hiç ağda kullanmayı denedizmi tüyleride azltıyor.
Epilasyon aleti kullanıyorum koltuk altım için ve batık oluyor kıl dönmesi oluyor ayrıca kara kara duruyor sıfır kol tarzı giyemiyorum bu yüzden.öff yaa bıktım bu dertten valla kızları görüyorum pürüzsüz cillop gibi koltuk altı kaldırıp resim bile çekiliyolar .kendime uyuz oluyorum neden ben böyleyim.aynı şey bacaklarımdada var .öööf be
evet benimde kararık duruyorBen de epilasyon aleti kullanıyorum koltuk altım için ama batık, kıl dönmesi olmadı hiç. Hatta git gide azaldı tüylerim ama benim de şu sorunum var; kıl olmasa bile koltuk altım kararık duruyor. Rahatça kaldıramıyorum, bunun için ne gibi tavsiyeleriniz olabilir?
.
Allah cezasını versin o epilasyon aletinin. Benimde bacaklarımı mahvetti.
Canım bırak onu ağdaya geç, maddi durumun elverirse lazer yaptır
ağdayı mümkün değil beceremiyorumcanım okadar kıymetliki özel bölgeyi bile jiletle alıyorum.ama hiç yokdan koltuk altım düzgün olsun yaa
hahahahaha ayyy gece gece çok güldüm yaaa:))) koltuk altını kaldırıp resim çektiriyolar ha:))))) ay varya çok yaşayın..stresimi unutturdunuz bana...
ama benimki de öyle,değil sıfır kol,çok düşük kollu body giysem minibüste şööyle kolumu kaldırıp biyeri tutmaya utanıyorum...
ama bunun epilasyon aletinden olduğunu düşünmemiştim...batık fln yok ama grimsilik var...acaba lazer çözer mi*??? çünkü ağda da çözmedi benim sorunumu...
ağda yap ve kabak lifi kullan düzenli olarak, vücudunu da nemlendir.
kabak lifi kullanınca batıklar çok azalıyor
Ben sinirden ölüyorum bu duruma bıktım yaa kesip atıcam kendimi sonunda.d özel bölgemide çek jilete dur acısına dayanamıyorum.evlenince napıcam acaba ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?