Lekeler, Çiller Koltuk Alti Koyulugunu Giderme Yöntemi !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi tılsım33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben birinden sirke duydum.Etkili olmuş.Ne kadar sürede geçirmiş bilmiyorum ama koyuluğu gitmiş..

ben lazer epilasyon yaptırıyorum... 2. seanstan sonra ben de koyuluğu söyledim... çünkü ben hep kıl köklerinden diye düşünüyordum ama kıl köklerinin azalmasına rağmen koyuluk vardı... doktor bana sir ağdadan olmuş dedi... çok sıcak ağda uygulandığı için o bölgede yanma oluşmuş dedi... daha sonra bana bir krem vereceğini ve onunla bu koyuluğu gidereceğimi söyledi... kremin adını tam hatırlamıyorum ama trotin gibi birşey söyledi...

ben lazer epilasyon yaptırıyorum... 2. seanstan sonra ben de koyuluğu söyledim... çünkü ben hep kıl köklerinden diye düşünüyordum ama kıl köklerinin azalmasına rağmen koyuluk vardı... doktor bana sir ağdadan olmuş dedi... çok sıcak ağda uygulandığı için o bölgede yanma oluşmuş dedi... daha sonra bana bir krem vereceğini ve onunla bu koyuluğu gidereceğimi söyledi... kremin adını tam hatırlamıyorum ama trotin gibi birşey söyledi...

tam adını öğrenip yazarmısın ben o bölgemi kendim evde alıyorum hatta normal ağdayla yanmayla ilgisi yok yinede kollarım için gittiğimde ağdacıya sordum koyuluğu giderebilcek bişiy,ama benmi anlatamıyorum omu anlamıyor bilmiyorum. o genelde ağda sonrası alerji için bepanthenin jel şeklinde bir kremi varmış onu söylüyor.
acaba renk koyuluğunadamı fayda eder.
böyle bişeyden haberi olan varmııı???

tam adını öğrenip yazarmısın ben o bölgemi kendim evde alıyorum hatta normal ağdayla yanmayla ilgisi yok yinede kollarım için gittiğimde ağdacıya sordum koyuluğu giderebilcek bişiy,ama benmi anlatamıyorum omu anlamıyor bilmiyorum. o genelde ağda sonrası alerji için bepanthenin jel şeklinde bir kremi varmış onu söylüyor.
acaba renk koyuluğunadamı fayda eder.
böyle bişeyden haberi olan varmııı???

bephantane krem daha çok yumuşatır kuruluğa iyi gelir illaki faydası olur.expigmenti denedinmi?? bunu dene faydası olmassa diğer alternatif yöntemleri yaparsınız.
zaten bir dermotog görürse veriyor ilaç hazırlattıryorlar bir aylık karışım sürüp geçenler var yani.koyuluğun derecesini bilmiyorum ama sence çok azssa expigmentle bir başlaamadüzenli kullanmak kaydı ile tabi...

expigment var şuanda elimde yüzümde mesela sonradan oluştuğunuı farkettiğim bi kaç küçük kahverengi lekem var onlara uyguluyorum geçmedi.gerçi sabırlı ve düzenli olmak gerekir ama.
içeriğini okuduğum kadarıyla böyle geniş yüzeyde ve derinin kendiyle alaklı değilde sanki sonradan oluşmuş koyuluğu geçirir gibime geliyoo
ve diyo tahrip olmuş yerin üstüne sürün sadece etrafına geniş uygulamayın gibi bi açıklama kafamçokkarıştı

expigment var şuanda elimde yüzümde mesela sonradan oluştuğunuı farkettiğim bi kaç küçük kahverengi lekem var onlara uyguluyorum geçmedi.gerçi sabırlı ve düzenli olmak gerekir ama.
içeriğini okuduğum kadarıyla böyle geniş yüzeyde ve derinin kendiyle alaklı değilde sanki sonradan oluşmuş koyuluğu geçirir gibime geliyoo
ve diyo tahrip olmuş yerin üstüne sürün sadece etrafına geniş uygulamayın gibi bi açıklama kafamçokkarıştı

