kolayına kız almak

koca koca kadınların evlenecekleri zaman
çulsuz çaputsuz fakir fukara halleri çok üzücü ve korkunç
hele ki kendilerinden alınıp verilecek bir nesne gibi bahsetmeleri daha korkunç

emek verilen seyin degeri daha fazla olur bu iliskilerde de böyle ilerde bana sende sunu istemedin bunu istemedin eline saglk demezler demedilerde arada baska olaylarda var herseyi anlatamyorum
eh iyi istedin derlerse ?
bunların sonu yok ki.. istemedin ki diyebilirler ama istedin de diyebilirler. sessiz kalsan 'neden sessiz kaldın ? sesli olsan ' aman bunda ki cene kimsede yok derler...
sen neyi nasıl isiyorsan öyle yap. yada cok rahatız oluyorsan at nişanı.

cok guzel yazmşsnz. bunları bi haftaya kadar sorun etmiyordum ama dugun salonunu 3.5 bine tuttuk ve uygun diye yormak istemedim kimseyi .ama kv daha kotu salonu tutmamZı istedi .eh istedigi olmaynca ben kotu oldum.ben hep onlari dusunurken onlar herseyin ucuzunw kacyor .ayrca sunuda belirteyim uninin son dönemindeym mezun olacagm henuz

Eşim beni kolayın da kolayına almış.etek makyaj ürünü don atlet sütyen neyim hiçbir şey almamış. Dulmuşum!!! gibi davranmış şimdi sayenizde aydınlanma yaşayarak farkettim. Ne yapsam ki acaba 7 yıllık evliyim de.eşime don etek almazsan bu iş olmaz mı desem bilemedim.
Kendinizin değerini çul çaput para altın ile belirlerseniz karşı taraf da size mal muamelesi yapar.Önce bunu bir farkeden.

bazı şeylere çok takılmayın bende nişan elbisemi kendim aldım diğer şeyleride nişanlımla birlikte aldık boşverin çarşı işlerini inanın kendi kafanıza daha iyi alıyorsunuz sizde bohça yapmassınız olur biter madem bu kadar takıyorusnuz

İkili ilişkilerin bu kadar maddiyatla ölçüldüğü bir durumda pazarlığın olmaması zaten kaçınılmaz, tabi ki daha ucuza getirmeye çalışacaklar, iki tarafta ilişkinin değerini burdan ölüçüyor çünkü. Eşin olacak insanla anlaşıyor musun peki, birbirinizi seviyor musunuz, bu konularda onun fikri ne? Yoksa bunlar evlilik olduktan sonra düşünülecek konular mı? Üniversiteye giden bir genç kızdan daha fazlasını beklerdim M mavi888 , belki de evliliği bu kadar aceleye getirmemelisin, yanlış şeylere odaklanmışsınız, bu yoldan devam ederseniz daha çok sorun yaşarsınız.

Iyi ya işte onlar istediklerini almasin sen de onların istediği gibi davranma. Birkaç parca eşya için ömür boyu hizmet etmeye laf işitmeye değer mi? Ne Şam'ın şekeri ne arabın yüzü demişler.

Kardeş seni eleştirmeye eğim çünkü herkesin rol model aldığı çevre yapısı ve ailesi vardır ama önemli olan kişinin kendini geliştirnesidir vizyon sahibi olmasıdır dediği şeyler eskide kaldı yıl 2017 İç çamaşırı alma kv ile gitmek sendedir komik değilmi

madem mezuniyetin geliyor sen niye evleniyorsun güzelim? hem de böyle şeyleri dert ederek. sen de gençsin daha. ne görücüsü

çok kolayından alınmış bir gelınım :):) bohcadır alışveriştir bunlar nedir allah aşkına huzur sevgi saygı varmı ona bakın. hiç bir iğne aldırmadım çıplak değildim ihtiyacım olanıda eşimle konuşup gezerken alıyorduk düğünümüzüde kendimiz yaptık salonumuzuda kendımız tuttuk çalışıp birde para harcasanız valla ne laflar derdiniz artık.

benmde istemem nisanim 1 hafta içi nde oldu ama bana herseyi aldilar canta ayakkabi makyaj seti vs. isteyecektin alisveriste ben alisverstn once liste yaptm verdim nişanlima

Hayırdır altın yumurtlayan tavuk gibimisiniz de kolayına gittim diyorsunuz. Yani konuyu nereden tutacağımı şaşırdım

Bence sizin telasiniz el ne der ? Diye.Haklısınız da bence. Ama elbet o da ele güne karşı gelinimiz söyle yaptı böyle yaptı demek isteyecek o günlerde de siz yapmayın madem adet önemli degil o zaman bayramlarda ya ilk oraya gitmeyin ya gidince hemen kalkın. Ama en güzeli boşverin geçin sevdiğinizle mutlu olmaya bakın size aa neden şunu almadılar diyene kendi karakterleri de diyebilirsiniz benim için önemsiz de deseniz olur. Bosverinnnn
Bana nisanda fazla fazla alındı ama sonra çok lafı oldu. Ki başka masraflari olmadı sadece nisanda alındı ona rağmen. Yani içlerinden gelmiyorsa kabullenin gitsin bu devirde erkek aileleri uzaktan bakmaya meyilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…