nişan bohçası yapılmamış kısacası hem yapılsa ne olacak ki, siz nisanlınızla mutlu ısenız aılelerı fazla muhattap etmeyın ve bu tarz seylere takılmayın bana yapıldıda ne oldu sadece parfumu kullandım far paletını arada kullanırım gecelıklerı bır kez bıle gıymedım oyle saten gecelık pıjama tarzım degıl... eeee bosun apara harcanmıs oldu, bızde kv kp e yapmıstık onuda kv vefat edınce evı bosalttık sızde kalsın dedıler bız gerı aldık bızım evde duruyor bohcayla..kısa yazaym diye anlatamadm sanırım düzen dediğimiz sey kıza nisan oncesi alınacak şyler kıyafet makyaj urunleri ayakkabı canta vb.
Gelinlik görevi nedir?birde gelinlik gorevlerini tam yerine getirmeniz hizmet hormet bekliyorlar hic icimden gelmiyor
bak öncelikle şunu bilmelisinkısa yazaym diye anlatamadm sanırım düzen dediğimiz sey kıza nisan oncesi alınacak şyler kıyafet makyaj urunleri ayakkabı canta vb.
ben işin cantasnda falan değilim . agızlarnı acıp gelin olmak kolaymı sunları yapman lazm demelerine sinirleniyorum hiçbisey yapmayp benden herseyi bekliyorlarSiz kaç çanta değerinde olduğunuzu düşünüyorsunuz? Lütfen kendinize insan muamelesi yapın, iki havlu bir elbisenin olduğu bohça ile ölçerseniz o şekilde muamele görürsünüz.
emek verilen seyin degeri daha fazla olur bu iliskilerde de böyle ilerde bana sende sunu istemedin bunu istemedin eline saglk demezler demedilerde arada baska olaylarda var herseyi anlatamyorumbak öncelikle şunu bilmelisin
sana alınacak şeyler senin karşı taraftaki degerini belirlemez.
beni cok sevip istiyorlar ise kamyomla eşya alırlar kafasından cık.
başkalarını bunu diyorsa kulak asma.
nişan bohcası denilen şeyde gerfcekten cok sacma birşeydir. oraya koyulan saten gecelik ve ropteşambr ı sadece belki 2 kere giyeceksin ki o bile fazla.
en güzeli gerceten evde işinize yarayacak şeyleri nişanlın ile gidip almak. kimseyi de yanınıza almadan.
pamuklu pijama mı istiyorsun oyle al. eşinde pofuduk terlik mi istiyor öyle alın.
nişan söz ve dügünde hazırlanan bohcalar tamamen para ve vakit kaybı.
o para ile evinize daha cok işe yarayan bir eşya bile alabilirsiniz.
elbette saten gecelik kastım degil onu bende istemiyorum boyle soyledikleri icin olması gereken bunlar ama sizinde olmuş . ben olması gerekenden fazla birsey istemiyorum dulmusum gibime geliyor ama boyle denişan bohçası yapılmamış kısacası hem yapılsa ne olacak ki, siz nisanlınızla mutlu ısenız aılelerı fazla muhattap etmeyın ve bu tarz seylere takılmayın bana yapıldıda ne oldu sadece parfumu kullandım far paletını arada kullanırım gecelıklerı bır kez bıle gıymedım oyle saten gecelık pıjama tarzım degıl... eeee bosun apara harcanmıs oldu, bızde kv kp e yapmıstık onuda kv vefat edınce evı bosalttık sızde kalsın dedıler bız gerı aldık bızım evde duruyor bohcayla..
elbette lafn gelişi bu adetlerde böyle söylenir peki siz nasıl bu kelimeyi cevirebilirsiniz.adı ustunde kz isteme sonasnn gerceğiNe ALMASI ya?
Cansız nesneler alınır, verilir.
Kolayına demiş bir de.Zor olmak nasıl oluyor? Fazladan alınacak 2-3 çaputla mı?
Oyhhh
u yapı meselesi bence keske boyle olmasam ama malesef birseye ihtiyacn varmı dediginde yok diyorumBohcayi falan boşver de ben en çok daha bir şey isteyemedigin adamla nasıl evleneceksin ona takıldım. Samimi değilsiniz anladığım kadarıyla. Nasıl eş olacaksınız?
Evlenmek zorunda mısın bu insanla peki? İki tarafta bu duruma iş anlaşması gibi bakıyor şu an anladığım kadarıyla. Görevler, karşılığını almalar vermeler...ben işin cantasnda falan değilim . agızlarnı acıp gelin olmak kolaymı sunları yapman lazm demelerine sinirleniyorum hiçbisey yapmayp benden herseyi bekliyorlar
Önemli olan nişanda takılacak bir yüzüğünün olması. Bu bohça işini bile artık yapmıyorlar. Bana sana aldıkları gibi bir elbise almak içn mağazaya soktular beni ben hiç rahat edemedim. Başımda duruyorlar ne beğendin ne beğenmedin.. Bir sey begen alalim falan. Gıcık bir durum. İsterdim ki adet yerini bulacaksa nişanlımla baş başa alışverişe çıkayım. Daha rahat hareket ederdim. Kv'me ben bunu beğendim bu elbiseyi bana al der gibi bakamazdım. Çok zorlanmıştım çekinmiştim. Hemen iki üç parça bişey seçtim olmuş olsun diye. Onun için böyle şeyleri çokta irdeleme derim. Nişanlığın var mı, makyaj malzemelerin var mı tamam yeter.merhaba arkadaşlar . 3 ay önve nişanlandm bi hafta içinde isteme nişan gerçeklesti.nişandan iki gün once alıâverise gittik nisan elbisem ayakkabm ve birer etek gomlek esarp aldk. duzen yapmayalm daha sonra siz alırsnz dediler ama pişman oldum sonuctu insan nisanlsına sunu alalm bunu alalm diyemez napmalıyım .nisanlıym ama onlarn tutumundan dolayı mutlu degilim
Sizi o aile almıyor, siz bir insanla hayatınızı birleştirme yönünde ilk adımı atıyorsunuz hepsi bu.elbette lafn gelişi bu adetlerde böyle söylenir peki siz nasıl bu kelimeyi cevirebilirsiniz.adı ustunde kz isteme sonasnn gerceği
elbette saten gecelik kastım degil onu bende istemiyorum boyle soyledikleri icin olması gereken bunlar ama sizinde olmuş . ben olması gerekenden fazla birsey istemiyorum dulmusum gibime geliyor ama boyle de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?