• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kombin önerilerinize ihtiyacım var kızlar! :)

selin_y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
5
0
86
Ankara
Kızlar öncelikle Merhaba :) bugun Mavi'den bu ikisini aldım. (Adriana'daki gömlek&modeldeki jean) Mağaza müdürü yaptı bu kombini ama çanta, ayakkabı ve aksesuar konusunda çok kararsızım. Önerilerinizi bekliyorum :))

$molly_01.webp$adriana_02.webp$Foto674.webp

Bordo ördekbasi petrolmavisi mor gibi renkleri kullanabilirsin mesela bu renklerde desenli sal alabilirsin kombin icin hem cesit cesit diger kombinlerinede rahtlikla kullanabilirsin sonbahar kis mevsimi boyunca.
Takiya olarak altin rengi sade büyük olmayan küpe hos durur
Daha günlükce rahat edicegin tarzda ayakkabi istiyorsan renkli süet yada deri dolgu topuk botlar güzel durur daha özel bisi olmali diyorsan kalin topuklu yine renkli ayakkabi olabilir

Cantan ile ayakkabini kombin yaparak kolaya kacma derim ki hem daha klas hem daha kullanisli bir kombin ortaya ciksin benim kanimca tabikii ;)

Bordo ördekbasi petrolmavisi mor gibi renkleri kullanabilirsin mesela bu renklerde desenli sal alabilirsin kombin icin hem cesit cesit diger kombinlerinede rahtlikla kullanabilirsin sonbahar kis mevsimi boyunca.
Takiya olarak altin rengi sade büyük olmayan küpe hos durur
Daha günlükce rahat edicegin tarzda ayakkabi istiyorsan renkli süet yada deri dolgu topuk botlar güzel durur daha özel bisi olmali diyorsan kalin topuklu yine renkli ayakkabi olabilir

Cantan ile ayakkabini kombin yaparak kolaya kacma derim ki hem daha klas hem daha kullanisli bir kombin ortaya ciksin benim kanimca tabikii ;)

bi arkadaşım da senin gibi bordo tonları demişti. alternatif olarak da hardal sarısını önerdi. hardal için ne dersin? bi de altın rengi uzun zincirli kolyelerim var. küpe mi kolye mi diye sorayım :)

Son düzenleme:
gömlek kadife mi?
ben de kırmızısını aldım
lacivert kot ve kırmızı ayakkabıyla giydim bile hatta :1:

Hardal sarisida olabilir tabikii kiremit rengi var gömleginin altinda o renkte güzel daha koyucana renkler daha etkili durur altin rengi aksesuarda kullanicaksen daha gösterir kendini tabi ahsap aksesuarda kulanabilirsin sonbahar da..Aksesuar olarak küpe derim abartisiz renkli olursa yüzüne renk verir

Hardal sarisida olabilir tabikii kiremit rengi var gömleginin altinda o renkte güzel daha koyucana renkler daha etkili durur altin rengi aksesuarda kullanicaksen daha gösterir kendini tabi ahsap aksesuarda kulanabilirsin sonbahar da..Aksesuar olarak küpe derim abartisiz renkli olursa yüzüne renk verir
zor bi renk seçmişim ve epey uğraştım; yorumların çok iyi geldi. çok teşekkür ederim :)))

yeşil ,lacivert, kırmızı tonlarında aksesuarlar kullanabilirsin

Back
X