Kolumu Yaktı..

Apinklady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
473
892
53
32
Daha önce sevgilimle ilgili konu açmıştım. Hatırlarsınız, gazi olmuştu iki ayağını kaybetmişti. Hala hastanede bu arada.

Çalışıyorum ama iş çıkışında oraya gidiyorum, eve öyle geçiyorum. Dün gece orada kaldım, sabah işe oradan geldim. Akşam yanındayken sigara içmeye çıktım, geldim oturdum kitap okuyorum.

Kokusunu almış tutturdu bende sigara içicem diye, yarım saat inatlaştık, sonra kıyamadım tekerlekli sandalye getirdim, kaldırmak için elimi belinin altına sokup sol omzundan tutmam lazım, kollarında yanıkları var biraz, acıdı diye bağırdı, özür dilerim 2 saniye sık dişini oturunca biticek acısı dedim.

Kavga kıyamet oturttum çıkardım dışarı. Kapının önündeyiz.
Kaldırım gibi yüksek bi çıkıntı var ben oraya oturdum, onuda önüme çektim sigarayla çakmağıda kucağına koymuştum. Sigarayı aldım ağzıma koydum, yaksana hayatım dedim elimlede kapattım rüzgar var diye, çakmağı çaktı koluma tuttu al bak yanık nasıl acırmış anlarsın belki şimdi dedi, şok oldum sen naptığının farkındamısın kendine gel dedim, anlaman için yaptım şimdi anla dokununca nasıl oluyormuş dedi. Şu sigaranı iç hemen içeri giricez dedim.

İçeri girdik, yatırdım yatağa tv kumandasını eline verdim. Bende oturdum kitap okumaya devam ettim. Sürekli gözlerim dolu doluydu zaten, konuşmadım 1 saat sonra yanına çağırdı gittim oturdum yatağa özürler diledi neden böyle olduğunu biliyosun istiyosan şimdi git hakettim yaptıklarına rağmen nasıl yaptım sana bunu dedi yaktığı yeri defalarca öptü hemşireyi çağırdı krem sürdürdü, tamam düşünme oldu bitti uyu artık dedim öptüm oturdum koltuğa, uyudu zaten sonra tekrar açılmadı konu..

Sizden ne konuda akıl istiyorum bende bilmiyorum, ayrılma gitmeme gibi bi düşüncem kesinlikle yok, ama herhangi birşey yapabilirmiyim, davranışım mı yanlış, bu kadar sakin davranmam doğru mu?

Sevgilinin psikolojisi bozulmuş kesin okurken şok olmakla birlikte bu haraketine sinirlendim
Ama onun dünyasına inerekte empati kurdum onun içinde zok zor rabbim yardımcısı olsun
Ekstra tedavi olması gerekiyor
Sizzede sabırlar diliyorum

Çok sevsem çekerim ... kolumuda yaksa , bilirim istem dışı bir psikoloji içinde .

Ama ne kadar dayanırım , nasıl dayanırım ... dayanıyorum sanarken ona ve kendime haksızlık eder miyim ???

Bunların hepsi uzman yardımı ile çözülecek işler .

Hem o hem sen ... yardım almalısınız .

Yaptığı normalde kabul edilemez bir davranış ama şu an ne yapsa haklı olarak baktığım için sinirlenemedim bile. Napıyorsun sen diye ayağa fırladım ama sonra karşımdaki adamın halini görünce minicik kolum yanmış çok mu dedim oturdum.
Teşekkür ederiz.

Normal bir insan yapsa "hiç düşünme ayrıl" diyeceğimiz olayı gazi olan biriyle yaşayınca bizim dilimiz de bağlanıyor. İkinize de sabır ve mutluluk dilerim. Bu onun olduğu kadar sizin de sınavınız.

Kesinlikle, normal şartlarda yapsa kıyamet koparır öyle ayrılırım, ama hal böyle olunca adamın her yeri yanık kes sesini otur yerine dedim kendime.

çocukcagız 2 bacagını kaybetmıs bence gecıcek bu gunler sabret canım

Ne diyeceğimi bilemedim. Psikolojisi bozulmuş ve bu çok normal. Mutlaka terapi gormesi gerek. Sizi de ayrıca kutlarım. Sabrinizdan, vefanizdan dolayı.

Teşekkür ederim, iyi gününde dizinin dibindeydim, bugün yine sonuna kadar dizinin dibinden ayrılmam.

ÇOK haklısınız ,ayrıca çok vefalısınız, takdir ettim sizi
Yaşadıklarınız ve yaşadıkları hiç kolay değil tabiki
Herşey sevgilinizin ve sizin gönlünüze göre en güzeli olur inşallah

Normal bir insan olsa çok daha farklı şeyler söylerdim ama bir gaziden bahsediyoruz.. Acilen terapi görmesi lazım.

Geçmiş olsun,Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Sanırım aldığı terapi yetersiz geliyor,bence bir an önce farklı bir uzmanla görüşün.

Çekerim gerçekten, sinirlenemedim bile, tam sinirlenicem adama bi baktım benim derdime bak dedim oturdum, kırıldım ama yaptığına değil aslında onun bu hale gelmesine kırıldım. Burdan çıktıktan sonra bunun için ikna edicez umarım.

Cok üzüldüm, kendisini muhtemelen eksik hissediyor ve sizi kaybetme korkusu da var içinde psikolojisi bozuk ayrıca cok normal. Psikolojik destek alması gerek.

Geçmiş olsun,Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Sanırım aldığı terapi yetersiz geliyor,bence bir an önce farklı bir uzmanla görüşün.

Terapi alıyor bile sayılmaz, hastanenin psikoloğu visit esnasında geliyor 5 dakika odadan hepimizi çıkarıp konuşup gidiyor. Özel olarak terapi henüz yok. Burdan çıktıktan sonra fizik tedavi merkezinde var ise eğer, ikna edicez umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…