Gelinlik Modelleri Kollu Gelinlikler

Eki Görüntüle 327101

ilk defa bi gelinlik beğendimmmmmm bende kapalı olcam evlenirken bunu kapalı modeline çevirmy isterdim amaaa dahaaaaaa çoook en az 5 sene :D :D

o zamana kadar halen aynı modeli beğenirseniz şu tip bir uygulaması olabilir:
i5419343_kbrkaragoz-jpg

merhabalar bu da benim 6,5 sene önce giydiğim gelinliğim ama bugün olsa yine bu tarz olurdu , sadece eteği bu kadar düz olmazdı ( tek pişmanlığım o ve saçım maalesef )

( resmii yükleyebilirim inşallah )

$n763483741_1001189_6523.webp$n763483741_1001189_6523.webp$n763483741_1001189_6523.webp

haha yükleyebildim mi derken 3 tane yüklemişim olsun fazla mal göz çıkarmaz hihihi:44:

gelinlikler çok güzel, kollu gelinlik görmekte çok güzeldiii teşekkürler.. :)
bişey sormak istiyorum, dantel kollar çok hoş ama benim beğendiğim gelinlik modelleri tül ve hafif taşlı modeller,dantel kol olmaz değilmi? eteğinde filan bütünleştirici benzer işlemeler olması gerekir :111:

gelinlikler çok güzel, kollu gelinlik görmekte çok güzeldiii teşekkürler.. :)
bişey sormak istiyorum, dantel kollar çok hoş ama benim beğendiğim gelinlik modelleri tül ve hafif taşlı modeller,dantel kol olmaz değilmi? eteğinde filan bütünleştirici benzer işlemeler olması gerekir :111:

mrb canım yakasına veya basen kısmına azıcık dantel ilave edilirse kolları dantel olabilir :)))

kizlaaaarrr ben gelinlik secmekte zorlanicam gibi geliyor bana :16::16::16::16::16: hepsi cooooookkkk güzellll bayildimm ya :16::16::16::16::16:

Bende bunun sacına ve gelinliğin ust tarafına bayılıyorumm

Eklentiler

• $IMG_3830.webp
    $IMG_3830.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 85
bende bu kolları tüllü gelinlik modellerini çok beğeniyorum ama araştırıp bulduğum her modelin etek kısmı kabarık değildi.acaba hoş durmadığı için mi olmuyodur ki prenses modeli gelinlikler o kollarla.

bende bu kolları tüllü gelinlik modellerini çok beğeniyorum ama araştırıp bulduğum her modelin etek kısmı kabarık değildi.acaba hoş durmadığı için mi olmuyodur ki prenses modeli gelinlikler o kollarla.

burda biri paylaşmıştı kolları tüllü ve prenses modeli gelinlik gerçekten çok kötü duruyo bu yüzden gelinlikler o şekilde olmuyo bence

buda benim beğendiğim kollu gelinlik kızlar çok abartılı değil sade :42:

dantel detayları
ayakkabılar..

ama ben buna bayıldım bayıldım, tam benim tarzım, bunun uzun kollusunu giysem hiçkimse şaşırmaz herhalde, beklenen oldu diye :16::16::16:
paylaşan arkadaşa çoook teşekkür ediyorum :)

Ben de bir gün evlenirsem dantel kollu bir gelinlik giyinmek isterim. Straplez berbat bence. :s

wedding-dresses-with-lace-sleeves.jpg

long_sleeves_lace_priincess_bridal_gown__real_work_9830_20111217054918.jpg

Back
X