Kol Germe Ameliyatı

Sizin burda "iyi arastirin, ben yandim siz yanmayin" demeniz ayni zamanda doktor ismi vermemeniz burda yardimci olmuyor aksine akilda soru isareti birakiyor. Burda onlarca memnun kalmayipta doktor ismi veren insan var, bundan daha dogal birsey olamaz. Sonucta siz burda kimseye hakaret etmiyor, olanlari yaziyorsunuz, tabi dogru oldugu sürece. Az cok ismi gecen doktorlari biliyorsunuz, isim vermiyorsunuz, ama ismi gecen doktorlar icinde "badehsedilen doktorlardan biri degil" gibi seylerde yazmayip insani dahada süpheye düsürüyorsunuz. Lütfen yardimci olacak seyler yazin, kendinizi okuyan insanin yerine koyun, ozaman daha farkli (yardim edebilecek bilgiler) vereceginize eminim.

Ekimde ameliyat olacaginizi yazmissiniz, hangi doktora ameliyat olacaksiniz? Insallah hersey istediginiz gibi olur, simdiden bol sanslar.

Ben Düzce Devlet Hastanesinde Estetik Cerrah Engin ÖCAL Beye ameliyat olucam. Kendisi Hacettepe' den gelmiş. Göğüs dikleştirme ve kol lipo+germe birlikte olacak. 3 yıldan beri düşünüyordum bu operasyonu umarım her şey güzel olur.

Ameliyat olan arkadaşlar nerelerdesiniz ? Habersiz bırakmayın buraları Bu arada benim ameliyat 7 kasıma kaldı arkadaşlar.

Allah yardimcin olsun canim hersey gönlünce olur insallah. Ben bu doktorun ismini daha önce hic duymadim.. internettede hakkinda hic bilgi yok. Sen neden bu doktorda karar verdin?

Ameliyat olan arkadaşlar nerelerdesiniz ? Habersiz bırakmayın buraları Bu arada benim ameliyat 7 kasıma kaldı arkadaşlar.

Birseyler ters gitmedigi sürece, kolay kolay haber veren olmaz..umarim bu sende böyle olmaz. Burdakileri anlamiyorum zaten.. bir zamanlar ayni sorunlari yasarken, hersey yolunda gittikten sonra, ayni seyleri yasayana yardimci olmazlar, birden unutu verirler, bir kac hafta/ay öncesini.. nasil oluyor bende anlamadim:)

Senin ameliyatina bir ay kalmis.. insallah hersey yolunda gider. Bu arada "sen" diyorum ama yasinida bilmiyorum..?

Arkadaşım burun ameliyatı olmuştu Engin Bey'e bende bu sayede tanıştım kendisiyle. Kollarımdan olan memnuniyetsizliği hatta bu konuda takıntım olduğunu söyledim. Daha önce bu ameliyatı yaptığını ve başarılı sonuçlar aldığını söyledi. Açıkçası güven verici konuşmaları beni ikna etti diyebilirim.
Seninde söylediğin gibi bu ameliyat sık olunan bir ameliyat olmadığı için burada yazılanlar ve yorumlar çok önemli. Bizi yorumsuz bırakmayın sevgili kk arkadaşları

Bu arada yaşım 37

Unutursun20 Selam canım bana mesaj atmışsın ama yanıt hakkım yok cevap yazamadım. Şunu söyliyim, Kaş kaldırma ameliyatı olmadım hayır. Dr. Güner Uysala orta yüz gerdirme yaptırdım ve çok memnunum. Buraya yanıt yazdığım için üzgünüm başka türlü ulaşamadım sana.

Leto geçmiş olsun canım. Ben de karın ve yüz germe yaptırdığım için acısını bilirim ama biz kadınlar çok güçlüyüz. Doktorun eğer sonuçtan memnun değilsen, ücretsiz revizyon ameliyatı talep edebilirsin.

Son düzenleme:

hmm .. anladim, hersey istediginiz gibi olur insallah.. en azindan siz bizi habersiz birakmazsiniz..

Önemli degil canim, orasi veya burasi fark etmiyor, cevap verdigin icin tsk ederim.
Memnun olmana sevindim..Allah dahada memnun etsin:)
(Birde ameliyatin icin ne kadar ödedigini ögrenebilirmiyim?)

Son düzenleme:
Canım 7500 tl verdim ama indirim yaptı biraz (eşim gazeteci ve reklamınız olur vb. dedim). Yalnız çok şişlikler oldu , çok zor bir ameliyat. Ama sonuç güzel.

aynı problemi yaşamışız belli ki... Benim doktorumun ismi Akın Yücel kendisi profesördür. Artık söylüyorum. Yaptığı kol ameliyatından hiçbir şekilde memnun kalmadım. 28 Haziran 2013'te ameliyat oldum. 6 ay oldu nerdeyse. Geçen hafta yeniden kontrole gittim. İzlerin hala kırmızı olduğunu izler düzelince boyumların da geçeceğini, geçmesse yeniden ücretsiz ameliyat yapabileceğini söyledi. Tabii ben olay çıkarttım orada. Normalde de sakin bir insan değilim. İlk ameliyatta böyle olduysa ben neden size tekrar güveneyim dedim. Psikolojim altüst oldu. Başka ameliyatları bilmem ama kol germe ameliyatında Akın Yücel'i asla tavsiye etmiyorum. Kollarımdan belki yağ alsaydı daha mı iyi olurdu diye düşünmüyor değilim. Ama biliyorsunuz yağ aldırmak da boğum boğum yapabiliyor kolları. Ne olacak hiç bilmiyorum, doğru düzgün bir kol istedim üstüne bir ucubeye döndü kolum. Hepsini söyledim. Paramı geri verse tercihimdir. Ancak yeni bir ameliyat için ona nasıl güvenirim bilmiyorum

Doktorun kimdi arkadaşım, ben de iyi bir cerrah arıyorum.

Kizlar kol germe ameliyati oldum yarin 2.haftam doluyor.Su haliyle bile cok iyi sonuc aldim.Ameliyat olmadan once bende cok okudum burlari canım çok sıkıldı iyi sonuclari gormeyince.O yuzden girip yazmaya karar verdim.1yildir giris yapmiyordum.Ben eskisehirde yakup karabağlıya oldum.Inanilmaz memnun kaldim.Bugun dikislerimi aldirdim.Ameliyattan 2 gun sonra gordugumde gozlerim dolmustu.Tavsiye ederim

Kizlar kol germe yaptirmayin. 8 sene kalici olan ve deride erimeyen ipler var. Onlarla gerçekten germe yapılıyor. 2 yerde yapıldığını biliyorum. Dedikleri gibi 8 yil kaliyorsa gerçekten iyi. Çünkü sonucu gördüm. Bacak germe de sonuç mukemmeldi.

Seninle Nasıl iletişim kurabilirim çok muzdaribim bu kol sarkmasından lütfen bana ulaş....

Benim ic bacak sıkıntılı lipo ve gerdirme gerekli bildiğiniz iyi bi dr var mı.kol da gerekli ama burda yazanlardan sonra tirstim açıkçası

konuyla ilgili pek bilgim yok ama ben de 7 şubatta inşallah kol liposakşın yaptırıcam doktor bana altta sarkmalar var germe de istermisin dedi ben yok dedim ozaman koltuk altına doğru alırız sarkma görüntüsü azalır dedi germe işi sıkıntılı sanırım.

fiyat olarak kol üst gerdirme aşağı yukarı ne kadar tutuyor acaba? çok mu yüksek ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…