Lazer epilasyon diyorum arkadasım imkanın varsa :)Ben cok rahatım şahsen.
hahahahaha ayyy gece gece çok güldüm yaaa:))) koltuk altını kaldırıp resim çektiriyolar ha:))))) ay varya çok yaşayın..stresimi unutturdunuz bana...
ama benimki de öyle,değil sıfır kol,çok düşük kollu body giysem minibüste şööyle kolumu kaldırıp biyeri tutmaya utanıyorum...
ama bunun epilasyon aletinden olduğunu düşünmemiştim...batık fln yok ama grimsilik var...acaba lazer çözer mi*??? çünkü ağda da çözmedi benim sorunumu...
bacak kılları mı?o kadar küçük tüy eldivenle tutuluyor mu? vay anasını bide azaltıyormus, ben de denicem
genetal bölgemide alıcam eldivenle ama gözüm kesmiyor ...canımın acısından degil...eldivene gelmesi için böyünün biraz uzun olması gerekiyor...kocişimden utanıyorum :)yoksa hemen eldiven olayına giricembende bundan 2 ay öncesine kadar jilet kullanıyordum rengini tenime göre kuyu olmasından acayıp rahatsız oluyordum dr gittim bana jiletle aldıgından dolaya o karalıgın oldugunu soyledi ...sadece derinin üzerindeki tügleri alıuorsun deri altındakı yani koklerinden o koyuluk dedi ...bende burdaki yorumlardan bir cesaretle eldivenle tek tek aldım .....KESKE DAHA ONCE DENESEYDİM KOYU RENGİ GEÇMEDİ AMA UZUN SÜRE TEMİZ GEZİYORUM VE AZALMA OLDU ...
KIZLAR JİLETTEN FALAN VAZGEÇİN EN İYİSİ ELDİVENLE ALMAK(tabi maddi durumu iyi olan lazarr:)
Benim de bıyık bölgemin sol tarafında hafif bi kararma vardı lazer sayesinde yok oldu.
koltukaltımda da hafiften var,hayırlısıyla doğumumu yapayım koltuk altına da başlayacağım valla..
bacak kılları mı?o kadar küçük tüy eldivenle tutuluyor mu? vay anasını bide azaltıyormus, ben de denicem
ya peki lazer can acıtıyor mu benim için can yakmaması önemli olan :/
Evet tutuluyor..
Roll on tarzı ağda makineleri varya bacak için ondan kullanıyorum normalde ama bazen onun ısınmasını bekleyecek vaktim olmadığında alıyorum eldivenimi , zaten bacak tüylerim seyrek olduğundan hemen hallediyorum..
Deneyin mutlaka
epilasyon koltuk altımla samimi oldular acımıyo oyüzdenkıskandırma yaa seninki cillop benim ki orman öff bide ben kurtulsam
eldiven için uzun olması gerekmıyormu...kısa ken benim elime gelmiyor:S
Neyse kızlar bana bu kadar kıl tüy muhabbeti yeter
Eldiveni deneyen arkadaşlar sonucunu buradan yazarsa diğer arkadaşlara da yardımcı olabilirler.. Ben memnun olan kısımdanım..
Sahur hazırlayacağım , hoşça kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?