• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolumu Yaktı..

ben okurken şok oldhm yasasam bide ne olur :KK57:biraz ne yaptigini bilmiyor cok zor bir durum .6ay kadar surer bence zmnla daha iyi olur kendinizi cok yormayin..

Canım merhaba, daha önceki konuna da yazmıştım. Zorlu bir süreç seni bekliyor, degisik tavırlar hareketler hatta hakaretler bile gorebilirsin çünkü yara sadece dışarıda degil içeride de kanayan bir yara var... hicbirimiz anlayamayiz ne hissettiğini yaşadığını sadece yaşayan bilir.. şimdi hakaret etse, kızsa bağırsa sovse de tamam tepki ver ama onu yarı yolda bırakma bence... cunku şuan sağlıklı tepkiler vermediğini biliyoruz, ama iyileşecek inşallah iyi olacak. Kolunu yakma sebebi aslında dışarıdaki yarası değil hani içte kanayan bir yara varya o.. içten içe sensizlikten korkuyor, bence bunu yapma nedeni de o. Rabbim yardımcınız olsun insallah

Her şeye ragmen böyle davranmamalıydı. Ne demek çakmakla kolumu yaktı? Sizin ona yaptıklarınıza rağmen? Gazi olması iyi bir insan olduğu anlamına gelmiyor malesef. Psikolojik destek alsın iyi değil. Ama ne olursa olsun bu yaptıgı hiç normal değil.

Canım merhaba, daha önceki konuna da yazmıştım. Zorlu bir süreç seni bekliyor, degisik tavırlar hareketler hatta hakaretler bile gorebilirsin çünkü yara sadece dışarıda degil içeride de kanayan bir yara var... hicbirimiz anlayamayiz ne hissettiğini yaşadığını sadece yaşayan bilir.. şimdi hakaret etse, kızsa bağırsa sovse de tamam tepki ver ama onu yarı yolda bırakma bence... cunku şuan sağlıklı tepkiler vermediğini biliyoruz, ama iyileşecek inşallah iyi olacak. Kolunu yakma sebebi aslında dışarıdaki yarası değil hani içte kanayan bir yara varya o.. içten içe sensizlikten korkuyor, bence bunu yapma nedeni de o. Rabbim yardımcınız olsun insallah

Kesinlikle benimde dert etme sebebim onun üzüntüsü zaten. Kolumdaki minicik yanık gözümde hiç dahi değil ben unuttum bile. Yarı yolda bırakmak hele asla, zaten biz anlaşabilen geçinebilen bir çiftiz bu bitmesi için bir sebep dahi değil.
İçindeki yarasını daha fazla kanatmak benim endişen, acaba ben mi yanlış davranıyorum ne bileyim yapmam gereken ne var ya da doğru mu yapıyorum böyle bunlardan emin değilim çünkü ilk kez böyle bir durumla karşılaştım çevremden hiç duymadım bilmiyorumda.. Tuvalete ya da sigaraya, en ufak doğrulup oturmak için bana muhtaç olması onun zoruna gidiyor farkındayım ama işte, hep ama ama ama kendime cevap veremiyorum.

Her şeye ragmen böyle davranmamalıydı. Ne demek çakmakla kolumu yaktı? Sizin ona yaptıklarınıza rağmen? Gazi olması iyi bir insan olduğu anlamına gelmiyor malesef. Psikolojik destek alsın iyi değil. Ama ne olursa olsun bu yaptıgı hiç normal değil.

Gazi olması tabiki özünün iyi olduğunu gösteren bir unsur değil. Özünün iyi olduğunu aylardır devam eden ilişkimizden biliyorum, çünkü bu beni gözünden sakınan benim sesimi duymadan uyku uyumayan ve gün içerisinde yeterince konuşamadıysak sen önemlisin uyku değil diyen bir adam, aramızdaki çok büyük bir bağ ve her konuda en zor şartta 5 dk yemek molasında dahi önceliği ben olan bir insan. Sinirli bi mizacı vardı her zaman, ama bu bana karşı olmadı hiç, herkese nazını yapardı sinirini gösterirdi ama ben varken kedi olurdu.
Tabiki normal bir davranış değil, ama bu hareketler bu tavırlar ayaklarını kaybettikten sonra başladı, yani çok yeni şeyler, daha öncede olsaydı buna bağlamazdım tabiki. Yüzüne,kulaklarına kadar ciddi yanıkları var, böyle ufak kızarık yanıklar değil bildiğiniz kömür karası çürük et düşünün..

Gazi olması tabiki özünün iyi olduğunu gösteren bir unsur değil. Özünün iyi olduğunu aylardır devam eden ilişkimizden biliyorum, çünkü bu beni gözünden sakınan benim sesimi duymadan uyku uyumayan ve gün içerisinde yeterince konuşamadıysak sen önemlisin uyku değil diyen bir adam, aramızdaki çok büyük bir bağ ve her konuda en zor şartta 5 dk yemek molasında dahi önceliği ben olan bir insan. Sinirli bi mizacı vardı her zaman, ama bu bana karşı olmadı hiç, herkese nazını yapardı sinirini gösterirdi ama ben varken kedi olurdu.
Tabiki normal bir davranış değil, ama bu hareketler bu tavırlar ayaklarını kaybettikten sonra başladı, yani çok yeni şeyler, daha öncede olsaydı buna bağlamazdım tabiki. Yüzüne,kulaklarına kadar ciddi yanıkları var, böyle ufak kızarık yanıklar değil bildiğiniz kömür karası çürük et düşünün..
O zaman acilen psikolojik destek almasını sağlamalısın. Yaşadıkları çok zor. Ama sana yaşatmaya çalışması çok sağlıksız.

