- 7 Ocak 2014
- 50
- 2
- 18
Vücut düzenini bozan bir şey yok çünkü sadece kıl köküne etki ediyor, ne ter bezlerine ne de başka bölgelere. Radyasyon ile alakalı konuya gelince bir profesör doktordan link veriyorum okuyun lütfen =)
http://www.suleymanakhan.com/lazer-epilasyon-kisirlik-yapar-mi/
laser epilasyona gelene kadar kanser yapan pek çok şey kullanıyorsunuz ve yiyip içiyorsunuz. Laser epilasyon dünyanın en zararsız şeylerinden biri emin olun buna =) Benim arkadaşımın kızı 13 yaşında şu an ve 15 yaşından sonra hemen başlayacaklar. Evlilikle temizliğin bir alakası yok bence insanın önce kendine saygısından tertemiz olması gerekiyor. Keşke ben 15 yaşımdayken de bu ülkede böyle bir olanak olsaydı da değerlendirseydim, ilkel şekilde kendimi de zamanımı da paramı da heba etmeseydim. Geç kaldım ama şu an tertemizim ve çok çok memnunum. Eve kıl tüy alıcı herhangi bir şey girmiyor artık ve yaz kış gece gündüz kıl tüy derdim kalmadı.
Bilgilendirme için teşekkür ederim :) Zaten ben karşı değilim, bana kalsa hemen tüm vücudumu yaptırırım :) Kesinlikle ömür boyu rahatlık :)
Epilasyon aleti kullanıyorum koltuk altım için ve batık oluyor kıl dönmesi oluyor ayrıca kara kara duruyor sıfır kol tarzı giyemiyorum bu yüzden.öff yaa bıktım bu dertten valla kızları görüyorum pürüzsüz cillop gibi koltuk altı kaldırıp resim bile çekiliyolar .kendime uyuz oluyorum neden ben böyleyim.aynı şey bacaklarımdada var .öööf be
Merhaba ; Batık probleminiz için lazer epilasyon yaptırmanız gerekiyor ve mümkün oldukça peelıng ve kese
Kulaktan dolma hurafelerle değil Profesör doktor tarafından verilmiş bir bilgi paylaştım özellikle. Çünkü okuyan kişiler radyasyon alırız kanser oluruz vs vs zannedip de bu kolaylıktan olmasınlar istedim. İnsan bilmediği şeyden korkar, ben de başlamadan önce çok araştırdım ve sonuçtan çok memnunum. Kullandığımız bir deodorant, maruz kaldığımız güneş bile bize çok büyük zararlar veriyorken zararsız bir laser ışınından bence korkmayın, en kısa zamanda başlayın, ohh beee diyceksiniz. Sevgiler =)
Epilasyon aleti kullanıyorum koltuk altım için ve batık oluyor kıl dönmesi oluyor ayrıca kara kara duruyor sıfır kol tarzı giyemiyorum bu yüzden.öff yaa bıktım bu dertten valla kızları görüyorum pürüzsüz cillop gibi koltuk altı kaldırıp resim bile çekiliyolar .kendime uyuz oluyorum neden ben böyleyim.aynı şey bacaklarımdada var .öööf be
aynen ben ağda kullanıyorum ama koltukaltlarım full batık. ustelik bacağımdaki tuyler de siyah noktalar halinde çıkıyor.Epilasyon aleti kullanıyorum koltuk altım için ve batık oluyor kıl dönmesi oluyor ayrıca kara kara duruyor sıfır kol tarzı giyemiyorum bu yüzden.öff yaa bıktım bu dertten valla kızları görüyorum pürüzsüz cillop gibi koltuk altı kaldırıp resim bile çekiliyolar .kendime uyuz oluyorum neden ben böyleyim.aynı şey bacaklarımdada var .öööf be
hangi sir ağda markasını onerirsin ? koltukaltlarıma ağda uyguladım ama batıklar varKoltuk altına lazer epilasyon tavsiye etmiyorum çünkü oradaki tüyler bizim için önemli. En güzeli ağda. Jilet ve epilasyon makinası kararma ve batık yapıyor. Sir ağda bantlarını kullanıyorum koltuk altım için. Bacaklar içinse lazer epilasyona gidiyorum. Ağda yaptıktan bir kaç saat sonra koltuk altını limon suyu veya sıkılmış bir limonun kabuğuyla ovalarsan var olan kararmanın da zamanla azalacağını göreceksin.
Sesu'nun hassas ciltler için olanını kullanıyorum ben. Ama deneyerek buldum bunu. Her cilt farklı olduğu için sen de bir kaç marka deneyip sana uygun olanı bulursun.hangi sir ağda markasını onerirsin ? koltukaltlarıma ağda uyguladım ama batıklar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?