Kolda Lazerepilasyon ters etki

derya2423

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
107
-20
34
Selam arkadaslar,

sizin acilen yardiminiza ihtiyacim var cünkü kafayi yemek üzereyim. Bi sene önce bütün kollarimda Alexandrit lazerle epilasyon yapdirdim. Yaklasik 6 seans oldu. Kollarimda ne azalma oldu tersine olmadik yerlerde siyah kil cikmaya basladi. Simdi kolumun üst tarafindan omuzuma Kadar siyah siyah kil cikio. Bi kadin icin cok berbat bidurum. Agdaya basladim yine ama kendimi cok kötü hissediorum ve pismanim koliumda lazer yapdirdim icin.
Sizce bu zamanla düzelir mi ? Tavsiyeleriniz ne ? lütfen yardim edin bana.
Simdiden cok tesekkür ederim.

Selam arkadaslar,

sizin acilen yardiminiza ihtiyacim var cünkü kafayi yemek üzereyim. Bi sene önce bütün kollarimda Alexandrit lazerle epilasyon yapdirdim. Yaklasik 6 seans oldu. Kollarimda ne azalma oldu tersine olmadik yerlerde siyah kil cikmaya basladi. Simdi kolumun üst tarafindan omuzuma Kadar siyah siyah kil cikio. Bi kadin icin cok berbat bidurum. Agdaya basladim yine ama kendimi cok kötü hissediorum ve pismanim koliumda lazer yapdirdim icin.
Sizce bu zamanla düzelir mi ? Tavsiyeleriniz ne ? lütfen yardim edin bana.
Simdiden cok tesekkür ederim.
Konu ilgili bölüme taşınmıştır bilginize..

bende diod ve alex ile yaptırdım. hiç bir azalma yok. hatta alez kolun üst kısmındaki tüyleri kalınlaştırdı. diode kalınlaştırmamıştı en azından :KK43:

X