- 25 Mayıs 2013
- 1.598
- 907
Dile kolay 4 yil ne cok sey yasandi ne cok seyin üstünden geldik sonunda sozlenmistik kimseyle evlenmeyi dusunmeyen ben birtek ona evet dedim 3 yil sonra hayallerim umurlarim herseyim yikildi koca bir enkazin altinda kaldi en zorunda güçlü durmam iyim demem surekli gülümsemem en cok onlardan yoruldum cok gucsuzum cok yoruldum gulmek yerine aglamak istiyorum ama elimden hic bisey gelmiyor ailesinin yalanlarinyuzunden hersey bitti aramadi bile dogrumu bunlar diye yuzugunu gel al dedigimde sadece tamam dedi daha 1 ay oncesine kadar birakma beni ben sensiz yapamam diyen beni karamligimdan cikardin ilk sevgilim ilk adkim ilk kadinim diyen adam sadece tamam dedi umutlarim hayallerim hepsi bitti 3 ay sonra nisan hayali kuran elbise bakan biz simdi ayriyiz bu kadar kolay olamamaliydi gelsey arasa hala umudum var barisirim ama aramaz en zoruda basladigi gun bitmesi 28 subatta sevgili olmustuk 28 subatta hersey bitti ben simdi neye uzuleyim 4 yilimami hayallerimemi yoksa bidaha onunla olamiyacagimami