Gelmiyor konuştum kimse bilmesin dedi durdu.. Çok çaresiz kaldım.. üzgünüm..Gotur beraber hastaneye gidin darp raporlu alsin. Sonra da şikayetçi olsun . Yoksa ilerde bu manyak kiza bir şey yaparsa daha çok vicdan azabi cekersin
Bosanacak...Merhaba arkadaşlar..
Benim yakın bir arkadaşım var ve çok güvendiğim bir akrabam ile yıllar önce tanıştırdim evlendiler..
Sevgiliyken bir kaç kez küstüler ben araya girdim barıştırdım..
Bugün çok pişmanım araya girdigim için oysa çok güveniyordum akrabama..
Gelin bize geldi abla bana eşim şiddet uyguluyor dedi moraran kolunu bacağını gösterdi ağladı durdu.. şok oldum..
Ne demek gerek bilemedim kendimi çok suçlu hissediyorum..
Eşi ile konuşayım dedim yok abla kimse bilmesin sakın annemler duyarsa üzülür vs vs dedi.. Çok çaresiz hissediyorum çok suçlu hissediyorum.. Ne yapmam gerek bilmiyorum.. kimseye sebep olmamak lazımmış oysa ben mutlu olsunlar istedim..
Işin ilginç yani her gün inst da aşk lı foto lar paylaşır bu gelin..
Görünce morluklari gözlerime inanamadım..
Söyledim de peki o instg fotolar ne öyle neden kendini kandırıyorsun dedim...
Abla annem bilmesin mutsuz olduğumu dedi..
Sizce ben ne yapayım çok şaşkın üzgün çaresiz hissediyorum..
Karışmasam şiddet devam edecektir..
Karışsam abla sakın belli etme bildiğini eşine bile deme nolur dedi.. bende bilemedim size danışmak istedim.. fikirleriniz benim için önemli..
Çaresiz olacak bir şey yok. Kol bacak morartacak kadar doven bir hoduk var ortada. Kızın can güvenliği yok. Herifle konuşayım desen o ise yaramaz tamam bir daha dovmem mi diyecek. Kızı ikna etmeye bak. Sana acildiysa demek ki dayanamiyor. Icten ice yardim istiyor. Darp raporu alsin muhakkak. Baktın kız yanasmiyor kızın ailesine anlat durumu. Artık sessiz kalamaZsin bu duruma bence. Susarak iyilik yapmış olmayacaksinGelmiyor konuştum kimse bilmesin dedi durdu.. Çok çaresiz kaldım.. üzgünüm..
Annesi ağır hasta.. söylemek istemiyor bu yüzden.. ben söylesem nasıl olur bilemedim.. hangi tarafa çevirsem çaresiz hissediyorum.. Benim kötü bir niyetim yoktu barışsın mutlu olsunlar istedim nerden bileyim ki böyle şeyler olacakBen insanları birbiriyle tanıştırma işine anlıyorum ama barıştırma işini anlamıyorum. Tamam tanıştırmışsınız, birbirini tanımıyorlar. Uyuşurlarsa ilerlerler uyuşmazlarsa ayrılırlar. Nitekim anlaşamamış ve ayrılmışlar. Ee daha ne diye barıştırıyosunuz ki? Tanıştırdıktan sonra gerisinin sizi ilgilendirmemesi gerek
Kadını bence ailesine söylemeye ikna etmeye çalışın derim. Sonuçta ucunda can var. Zaten belli ki ikna edebiliyormuşsunuz onu. Bunda da ikna edin
Kendi istemediği sürece yapabileceğiniz birşey yok.Merhaba arkadaşlar..
Benim yakın bir arkadaşım var ve çok güvendiğim bir akrabam ile yıllar önce tanıştırdim evlendiler..
Sevgiliyken bir kaç kez küstüler ben araya girdim barıştırdım..
Bugün çok pişmanım araya girdigim için oysa çok güveniyordum akrabama..
Gelin bize geldi abla bana eşim şiddet uyguluyor dedi moraran kolunu bacağını gösterdi ağladı durdu.. şok oldum..
Ne demek gerek bilemedim kendimi çok suçlu hissediyorum..
Eşi ile konuşayım dedim yok abla kimse bilmesin sakın annemler duyarsa üzülür vs vs dedi.. Çok çaresiz hissediyorum çok suçlu hissediyorum.. Ne yapmam gerek bilmiyorum.. kimseye sebep olmamak lazımmış oysa ben mutlu olsunlar istedim..
Işin ilginç yani her gün inst da aşk lı foto lar paylaşır bu gelin..
Görünce morluklari gözlerime inanamadım..
Söyledim de peki o instg fotolar ne öyle neden kendini kandırıyorsun dedim...
Abla annem bilmesin mutsuz olduğumu dedi..
Sizce ben ne yapayım çok şaşkın üzgün çaresiz hissediyorum..
Karışmasam şiddet devam edecektir..
Karışsam abla sakın belli etme bildiğini eşine bile deme nolur dedi.. bende bilemedim size danışmak istedim.. fikirleriniz benim için önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?