koltuklarımı kaplattım eski ve yeni hali..

kızlar koltuklarımı kaplattım umarım begenirsiniz :)

Çok güzel olmuş anneminde var. Birine vermeyi düşünüyodu Yeni takım aldık onlarda sağlam duruyo acaba bende kaplatıp evime mi alsam

çok güzel olmuş güle güle kullanın yanlız halıyıda degiştiriseniz süper olur

şimdi tekrar bakdım vitrinide beyaza boyatırsan çokkk daha süper olurr.....

tebrik ederim, aynısı olduğuna bile inanamayacak kadar başarılı
mutlu günleriniz olsun dilerim...çok sevdim!

kızlar artık zamanı gelmişti 10. yılını doldurdu koltuklar ona rahmen yinede saglamdı malum yenilerin fiyatları bayagı yüksek gelince 1.500 tl ye 9 ay taksitle kaplattım içime o kadar sindiki anlatamam :) seneyede inşallah mobilyalarımı boyatıp halı almayı düşünüyorum kesinlikle öneriyorum

koltuklarınız sağlamsa ne gerek var iyi yapmışsınız inşallah o zaman cok daha güzel olucak güle güle oturun

canımcım bayıldım bende kumaşımı aldım ama kaplatmak ve almak arasında kararsızdım eşim al diyorken alayım mı yoksa kaplatayımmı taş gibi benim koltuklarımda bellona 10.yıl oldu ama seninkileri görünce tamamdır kaplatıyorum dedim bayrama inşallah bende otururum mis gibi

çok güzel olmuş resme bakarken yorum yazayım dedim gümüşlüğüde beyaza boyatırsan hoş olur diye.. zaten yazmışsın.. güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…