Ya merak ettim erkek arkadasinizin annesi Nerede?

Anneside burada, dönüşümlü kalıyoruz, ama gündüz vakti hepimiz yanındayız, ben iş çıkışı gidiyorum. Anneside çok ilgili, yani bi problem yok ama işin tıbbi kısmını çok anlamıyor,bilmiyor.
Ve ben kaldığımda daha rahat daha keyifli olduğunu farkettik, mesela annesi kalırken tv izlemiyor, benimle mesajlaşıyor, tv açtırmıyor hatta. Ama ben varken ben izliyorum dizim vardı açalım diye, sonra o da kaptırıyor kendini diziye. Birde ben çok şen şakrak biriyim onunlayken, rahatsız diye değil hep şımarırım ona, saçmalarım, güleriz.
Bunu farkettiğimizden beri ben kalmayı sıklaştırdım biraz.

O zaman acilen psikolojik destek almasını sağlamalısın. Yaşadıkları çok zor. Ama sana yaşatmaya çalışması çok sağlıksız.

Buradan çıkmayı bekliyoruz 10 gün içinde taburcu olacağız. Bende araştırıyorum tabi bu süreçte.

Yemin ederim hayran kaldım sana sarılmak geldi içimden tanımasam da gözlerim dolu dolu okudum konunu yorumlarını

Canım çok geçmiş olsun sevgiline. Allah seninde onunda yardımcınız olsun. Piskolojik destek almalı zaten alacak demişsin şimdi size muhtaç olmak zoruna gittiği için böyle yapiyordur ama protez bacaklar takilinca daha iyi olur inşallah.

onunda yasadıkları kolay degıl cıddı bunalım ıcındedır kesın
ama senınde ısın hıc kolay degıl en az onun kadar zor
ıkınızın bunun altından kalkabılırmısınız tek basınıza
bence yardım almalısınız daha ıyı olmanız adına

ıkınızede cok gecmıs olsun

Anneside burada, dönüşümlü kalıyoruz, ama gündüz vakti hepimiz yanındayız, ben iş çıkışı gidiyorum. Anneside çok ilgili, yani bi problem yok ama işin tıbbi kısmını çok anlamıyor,bilmiyor.
Ve ben kaldığımda daha rahat daha keyifli olduğunu farkettik, mesela annesi kalırken tv izlemiyor, benimle mesajlaşıyor, tv açtırmıyor hatta. Ama ben varken ben izliyorum dizim vardı açalım diye, sonra o da kaptırıyor kendini diziye. Birde ben çok şen şakrak biriyim onunlayken, rahatsız diye değil hep şımarırım ona, saçmalarım, güleriz.
Bunu farkettiğimizden beri ben kalmayı sıklaştırdım biraz.

Okuyunca yazmadan edemedim ne güzel bir yüreğiniz var sizin. Hala sımsıkı tutuyorsunuz elini. Maşallah size.
Gazimize gelince kesinlikle yaptığı doğru değil ama yaşadığıda kolay değil. Çektiği acıları bir nebze olsun hissetmenizi istemiş ama çok yanlış bir hareketle.
Bence kesinlikle psikolojik destek almalı hatta sizde alabilirsiniz, hayatınızı normallestirene kadar geçiş surecini atlatmanızda yardimci olabilir. Allah kolayliklar versin.

Canim oncelikle seni tebrik ediyorum guzel yureginden dolayi.. Ne kadar suredir birliktesiniz? Ve senin ailen bu konuda ne düşünüyor yazmis olabilirsin ama gormedim merak ettigim icin soruyorum kusura bakma. Allah sifa versin..

Bir tavsiyem var mi yok mu bilmiyorum. Sevgilinin psikolojisinin bozulmasi da cok normal. Neler yasamis. Demeden gecemeyecegim sen ne guzel kalpli bi insansin boyle

Canim oncelikle seni tebrik ediyorum guzel yureginden dolayi.. Ne kadar suredir birliktesiniz? Ve senin ailen bu konuda ne düşünüyor yazmis olabilirsin ama gormedim merak ettigim icin soruyorum kusura bakma. Allah sifa versin..

Çok değil aslında nisandan beri beraberiz. Ama kardeşim ve onun kızkardeşi yakın arkadaş, hep aynı okullara gittiler tanıyorduk yani.
Estağfurullah sorun tabi, annemde babamda benim yaptığımı destekliyorlar, sen seviyorsan gerisini önemseme diye düşünüyorlar onlarda.

Psikologa danışarak acaba onun odasında bir parti ortami gibi bisey ayarlasaniz nasıl olur? Ama hani daha sakin çay partisi gibi.

Özledik oglum ya diye gelen arkadaslari mesela, gırgır samata seklinde..

Tabi bunu muhakkak psikolaga sormak lazım zamanı mı degil mi diye

Back
X