• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kola ile imtihanım

Ayy kola mıı ben tam bir kola bağımlısıyım içmek istemiyorum bazen midemi asidiyle berbat ediyo diye ama elimde değil bi anda şişeyi elimde buluyorum kafein bağımlılık yapıyo sanırım abartmayın sizde iki uç yudum nefsinizi köreltecek kadar değdirin ağzınıza

7 ay mı wooooowww süpersin ...üzülme sen o 1 bardağa..baya iradelisin maşallah..peki senin de yemeği kolasız yiyememe gibi bir şikayetin mi var yoksa canın sadece kola mı çekiyor? Su meyve suyu falan yerini doldurmuyor mu?
Yok meyve suyunu sevmem içmem. Su da kesmiyor o istek gelince. Acayip birşey

Kola içmek istiyorum
Çıldırıyorum
Kaç aydır verdiğim savaşı bırakmak üzereyim
Sanki çölde susuz kalmışım gibi bir his
Geçen dayanamadım bir bardak salladım ama vicdan azabından kaç saat üzüldüm pişman oldum içinde fare pisliği var nasıl içtin onu bebeğine de içirdin diye

Bidaha canım istemez sanıyordum ki şişeyi karşımda buldum şimdi bakışıyoruz.ne olur bana iğrenç birşeyler söyleyin.

Alkolikleri çok mu kınadım.. nasıl çıkarırım aklımdan ben bu pis siyah şeyi

Ben çok canım çekince bi iki yudum alıyorum ilk 3 ay daha dikkatliydim.
Napiyim biz de can taşıyoruz :D Abartmıyorum sonuçta :D
Tamam rafine şeker ama alkol sigara değil ya nihayetinde. Napalım yani.
Hamileyken fosur fosur sigara içenler utanmazken sen hiç utanma bence :D

Fare pisliği değil ama fare kanı ,özü olabilir.

Kamyoncu bir adamın ağzından duydum, ayçiçeği yağı için fabrikaya ayçiçeği çekiyormuş. Kepçenin içinde küçük hayvanlar, fare, köstebekler de kalıyormuş. Sonra da makinede ya allah diyip kepçede ne var ne yoksa presliyorlarmış.

Kolada da tarladan gelen bir şeylr varsa valla aynı şekil olabilir.
Ama yagin renginden filan belli olmaz mi ayrica elekleri yok mu bu tur şeylerden kurtulmak için koca fabrikada

ben tesadüf bir haber okumuştum,
vücuda alınan bir bardak kolanın vücuttan temizlenmesi için 36 bardak kadar su içmek gerekli diye!!:KK57:
sonra durup düşününce bu kadar vücuduma zarar veriyosa bu meret içmem nolcak ki diye,:KK51:
oysaki sabah aç karna içtiğimi bilirim deli gibi,
çok şükür 6 7 aydır ağzıa sürmedim,heee ilerde neolur bilemiyorum tabii çok canım isterse azcık nefsimi köreltirim herhalll :KK70:

Bu konuyu okuyunca ben de kendimi suçlu hissettim. Normalde çok kola içen biri değilim. Hatta eşim içmedigi için eve almayız. Ama hamilelik döneminde içim yanıyor gibi oluyor ve acayip canım istiyor. İçiyordum ben de:KK17: şimdi konuyu okuduktan sonra asla icmem, evet kola çok zararlı ama o an canım isteyince gözüm görmuyordu inanin. Eşime de söyledim bundan sonra sakin bana içirme.
Yine aklıma vurdu simdi konuşunca, kalkıp bi sade maden sodasi açayım ben bari :KK51::KK51::KK51::cool:

Günde 2,5 litre kola içen ben ,ünide cocoya ziyarete gitmiştik oradaki dolum hattındaki kokudan sonra 1 yıl ağzıma kola sürmedim.

Üretim mühendisi fethi bey vardı oda Fanta için cola içmeyin diyip duruyodu.

Şimdi yine içiyorum günde 1 litre .

Özel formülü kimse bilemez farede olur yılanda.

Unda bile belli oranda fare kılı normal görülüyo.

Böyle düşünürseniz hiçbirşey yiyip inemezsiniz.

Ben alkol meselesine inanmasamda artık vijdanım el vermiyor milletin alkollü diye baktığı bir içecek olduğu için..
Konu sahibi gibi çok canım çekti bi içtim sonra vijdan azabından bir daha ağzıma sürmedim bende, ama etrafımda içenler olsa bu kadar sağlam bir irade gösteremezdim, zira bende günde 2,5 litreyi bitiren bağımlılardandım :(

Canan Karatay'ın kola içmek üzerine yazılarını ve videolarını izleyin.
bir daha ağzınıza almazsınız :)

Bitkisel çaylar falan içerek susuzluğunuzu dindirin. Mesela meyan kökü:KK49: Ama hamilelikte zararı olabilir doktorunuza danışmadan içmeyin derim.

Ya böcek kanı fare pisliği filan değil konu aşırı şeker asıl zararlı olan bebeğe
Şeker bebek için zehir demekmiş öyle düşünün
Gerçi böyle diyorum ama benim de nutellayla ilgili problemim var zor tutuyorum kendimi :))

Fare hayvanı ne çok gıdanın içine karışıyormuş yaw.
Konuya gelen cevaplara bakınca ben şok!

Bir insan ömrü boyunca ortalama 20-30 fare tüketiyor demekki farketmeden :-/

Kilo problemim olmamasına rağmen kolanın mideyi genişlettiğini duyunca bıraktım 15 sene oldu bırakalı 30 yaşındayım zaten,temizim artık :))

Benim itici gücüm kilo kontrolü oldu seninki de bebeğin olacak başka yolu yok

Gida bakanligi niye var o zaman , hijyende hile yapilmasi kanunlarla cezalandirilmasi gereken bir sey.
AB'de firmalarin dumanini attirirlar icinden yanlis bir sey cikarsa. AB insaninin cani can da biz patlican miyiz?

Onu bizde biliyoruz da, burda öyle olmuyor demek ki. İlk benden duymuyorsunuz herhalde bu hijyen problemlerini, niye bu kadar şaşırıyorsunuz ki? Bizde isteriz AB standartlarında yaşamayı ama oluyor mu, olmuyor.

bende konuya kaynak olayım
aylarca nasıl sabrettiniz benim reflüm, migrenim var kahve içmeyi durduramıyorum... nasıl başardınız aylarca ben 1 gün durarsam gelişme var diye seviniyorum... (not: filtre kahveyi 4 adet günde içiyorum)

aman bi kola içmişin sanırsın ki kafayı buldu :D
çok abartmışın bence ucunda ölüm yok ya bi bardak kola koca bi şişe içmemişin ya ?

Back
X