Ben de yüzümdeki küçük bi leke için expigment kullandım ama hiç geçmedi :çok üzgünüm:

kızlar yüzümüdeki güneş lekelri için kalıcı bir yöntem bilen varmı benim her iki gözümün altındada hafif ve ehr sene yandığımda belirgin leşen güneş lekelrim var doğumdan sonraki ilk tatilimde oldufisfisfis

aynı sorun bende de var arkadaşım sadece güneş lekesi değil akne izleride vardı benim de doğumdan sonraki ilk tatilimde oldu ve 2 senedir yapmadığım şey kalmamıştı şuanda bir kür uyguluyorum başlayalı 1 hafta oldu ama çok memnunum reklam olmaması nedeniyle ürünlerin ismini yazamıyorum malesef

aynı sorun bende de var arkadaşım sadece güneş lekesi değil akne izleride vardı benim de doğumdan sonraki ilk tatilimde oldu ve 2 senedir yapmadığım şey kalmamıştı şuanda bir kür uyguluyorum başlayalı 1 hafta oldu ama çok memnunum reklam olmaması nedeniyle ürünlerin ismini yazamıyorum malesef

canım ürünün ismini vermende bir sakınca yok bence krem değilmi sonuçta hepimiz veriyoruz işte şu andayerimseniben
sadece satış linki site ismi vermek yasak.

canım ürünün ismini vermende bir sakınca yok bence krem değilmi sonuçta hepimiz veriyoruz işte şu andayerimseniben
sadece satış linki site ismi vermek yasak.

canım benim kullandığım ürün % 100 doğal ürün ismi vivasan ama tek ürün kullanmıyorum yıkama jeli tonik krem ve 3 ayrı yağ var jelle yüzümü yıkayıp tonikledikten sonra kremin içerisine sabahları biberiye yağı akşamlarıda portakal ve lavanta yağı damlatıp sürüyorum gerçekten çok memnunum yalnız bu kür benim cildime göre herkese farklı uygulanıyo çünkü tedavi amaçlı ürünler

merabalar benimde kasıklarımda ve kol altımda böle lekeler vardı ve ben bir eczanedn kozmetik ürünü md formulationun vüct lekelerini geciren kremini aldım ve geçtiler hemde daha bir kutu gecmeden annem hep derdi tentirdiyot iyi geliyo diye bu kremdede tentirdiyot var belki odur etki eden ama bu kremi öneririm geciriyo fakat fiyatı pahalı 130 140 arasındaydı gecen yaz aldım ben

ben bunu ağdadan sonra bıyık siyahlıgımı gidermek için kullanabilirmiyim acaba? :S

arkadaslar ben eczaneye sordum expigment geçirir dedi bana, yalnız iki çesit var %2 lik ve %4 lük, ben % 2 lik olandan aldım, iki gündür kullanıyorum, fiyatıda uygun 6 ytl, devlet de karsılıyor eger bi doktora sorup lamak isterseniz. ben deniyorum işte, sonuclarını yazarım

Merhaba arkadaşlar bende expigment %4 lük ve acnelyse kullandimm ve ben içime o kadar dert etmiştim ki koltukalti koyuluğunuu bende işe yaradi resmen bu kremleri kullandiktan sonra o siyahlik gitti yani simsiyah bi deri kaldirdi bu kremler.şimdi içim rahat eskiye göre çoç çok ii bi süre daha kullanacağim bakalim:) sevgiler

Arkadaşlar benimde bacaklarımda batık lekelri var.Acaba önerileriniz bu lekelerede iyi gelir mi ki?

ya aklıma ne geldi madem bepanthen lekeleri azaltıyor ozaman koltuk altında da belki işe yarar?ne dersiniz?

1 çay kaşığı elma suyu
1 çay kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı vazelin

üçünü karıştırıp koltuk altınıza sürün kurumasını bekleyin.kuruduktan sonra yıkayın ve bebek pudrası sürün.

ben bunu uyguladım beyazlamaya başladı ilk seferde bile etkisini gösterdi.limon olduğu için biraz yakabiliyo ama sonucuna değer..

Back
X