Kolayca Uyutmak için

ymeksur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
9
0
286
Diğer
Arkadaşlar bir uygulama var iphone için. Fön sesinin anne karnındaki sese en yakın ses olması, bebeklerin kendilerini güvende hissetmelerini ve çok daha kolay uyumalarını sağlıyor diyor.

Test eden arkadaşlar yorum yapabilirler mi. Bebeğim olmadığı için ben deneyemiyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
BEN De farklı bir uygulamada aynı sesi kullanıyorum genelde uykuya dalıyor evet ama sesi kapatınca uyanıyor

BEN De farklı bir uygulamada aynı sesi kullanıyorum genelde uykuya dalıyor evet ama sesi kapatınca uyanıyor

gerçekten mi. yalnız bu uygulama en başarılı tonu veriyormuş. bunu deneyip bilgi verme sansınız var mı. kapatınca uyanma durumunda değişiklik olabilir diye tahmin ediyorum.

gerçekten mi. yalnız bu uygulama en başarılı tonu veriyormuş. bunu deneyip bilgi verme sansınız var mı. kapatınca uyanma durumunda değişiklik olabilir diye tahmin ediyorum.
Telefonuma uyumlu değil ki denemek isterdim ama

Bir ara gaz sancisinda elektrik süpürgesi sesi dinlettim daliyor ama ses kesilince uyaniyordu.

Ben ilk 6 ay cok kullandım , cok cok ise yaradı bizde ama simdi de o ses olmadan uyumamaya basladı. Su anda vazgecirmeye calısıyoruz:(

Back
X