- 31 Ekim 2013
- 21.642
- 72.786
- 798
- 41
Bütün bunları niye siz kendiniz almıyorsunuz da müstakbel eşinizden ve ailesinden istiyorsunuzkısa yazaym diye anlatamadm sanırım düzen dediğimiz sey kıza nisan oncesi alınacak şyler kıyafet makyaj urunleri ayakkabı canta vb.
Adet diye bişey var çoğu ailede. Erkek ailesi bu adet geçip ilerde adettendir diyip kızdan hizmet bekleyecekse istemek onunda hakkiBütün bunları niye siz kendiniz almıyorsunuz da müstakbel eşinizden ve ailesinden istiyorsunuz
Adet diye benden hizmet bekleyecek bir aileden çöp bile istemem ki hizmetini de yapmayayım.Adet diye bişey var çoğu ailede. Erkek ailesi bu adet geçip ilerde adettendir diyip kızdan hizmet bekleyecekse istemek onunda hakki
O zaman sorun yok ama o tarz aileler bence tam tersi gönlünden geçer hoşnut etmek en azından sizde adet nasıl der bence. Yada hiç yapmaz zaten teklif edilmez. Ama böyle ucundan yapanlar genelde sonra yeni evlilerin evinden çıkmayan tiplerdir inş bu sefer öyle olmazAdet diye benden hizmet bekleyecek bir aileden çöp bile istemem ki hizmetini de yapmayayım.
Evlenirken erkek ailelerine donuna kadar aldırıp sonra iş yapmaya gelince şikayetler, sitemler.
Kimseye gebe kalmaya gerek yok, herkes kendi ihtiyacını kendi alsın, kendi işini de kendi yapsın.
İşte evlenirken ona göre evlenmek gerekiyor. Hastalık, kaza, bela ayrı durumlar onun dışında benden hizmet, iş bekleyecek aileyi ben kabul etmezdim, gidip hizmetlerini yapmam yani. Evlenirken zaten alışveriş talep etmezdim ki etmedim de zamanında.O zaman sorun yok ama o tarz aileler bence tam tersi gönlünden geçer hoşnut etmek en azından sizde adet nasıl der bence. Yada hiç yapmaz zaten teklif edilmez. Ama böyle ucundan yapanlar genelde sonra yeni evlilerin evinden çıkmayan tiplerdir inş bu sefer öyle olmaz
haklısınız aslında +1İşte evlenirken ona göre evlenmek gerekiyor. Hastalık, kaza, bela ayrı durumlar onun dışında benden hizmet, iş bekleyecek aileyi ben kabul etmezdim, gidip hizmetlerini yapmam yani. Evlenirken zaten alışveriş talep etmezdim ki etmedim de zamanında.
O yüzden benden hizmet bekleyecekler bende ne aldırırsam kar şeklinde yaklaşımlar bana uygun gelmiyor, sevmiyorum böyle taktikli, planlı işleri evlilikte hele hiç.
Ben almadım dediklerinin hiç birini sadece bir kıyafet bir yüzük bir ayakkabı başka bir çöp almadım gittim saçımı kendim yaptırdım makyaj malzemesini kendim aldım yine olsa yine aldırmam mutlumuyum 5 yıl bitti evliyim çok şükür mutluyum huzurluyum seven sahiplenen koruyan ezdirmeyen bir kocam var para pul çul çaput geçici insanlık kalicikısa yazaym diye anlatamadm sanırım düzen dediğimiz sey kıza nisan oncesi alınacak şyler kıyafet makyaj urunleri ayakkabı canta vb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?