- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok meyve suyunu sevmem içmem. Su da kesmiyor o istek gelince. Acayip birşey7 ay mı wooooowww süpersin ...üzülme sen o 1 bardağa..baya iradelisin maşallah..peki senin de yemeği kolasız yiyememe gibi bir şikayetin mi var yoksa canın sadece kola mı çekiyor? Su meyve suyu falan yerini doldurmuyor mu?
Kola içmek istiyorum
Çıldırıyorum
Kaç aydır verdiğim savaşı bırakmak üzereyim
Sanki çölde susuz kalmışım gibi bir his
Geçen dayanamadım bir bardak salladım ama vicdan azabından kaç saat üzüldüm pişman oldum içinde fare pisliği var nasıl içtin onu bebeğine de içirdin diye
Bidaha canım istemez sanıyordum ki şişeyi karşımda buldum şimdi bakışıyoruz.ne olur bana iğrenç birşeyler söyleyin.
Alkolikleri çok mu kınadım.. nasıl çıkarırım aklımdan ben bu pis siyah şeyi
Ama yagin renginden filan belli olmaz mi ayrica elekleri yok mu bu tur şeylerden kurtulmak için koca fabrikadaFare pisliği değil ama fare kanı ,özü olabilir.
Kamyoncu bir adamın ağzından duydum, ayçiçeği yağı için fabrikaya ayçiçeği çekiyormuş. Kepçenin içinde küçük hayvanlar, fare, köstebekler de kalıyormuş. Sonra da makinede ya allah diyip kepçede ne var ne yoksa presliyorlarmış.
Kolada da tarladan gelen bir şeylr varsa valla aynı şekil olabilir.
Ay olabilir bi bakayım :)Canan Karatay'ın kola içmek üzerine yazılarını ve videolarını izleyin.
bir daha ağzınıza almazsınız :)
Ay olabilir bi bakayım :)
Gida bakanligi niye var o zaman , hijyende hile yapilmasi kanunlarla cezalandirilmasi gereken bir sey.
AB'de firmalarin dumanini attirirlar icinden yanlis bir sey cikarsa. AB insaninin cani can da biz patlican miyiz?