• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk mu ? Robot süpürge mi

HEJELEN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
195
58
123
Kararsızlığıma umarım fikir verebilecek vardır.
Koltuklarımı 8 yıldır kullanıyorum oturmadan dolayı rahatlığı kayboldu ve değiştirmek istiyorum,ama malesef diğer bir konu 2 kedim var ve uzun tüy olduğu için çok tüy döküyolar o yüzden robot süpürge düşünüyorum, ama bütçem sadece birini karşılıyor siz olsanız ilk önceliğiniz hangisi olurdu ,mesajlarınızı bekliyorummm :)

Ben de eşimi kandırsam robot aldırıcam da :işsiz: insan koltuğunda rahat edemezse nerede rahat olur ki? Koltuk daha ağır basar çok rahatsızsa

Robot süpürge desenli halılarda etkili mi girintili çıkıntılı olan halılarla başım dertte 🥴 normal supururken bile oturup supuruyorum diğer türlü supurmuyor eşim alacaktı bende sirf Halim yüzünden vazgeçtim

Çevremdede kedili evlerde görüyorum ve direk dedikleri şey almalısın çok rahat ederdin oluyor ama gelde anlat benim herife😒
Youtubda merve Özkaynak robot süpürge inceleme videosu var ben onu izleyince iyice ikna oldum. Ve benimki düşük bir model ama resmen kurtarıcım

Eğer ki mevcutta kullandığınız süpürge işinizi görüyorsa koltuk robot biraz keyfi oluyor çünkü koltuklar yüksek değilse robot bi işe yaramıyor

Robot süpürge desenli halılarda etkili mi girintili çıkıntılı olan halılarla başım dertte 🥴 normal supururken bile oturup supuruyorum diğer türlü supurmuyor eşim alacaktı bende sirf Halim yüzünden vazgeçtiml

Robot süpürge desenli halılarda etkili mi girintili çıkıntılı olan halılarla başım dertte 🥴 normal supururken bile oturup supuruyorum diğer türlü supurmuyor eşim alacaktı bende sirf Halim yüzünden vazgeçtim
Benim gri ustu siyah kalin desenli halimi supuremiyordu. Haliyi attim :D

Back
X