Ben kesinlikle bir diyet listesine bagli kalmam , bu benim hayat mottom oldu 😉😃
Ben eskiden yemeklerde yine cok yemezdim , ama arada yapilan o atistirmalar beni 46 kilodan 59 kiloya cikardi !! Bir yildir tartilmiyordum zaten hic de ihtiyacim oldugunu dusunmuyordum ancak bir tartildim ki 😣😣😣😣 kaç saat agladigimi hatirlamiyorum. Ayrica cok kizgindim kendime , nasil bu kadar kilo aldim da kendimi farkedemedim diye ! Birkac ay oyle devam ettim. Baktim olmuyor kendime diyet olusturdum . bunlar onceki diyetler gibi öğün başı ne yiyeceginizle ilgili degil. Sadece ufak tefek kurallar ve yemeklerde oynamalar. Fazla uzatmadan anlatayim :
1-) YESİL CAY' i hayatinizin bas kosesine yerlestirin bir kere !
2-) cikolata yok ! Acikip da elini kuruyemis paketine daldirmak yok!
3-) isyerinde monoton yemekler yok artik . bir gun sabah ekmek arasi ise ilerki 5 gun birdaha ondan yok ...
4-) SU SU SU SU SU diyorum baska birsey demiyorum . Aniden aciktiginizi mi hissettiniz ? Hayir acikmadiniz , buyuk ihtimalle sadece susadiniz . bu yuzden acikinca hemeb yemege saldirmak yerine su icin oncelikle
4-) tabaginiza hemen yemeklerden almak yerinebol sebzeyle doldurun , ONCE GOZUNUZU DOYURUN , SONRA KARNİNİZİ .
5-) Kendinize sadece bir gunu tatil gumu belirleyin o gun diyetinizi birakmayin ancak caninizin cektigi 2 seyden , azar azar ikindiden akdam yemegine akadar olan surecte yiyin 😉😉
6-) otobusten bir durak erken inin ve yuruyun !! Bu ufak degisim ayda 1.5 kilo verdirebilir !
7-) cantanizin agir olmasindan cok mu rahatsizsiniz ? Rahatlayin cunku o cantayi tasimak size ayda 1.1 kg yaktirir.
Kizlar benim yaptigim ufak degisimler bunlar , gordugunuz gibi diyet listesi yok 😃😃
Ben yazdim , umarim isinize yarar , sormak istedikleriniz varsa sorun .( belirtmek isterim 2 ay boyunca bir diyetisyenin yaninda yardimci olarak gorev yaptim )
Sevgiyle kalin 🌸🌸