3 ay geçmiş artık kafanıza takmayın bence.merhaba arkadaşlar . 3 ay önve nişanlandm bi hafta içinde isteme nişan gerçeklesti.nişandan iki gün once alıâverise gittik nisan elbisem ayakkabm ve birer etek gomlek esarp aldk. duzen yapmayalm daha sonra siz alırsnz dediler ama pişman oldum sonuctu insan nisanlsına sunu alalm bunu alalm diyemez napmalıyım .nisanlıym ama onlarn tutumundan dolayı mutlu degilim
Nişanda tek bir çöp almadılar , getirmedilermerhaba arkadaşlar . 3 ay önve nişanlandm bi hafta içinde isteme nişan gerçeklesti.nişandan iki gün once alıâverise gittik nisan elbisem ayakkabm ve birer etek gomlek esarp aldk. duzen yapmayalm daha sonra siz alırsnz dediler ama pişman oldum sonuctu insan nisanlsına sunu alalm bunu alalm diyemez napmalıyım .nisanlıym ama onlarn tutumundan dolayı mutlu degilim
3 ay geçmiş artık kafanıza takmayın bence.
Ayrıca kendinizi "alınan-verilen" bir şey olarak nitelendirmeniz çok talihsiz.
Bir de şunu söyleyeyim bu düzen dediğiniz şey bohça herhalde; yapılmadıysa sadece onlar için değil sizin için de kolay olmuş. Karşılıklı değil mi bu işler? Size alınmadıysa siz de ona almamışsınız işte?
Ne koparsam kardır kafasındaysanız yukarıdaki son paragraf gereksiz tabi.
sizinki daha fenaymşNişanda tek bir çöp almadılar , getirmediler
Nişan elbisemi de kendım aldım , kuafor paramı da kendım verdım .
Düğünde de gelin buketımı , ayakkabımı ıvır zıvırımı hep kendım aldım
3 senelık gelınım kayınvalıdemden bir paket türk kahvesi ve bir şişe kolonya dısında hıcbır hedıye gormedım
Beklentıye gırmeyın , siz de onlara aynı değeri, görgüyü verin .
birde gelinlik gorevlerini tam yerine getirmeniz hizmet hormet bekliyorlar hic icimden gelmiyorsizinki daha fenaymş
kısa yazaym diye anlatamadm sanırım düzen dediğimiz sey kıza nisan oncesi alınacak şyler kıyafet makyaj urunleri ayakkabı canta vb.
Nişanda tek bir çöp almadılar , getirmediler
Nişan elbisemi de kendım aldım , kuafor paramı da kendım verdım .
Düğünde de gelin buketımı , ayakkabımı ıvır zıvırımı hep kendım aldım
3 senelık gelınım kayınvalıdemden bir paket türk kahvesi ve bir şişe kolonya dısında hıcbır hedıye gormedım
Beklentıye gırmeyın , siz de onlara aynı değeri, görgüyü verin .
sorun şu ki gprucu usulu oldu ve ben henuz esim olmayan birinden birsey isteyemem orsa bile yok derimNe istediğini anlamadım.Düzen yapmayalım ne demek?
Daha sonra siz alırsınız işte ,ne var bunda??
kısa yazaym diye anlatamadm sanırım düzen dediğimiz sey kıza nisan oncesi alınacak şyler kıyafet makyaj urunleri ayakkabı canta vb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?