• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kola ile imtihanım

fare pisliği falan safsata fakat sadece kola değil hamileyken içilen tüm asitli içecekler gebeliği olumsuz etkiler mümkün olan en az miktarda iç

mesela 2-3 haftada bir bir bardak

Haklisin bagimlilik yapıyo kola sigara gibi dusun alkol gibi dusun kardesim gunde 2 bucuk liyre iciodu her Allahin gunu obez oldu resmen sonra birakti bosver canim icme su ic meyve suyu ic ha cok canin istiosa ic yarim bardak

Evet renklendirici olarak kullanilan gida sektorunde kola dahil bir cok sey bulunan bir bocek :)

Ben de hamikeyken yanik yanik kola kola diye gezinenlerdendim. Ama esim icirmedi . nefsini koreltmek icin arada ic ama abartma nasil olsa dogumdan sonra bebege gaz yapar die kimse sana icirmeyecek,.. Bu arada soda asit istegini bastrio

ahahahah ben ömrümde böyle saçma bi dert duymadım. facebookta fazla dolaşıyorsunuz sanırım inanmayın her okuduğunuza

Çocukken kolanin renginin ve aromasinin nasılyapildigina dair video izletmislerdi okulda bocekler falan vardi yaklasik 13 senedir agzima sürmüyorum kola. Bulup izleyebilirsen birakmanda etkisi olabilir

Back
X