- Konu Sahibi sumush1990
-
cnm boşa uğraşma ben herşeyı denedım kararma tamamen kaybolmuyor..
Merhaba benim kuzenimde sızın gibi.. Birşey yapdınızmı? :26:mrb arkadaslar basliktan da anlasildigi üzere benim yillardir koltuk alti kararmasi sorunum var. ama ilerleyen zamanlarda daha da arttigini fark ediyorum. cok rahatsiz ediyor en cokta yaz aylari geldiginde kisa kollu giymek isteyince utaniyorum resmen.bana yardimci olacak arkdaslarimiz vardir umarim. Önerileriniz icin simdiden tesekkür ederim.
Kimyasal peelingi nasıl yaptınız evdemi?Koltukaltı kararmam yok ancak bikini bölgemdeki kararma için %15 TCA kimyasal peeling yaptım evde
Aynı yüzümüzde nasıl uygulanıyorsa o şekilde uyguladım ama 3 dakika bekledim, sonra yıkadım
Şimdi soyuluyor ve alttan 1 ton açık rengim ortaya çıktı bileAyda bir yapmaya devam edeceğim bakalım.
Kimyasal peelingi nasıl yaptınız evdemi?
Teşekkürler canımEvet, evde. Burada anlatışmış evde nasıl yapacağımız :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=571323
bunun için expigmenta diye bir krem duydum kullanan sonuç alan var mı acaba _?
ben genital bölgemde kullandım bu kremi.gerçekten işe yarıyor beyazlatıyor düzenli kullanımda hatta kuafördeki ağdacım bile farketmişti farkı.ama şöylede bi sıkıntı olmuştu bende biraz uzun süreli kullanınca deri inceliyor mu artık bilmiyorum kullandığınız yerde bir hassasiyet oluyor.zaten kullanırsan eğer görüceksin deri soyuluyor o karalık soyuluyor.inşallah yardımcı olabilmişimdir
Merhaba canım. Benim koltukaltımda lazer epilasyon, agda vs. nedenlerden dolayı cok kararma olmustu. halinden çok iyi anlıyorumbir hafta önce fair lovely diye bir ürün sipariş ettim. sabah ve aksam olmak üzere günde iki gün kullandım. ve 5 gun içinde lekelerim inanılmaz derecede açıldı. banyoda veya başka türlü de eski haline dönmedi. kullanmanı tavsiye ederim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?