hiç ağda kullandınız mı ? bencede bir deağdayı deneyin bir de bu renk acıcı kremler var bir onları araştır ve kullan derim neden olmasınEpilasyon aleti kullanıyorum koltuk altım için ve batık oluyor kıl dönmesi oluyor ayrıca kara kara duruyor sıfır kol tarzı giyemiyorum bu yüzden.öff yaa bıktım bu dertten valla kızları görüyorum pürüzsüz cillop gibi koltuk altı kaldırıp resim bile çekiliyolar .kendime uyuz oluyorum neden ben böyleyim.aynı şey bacaklarımdada var .öööf be
ben bütün bölgelerime ağda kullanıyorum öle bi problemim olmadı hiç ama kıl,tüy,ten yapısıyla alakalı ağdayla yada eldivenle alıp
yine de grlik sorunu yaşayanlarr varr ama jiletten iyidir.
çoğu ağdadan korkar bende jiletten kesmekten korkarıım yareeppiiimmmm
ama eldivenide çin işkencesi olarak düşünüorum hiç denemedim denemeyi düşünüyorum cesaretimi toplarsammm :26:
(_laurana_ muaahhhh)
Epilasyon aleti kullanıyorum koltuk altım için ve batık oluyor kıl dönmesi oluyor ayrıca kara kara duruyor sıfır kol tarzı giyemiyorum bu yüzden.öff yaa bıktım bu dertten valla kızları görüyorum pürüzsüz cillop gibi koltuk altı kaldırıp resim bile çekiliyolar .kendime uyuz oluyorum neden ben böyleyim.aynı şey bacaklarımdada var .öööf be
Epilasyon aleti kullanıyorum koltuk altım için ve batık oluyor kıl dönmesi oluyor ayrıca kara kara duruyor sıfır kol tarzı giyemiyorum bu yüzden.öff yaa bıktım bu dertten valla kızları görüyorum pürüzsüz cillop gibi koltuk altı kaldırıp resim bile çekiliyolar .kendime uyuz oluyorum neden ben böyleyim.aynı şey bacaklarımdada var .öööf be
Laser epilasyon yaptıran kimse yok mu yahu herkes ilkel yöntemlerden bahsediyor hala bu devirde. Ben komple tüm vücuduma yaptırdım şu an tertemizim ve de rahatım, zırt pırt kıl al tüy al derdim yok çok şükür. Keşke daha önce başlasaydım da senelerce ilkel yöntemlerle hem canımı yakmasaydım hem de zamanımı harcamasaydım boş yere. Bahsettiğiniz yöntemlerin hepsi de kıl dönmesi de dahil her soruna yol açıyor. Yıl 2014 ve bu ülke kadını hala daha ilkel yöntemlerle kıl tüy alıyor, yapmayın lütfen.
Ben de lazer yaptırmayı düşündüm şahsen ama sonradan da duyduğum şeylerden korktum açıkçası..Bir daha ömür boyu bu dertle uğraşmamak için çok iyi bir seçenek, dediğiniz gibi sürekli kuaföre para vermekten de bıktım artık ama özellikle özel bölge için çok riskli olduğunu duydum. Çocuk bile olmayabilir diye sonra vazgeçtim..
Yok artık... Ben açıkçası güzellik salonlarına güvenmem bu konuda. Bu duyumlarınız büyük ihtimalle oralarda yapılan laser işlemiyle alakalıdır. Çünkü cilt konusunda doğru düzgün bilgi sahibi olmayan insanların eline verilmesi sakıncalı aletler bunlar. Bir de güzellik salonlarındaki laser epilasyon aletleri çok dandikten saçma sapan aletler olabiliyor. Ben 3 tane cilt doktoru tarafından açılan bir dal merkezinde yaptırdım tüm işlemlerimi. Doktor dışında kimseye güvenmem, kullandıkları aletlerin bile ne olduğu belirsiz, insanları yakıp gönderdikleri de oluyor güzellik salonlarının. Ben çok memnunum, gidecekseniz siz de doktorlara ait yerlere gidin güzellik salonlarına değil. Kıldı tüydü batı ülkesi kadınlarının sorunu değil artık, bu ülkede halen bu ilkel yöntemlerin kullanılıyor olması çok düşündürücü gerçekten de. Özel bölge olsun başka yer olsun hiç bir zararı yok, dediğim gibi zarar verenler güzellik salonlarındaki bilgisiz eller. Doktorların açtığı pek çok merkez var onları tercih edin. FDA tarafından da herhangi bir zararının olmadığı onaylandı zaten. İnsanların uydurması hurafelere inanmayın.
Ne olursa olsun radyasyon yayıyor bu işlem yapılırken ve aslında vücudun düzeni bozuluyor. Zaten bunun zararları hemen kendini göstermiyor, zamanla ortaya çıkıyormuş. Söylediklerinizde haklısınızdır belki ama insan yine de riske atamıyor boyle şeyleri işte.. En azından evleninceye kadar yine kendi yöntemlerimle almaya devam edeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?