sorun şu ki gprucu usulu oldu ve ben henuz esim olmayan birinden birsey isteyemem orsa bile yok derim
nişan öncesi alınacaklar diye bir liste yok ki
bu tarz konulara yazıyorum onlar eskidendi diye
kızın hiçbir şeyi yokmuş ki evlenene kadar eskiden babası almazmış nasılsa gidecek diye
o nedenle gelin adayı ve annesi çarşıya götürülür çoğu zaman da kumaş vs alınırmış hatta kendileri dikermiş
şimdi kızlar her şeyleri varken evlenirken birden kendilerini çıplak hissetmeye başlıyorlar
sizin şimdi de eteğiniz eşarbınız külot ve sütyeniniz var
bunları kv ya da erkek tarafı alınca değeriniz artmayacak ki
kimse nişanımda bir şey almadı hatta beni istemeye gelecekleri çiçeğin parasını bile babam vermek istedi de olmaz ben vereceğim dedim
düğünümü de kendim yaptım a dan z ye eşyamı da biz aldık
o zaman set alma modası vardı bana takılacak seti de eşimle biz aldık
huzur ve mutluluk bekleyin maddi şeyler değil
kaç bilezik takılacağı değil hayatınıza ne kadar karışılacağı önemseyeceğiniz şey olsun
beklentiyi düşük tutun ki hayat kolay geçsin
Görücü usulünde konuşma hakkınız olsa gerek.sorun şu ki gprucu usulu oldu ve ben henuz esim olmayan birinden birsey isteyemem orsa bile yok derim
kısa yazaym diye anlatamadm sanırım düzen dediğimiz sey kıza nisan oncesi alınacak şyler kıyafet makyaj urunleri ayakkabı canta vb.
klasik olarak iç çamaşırı eksik kalmış heralde. sorun bu mu ?merhaba arkadaşlar . 3 ay önve nişanlandm bi hafta içinde isteme nişan gerçeklesti.nişandan iki gün once alıâverise gittik nisan elbisem ayakkabm ve birer etek gomlek esarp aldk. duzen yapmayalm daha sonra siz alırsnz dediler ama pişman oldum sonuctu insan nisanlsına sunu alalm bunu alalm diyemez napmalıyım .nisanlıym ama onlarn tutumundan dolayı mutlu degilim
klasik olarak iç çamaşırı eksik kalmış heralde. sorun bu mu ?
yooo ayakkabı alınmış.çanta ve ayakkabı da alınmamış. ve makyaj malzemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?