- Konu Sahibi tılsım33
Ben birinden sirke duydum.Etkili olmuş.Ne kadar sürede geçirmiş bilmiyorum ama koyuluğu gitmiş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca pirin unu nedir yaa
marktlerde bulunurmu yoksa aktardanmı temin edicez
ben lazer epilasyon yaptırıyorum... 2. seanstan sonra ben de koyuluğu söyledim... çünkü ben hep kıl köklerinden diye düşünüyordum ama kıl köklerinin azalmasına rağmen koyuluk vardı... doktor bana sir ağdadan olmuş dedi... çok sıcak ağda uygulandığı için o bölgede yanma oluşmuş dedi... daha sonra bana bir krem vereceğini ve onunla bu koyuluğu gidereceğimi söyledi... kremin adını tam hatırlamıyorum ama trotin gibi birşey söyledi...
tam adını öğrenip yazarmısın ben o bölgemi kendim evde alıyorum hatta normal ağdayla yanmayla ilgisi yok yinede kollarım için gittiğimde ağdacıya sordum koyuluğu giderebilcek bişiy,ama benmi anlatamıyorum omu anlamıyor bilmiyorum. o genelde ağda sonrası alerji için bepanthenin jel şeklinde bir kremi varmış onu söylüyor.
acaba renk koyuluğunadamı fayda eder.
böyle bişeyden haberi olan varmııı???
expigment var şuanda elimde yüzümde mesela sonradan oluştuğunuı farkettiğim bi kaç küçük kahverengi lekem var onlara uyguluyorum geçmedi.gerçi sabırlı ve düzenli olmak gerekir ama.
içeriğini okuduğum kadarıyla böyle geniş yüzeyde ve derinin kendiyle alaklı değilde sanki sonradan oluşmuş koyuluğu geçirir gibime geliyoo
ve diyo tahrip olmuş yerin üstüne sürün sadece etrafına geniş uygulamayın gibi bi açıklama kafamçokkarıştı
kızlar yüzümüdeki güneş lekelri için kalıcı bir yöntem bilen varmı benim her iki gözümün altındada hafif ve ehr sene yandığımda belirgin leşen güneş lekelrim var doğumdan sonraki ilk tatilimde oldufisfisfis
aynı sorun bende de var arkadaşım sadece güneş lekesi değil akne izleride vardı benim de doğumdan sonraki ilk tatilimde oldu ve 2 senedir yapmadığım şey kalmamıştı şuanda bir kür uyguluyorum başlayalı 1 hafta oldu ama çok memnunum reklam olmaması nedeniyle ürünlerin ismini yazamıyorum malesef
canım ürünün ismini vermende bir sakınca yok bence krem değilmi sonuçta hepimiz veriyoruz işte şu andayerimseniben
sadece satış linki site ismi vermek yasak.