nişanlıni seviyor musun ?ben işin cantasnda falan değilim . agızlarnı acıp gelin olmak kolaymı sunları yapman lazm demelerine sinirleniyorum hiçbisey yapmayp benden herseyi bekliyorlar
eh iyi istedin derlerse ?emek verilen seyin degeri daha fazla olur bu iliskilerde de böyle ilerde bana sende sunu istemedin bunu istemedin eline saglk demezler demedilerde arada baska olaylarda var herseyi anlatamyorum
cok guzel yazmşsnz. bunları bi haftaya kadar sorun etmiyordum ama dugun salonunu 3.5 bine tuttuk ve uygun diye yormak istemedim kimseyi .ama kv daha kotu salonu tutmamZı istedi .eh istedigi olmaynca ben kotu oldum.ben hep onlari dusunurken onlar herseyin ucuzunw kacyor .ayrca sunuda belirteyim uninin son dönemindeym mezun olacagm henuzbenim anladığım nişan alışverişine çıkılmış, erkek tarafı makyaj malzemesi çanta ayakkabı vb şeyleri almamış, nişan elbisesi ve 2-3 parça kıyafet almış.
sonra siz alırsınız demiş sanırım damat bey ve siz için?
eğer anladığım doğruysa şunu sormak istiyorum:
neden kayınvalideniz ve anneniz kocanızın koynuna girerken giyeceğiniz donu bile görüp almış olsun?
evet adetler yerine getirilmeli buna lafım yok.
ama ne bileyim gönül alacak kimsenin cebini yormadan gönlünü çok daha hoş edecek bi dünya adet varken neden nişan bohçası?
erkek arkadaşımın ailesinin durumu yok. evlilik kararı aldık ve ailelere açıklamadan önce para biriktirmeye başladık.
onun ailesi iğne iplik dahi olsa destek olmayacaklarını en baştan bildirdiği için bende kesinlikle kendi aileme 1 tl bile katkı yaptırmayacağım.
bunu söyledim ve haklısın dedi.
herşeyi kendimiz para biriktirerek yavaş yavaş yapacağız.
görücü usulü diyorsunuz.
nişanlılık tanıma sürecidir. adamın sevgisine ilgisine saygısına ahlakına adabına bakın. kazancını nasıl harcadığına bakın sizden sakınıyor mu ona bakın. adamın yanında rahat mısınız hanzonun biri size laf atsa adam sizi korur mu buna bakın.
kaynananız size don alsa ne olur almasa ne olur.
İkili ilişkilerin bu kadar maddiyatla ölçüldüğü bir durumda pazarlığın olmaması zaten kaçınılmaz, tabi ki daha ucuza getirmeye çalışacaklar, iki tarafta ilişkinin değerini burdan ölüçüyor çünkü. Eşin olacak insanla anlaşıyor musun peki, birbirinizi seviyor musunuz, bu konularda onun fikri ne? Yoksa bunlar evlilik olduktan sonra düşünülecek konular mı? Üniversiteye giden bir genç kızdan daha fazlasını beklerdim M mavi888 , belki de evliliği bu kadar aceleye getirmemelisin, yanlış şeylere odaklanmışsınız, bu yoldan devam ederseniz daha çok sorun yaşarsınız.cok guzel yazmşsnz. bunları bi haftaya kadar sorun etmiyordum ama dugun salonunu 3.5 bine tuttuk ve uygun diye yormak istemedim kimseyi .ama kv daha kotu salonu tutmamZı istedi .eh istedigi olmaynca ben kotu oldum.ben hep onlari dusunurken onlar herseyin ucuzunw kacyor .ayrca sunuda belirteyim uninin son dönemindeym mezun olacagm henuz
cok guzel yazmşsnz. bunları bi haftaya kadar sorun etmiyordum ama dugun salonunu 3.5 bine tuttuk ve uygun diye yormak istemedim kimseyi .ama kv daha kotu salonu tutmamZı istedi .eh istedigi olmaynca ben kotu oldum.ben hep onlari dusunurken onlar herseyin ucuzunw kacyor .ayrca sunuda belirteyim uninin son dönemindeym mezun olacagm henuz
benmde istemem nisanim 1 hafta içi nde oldu ama bana herseyi aldilar canta ayakkabi makyaj seti vs. isteyecektin alisveriste ben alisverstn once liste yaptm verdim nişanlima
benmde istemem nisanim 1 hafta içi nde oldu ama bana herseyi aldilar canta ayakkabi makyaj seti vs. isteyecektin alisveriste ben alisverstn once liste yaptm verdim nişanlima[/QUiyi yapmşsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?