Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolanın içinde fare pisliği falan yok tabiki bunlar şehir efsaneleri..nasıl sıkı denetimlerden geçiyorlar , markalaşmak o kadar kolay değil biz herşeyi türkiyede yürüdüğü gibi sanıyoruz :) amaaaaa aşırı zararlı..bende 2-3 gündür bırakma aşamasındayım,eve almadım,başlığı görünce hemen daldım o yüzden :) kola birkere asit mideyi mahvediyor,mide kanserine kadar yolu var,ikincisi erken yaşlandırıyor,sigara kadar zararlıymış insan sağlığı üzerinde..meşhur etin üzerine kola dökme deneyini hepimiz biliyoruz.Ama kola rehabilitasyonu falan olmalı ben mesela resmen bağımlıyım,aynen tarif ettiginiz o çölde susuz kalmışlık hissi..kola içince rahatlama,yemekleri kolasız yiyememe(en kötüsü bu) ..neyse sağlıklı yaşama geçiş çalışmalarımla birlikte kolayıda hayatımdan çıkarmaya karar verdim.1,5 günde 1 lt içiyodum.Şimdi eve almayıp,dışarda birşeyler yersem içebilirim.sonrasında onu da bırakırım umarım..sen kaç gündür temizsin kardeş? :))
cola yerıne maden suyu tüket , maden suyu tüketiminde çok gerilerdeyiz sağlıksız toplum olduk çıktık
Meyan kökü sifali bi bitki bunuda biliyormuydun :)
Kola ah o kola suan iciyorum valla tam kola icerken daldim konuya kolasiz bi hayat düsnemem aksam esim 1 2 saat gec geldi kolasiz kaldim :)))
Bi ara bende birakcam demistm 1 ay icmedm hatta göbek yapiyoms bende onu farketmjstm icmedgmde kaybolmstu ama gene devamm bebege bisi olmaz o konuda korkma .icmiycem diyede germe kendini ben 2hamileligimdede cokca ictim valla cok skür saglikli 2 oglusum var.
Kadin dogum profosrne gitmistik bigün hatta esim beni sikayet etmisti cok kola iciyr diye profösörde bisey olmaz cocuk migdedemi ona kalrsa ne zararli seyler var bebege gtmez demisti.
Kola içmek istiyorum
Çıldırıyorum
Kaç aydır verdiğim savaşı bırakmak üzereyim
Sanki çölde susuz kalmışım gibi bir his
Geçen dayanamadım bir bardak salladım ama vicdan azabından kaç saat üzüldüm pişman oldum içinde fare pisliği var nasıl içtin onu bebeğine de içirdin diye
Bidaha canım istemez sanıyordum ki şişeyi karşımda buldum şimdi bakışıyoruz.ne olur bana iğrenç birşeyler söyleyin.
Alkolikleri çok mu kınadım.. nasıl çıkarırım aklımdan ben bu pis siyah şeyi
Kolada bağımlılık yapan mutluluk veren uyuşturucu made var hamilesin ve içiyorsun kola afrikada yetişen bir böceğin dışkısından yapılıyo içindeki asitin içine kimbilir neler düşüp çürüyüp yok oluyo bi ara fabrikasında asitin olduğu dev kazana çalışan birinin düştüğünü duymuştum malum fabrikalar fare böcek yuvadııda ayrıca gerisini sen düşün hee birde colada bağımlılık yapan o madde şuan bebeğine geçiyoya madde bağımlısı olma ihtimali yüksek oluyo ilerde bilinç altı gibi düşün ben yerinde olsam ağzımı sürmezdim ben bunları öğrendiğimden beri içmiyorum geçende misafir getirdi bi tadına bakıyım dedim iğrenç küf kokuyo tadıda kokusuda berbat iğğğ önceden nasıl içiyormuşum öğğğgKola içmek istiyorum
Çıldırıyorum
Geçen dayanamadım bir bardak salladım ama vicdan azabından kaç saat üzüldüm pişman oldum içinde fare pisliği var nasıl içtin onu bebeğine de içirdin diye
Bidaha canım istemez sanıyordum ki şişeyi karşımda buldum şimdi bakışıyoruz.ne olur bana iğrenç birşeyler söyleyin.
7 aydır temizim :) geçen haftaki 1 bardağı saymazsak![]()
deme oyle deme oyle:/Fare pisliği değil ama fare kanı ,özü olabilir.
Kamyoncu bir adamın ağzından duydum, ayçiçeği yağı için fabrikaya ayçiçeği çekiyormuş. Kepçenin içinde küçük hayvanlar, fare, köstebekler de kalıyormuş. Sonra da makinede ya allah diyip kepçede ne var ne yoksa presliyorlarmış.
Kolada da tarladan gelen bir şeylr varsa valla aynı şekil olabilir.
canım bu kadar vicdan yapmana gerek yok hamileliğimin başından beri benim de canım cekti bir ya da iki bardak içmişimdir ne var bunda alkol alsan anlarım da kola sonuçta abartmadığın sürece sıkıntı yokKola içmek istiyorum
Çıldırıyorum