koltuklarımı kaplattım eski ve yeni hali..

Yaz boyunca koltuk araştırması yaptım bellona da çiçekli berjerli koltuk takımı 5.800 tl alibey köy deki ser mobilyacilar yerine baktım 3.900 tl mondi de 4 bin tl olunca ne gerek var dedim kaplattım minderleri fermuarlı tay tüyü kenarları deri ve renkleride zevkime göre seçtim 1500 tl de olunca karar verdim ama şuda varki koltuklarım yenilenip eve gelene kadar da uyuyamadım nasıl olacak içime sinecekmi düşüncesiyle :) inanin iyiki yenisini almamışim evime gelen misafirlerim inanmiyor eski koltukların olamaz hadi canım kelimesini duyuyorum :) süngerleride değişince maşşallah taş gibi olmuş :) kızlar kaplatın şiddetle tavsiye ediyorum :) :) güzel dilekleriniz için de ayrıca tşk ediyorum :)

Güzel olmuş canım, güle güle kullan, herkes senin gibi cesaret edemiyor, sonuç kötü olabilir belki diye ama seninkiler güzel olmuş...

halıyı değiştirmenize gerek yok ilk fotodaki halı gayet güzel bence. sadece daha büyük ve tek olabilirdi ama eski fotoğrafta da yanyana iki halı var siz öyle seviyorsunuz demek ki hiç gerek yok yeni halıya. mobilyaların rengi açılabilir evet onun dışında çok güzel ve ferah odanız.

Anaa yorumlara bakana kadar alttaki resmi başka bir oda sandım. : ))
Çok tatlı olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…