Söz Kesimi Kol saati mevzusu

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
Merhabalar,
Erkek arkadasım önümüzdeki ay ailesiyle birlikte bize gelcekler ve söz nişan hepsini biarada yapcaz. Ben takı olaylarını filan pek bilmem anlamam o tarz şeylerden. Onlar gelirken saat de getirceklermiş. Erkek arkadasımla birlikte seccez saati. Ben gecen netten bakıyodum ama hep spor günlük tarzlara bakıyodum kordonu gri çelik ama mesela ekran ici renkli mor yada pembe mavi falan.... 3-5 tane sectim dün bi yakınıma gösterdim sence nasıllar diye. O bana hemen tepki verdi :KK43: onların alcagı saat altın suyuna basılan saatlerden olcak falan dedi.. Senin bu begendiklerin olmaz dedi :KK43: yani takcak olan ben deilmiyim ille cok şık bişi mi almam gerek :/ yani gercekten bilmiyorum sözde takılan saatin ille altın suyuna basılması mı gerek ?

Bence haklı akrabanız. Yani zannedersem saatleri ziynet eşyası olarak getirecekler o yüzden spor günlük tarzda olmaz. Ben de spor severim ama maalesef takı olarak getirecekleri için altın olur büyük ihtimalle. Bakın örnek olarak atıyorum, bu şekil olabilir yani spor seviyorsanız aşırıya kaçmayıp ince birşey alabilirsiniz..
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_HTB1sARKGXXXXXX8XVXXq6xXFXXXc.jpg

Bence haklı akrabanız. Yani zannedersem saatleri ziynet eşyası olarak getirecekler o yüzden spor günlük tarzda olmaz. Ben de spor severim ama maalesef takı olarak getirecekleri için altın olur büyük ihtimalle. Bakın örnek olarak atıyorum, bu şekil olabilir yani spor seviyorsanız aşırıya kaçmayıp ince birşey alabilirsiniz..
Eki Görüntüle 1454414

Hmm haklısınız galiba. Artık olmadı gri olur kordonu o tarZ bişiler bakarız.. Cok sagolun yorumunuz icin

Hmm haklısınız galiba. Artık olmadı gri olur kordonu o tarZ bişiler bakarız.. Cok sagolun yorumunuz icin
Rica ederim, takmayacaksanız eğer söyleyebilirsiniz de ama ufak bir araştırdım internetten gerçekten çok güzel modeller var altın kaplama da. Spor duranlar da var siz de yine iyi bir araştırma yapın bulursunuz mutlaka kolay gelsin hayırlı olsun bu arada :)

Artık eskisi gibi değil ki, bir çok saat altından daha değerli... Altın suyuna batmış olması şart değil. Zaten sarı saatlerin hepsi altın suyuna batmış da değil :) Bütçelerine göre güzel bir markadan saat isteyebilirsin...

Altın sarısı üzerinde taşları olan, spor şık bir saat almıştık bana. Hiç takı takmasam bile saatimi günlük olarak yeteri kadar göz dolduruyor.

X