Komik mi komik..

Şu elim hadiseyi de komik hikayeye dünüştürme zamanı gelmiş galiba..

Lise son sınıftım galiba. Dersimiz atölye bölümündeydi. Tenefüs oldu yerimden kalkmadım. Bir ara ayağa kalkıp masanın ilerisinden bir şey alıp oturdum. Ama ne oturmak? sınıfın pis zıpırlarından biri taburemi çekmiş. Oturayım derken kıç üstü yere gümledim.
Kendi ayaklarımı havada gördüm. Toparlanayım derken kafamı masaya vurdum. Tam o an yerde debelenirken sınıfın kapısında hoşlandığım yakışıklı çocuk..

Durun bitmedi. Hani benim ayaklar havadaydı ya. Külotlu çorabımın ağı da yırtılmış.. Full hd her şeyi sermiştim ortaya..
İncinen kalça kemiklerim, kafatasım, ruhum ve başlamadan biten aşk hayatım

Geçmiş olsun May abla, Allah tez vakitten şifa versin...

Geçen ay kına gecem sebebiyle yaklaşık 35 kişilik bir misafir ağırladık. Yemekler yendi, kına gecesinin kritiği yapıldı. Millet misafir odasında sohbet ederken ben de yatak odasında içerideki sohbetten bihaber eşimle düğün organizasyonu hakkında konuşuyordum. O sırada içeri elinde cezveyle kızkardeşim geldi. Abla içeridekiler türk kahvesi istiyor dedi. Ben de konuşmanın hararetiyle "sağ ol canım, ben almayayım dedim." Tabii bir kahkahadır koptu. Meğerse benden gelin kahvesi istiyorlarmış. Bakın ne kadar da coolum

ben de fulya yokuşunu komple popomun üstünde inmiştim tutmaya çalışan herkesi de arkamdan sürükledim

Havuzda arkadaşlarla buluşuldu, üni son artık parti havasındayız, yaz ayları.
İnsan biraz olgunlaşır, durulur değil mi? Yok...
Tramplenden atlıyorlar filan böyle bi artistik hareketler.
Ben de çıktım ağır adımlarla, "Biz ...lıyız olum, deniz çocuuyuz, atlayış görün" dedim ve atladım.
Çok güzel atlayış gördüler, eminim daha önce öyle bir atlayış görmemişlerdir.
2 metreden suya beton etkisi nasıl yaptırılır onu gösterdim, sırtım kıpkırmızı çıkarak

35 kişiye kahve mi yapılırmış? yakındaki bir cafe ile anlaşaymışsınız

Sagol canim benim
Ama cidden coolmussun..ben almayayim demissin haha)

Çocuk bayılmış olabilir, tören devam etmeli, show must go on felsefesini iyi benimsemiş bir kişisiniz görevden kaçmak olmaz, ağzınıza sağlık.
Aynen yani.Dunya yikilsa okurdum ben o siiri o gun..3 ay ezberlemeye ugrasmisim kolaymi..)
Bugun 23 nisan,nese doluyor insan,kimileri bayilsada,show must go on)

35 kişiye kahve mi yapılırmış? yakındaki bir cafe ile anlaşaymışsınız
Bereket versin tansiyonu olanlar içmeyince sayı haliyle 20'ye düştü. Eski usul minik fincanlarla 2 postada hallettim

Sagol canim benim
Ama cidden coolmussun..ben almayayim demissin haha)

Kahve yapmayı pek beceremediğim için benden isteyecekleri aklimin ucundan bile geçmeyince haliyle cool olduk

Ay bi tane daha geldi aklıma...
Esasen bunu babam anlatır anlatır güler
Seçim zamanı, annemler oy kullanmaya gidiyorlar işte.
Ben de bit kadar bebeyim, okuma yazma neyim yok henüz.
Yerimde de duramıyorum, merak içindeyim o perdelerin arkasında ne var vs babamları darlıyorum.
Neyse artık babam gel birlikte oy kullanalım deyip yanına beni de alıyor. Nasıl olsa ne anlayacağım yani :)
Ama işte hesap edemedikleri bir şey var; partilerin amblemleri hayvanlı sembollü haliyle
O zamanları hatırlarsınız belki, kuş/güvercin, arı, at, ok, ay vs

Zaten babam oyunu basar basmaz "Babam x'e işaret koydu, babam x'i seçti diye bir ilan bende
Adam ağzımı tutmaya çalışır güler bir yandan...
Öyle bi yol boyunca adamın oyunu millete ilan etmişliğim var. :/

Ay bi tane daha geldi aklıma...
Esasen bunu babam anlatır anlatır güler
Seçim zamanı, annemler oy kullanmaya gidiyorlar işte.
Ben de bit kadar bebeyim, okuma yazma neyim yok henüz.
Yerimde de duramıyorum, merak içindeyim o perdelerin arkasında ne var vs babamları darlıyorum.
Neyse artık babam gel birlikte oy kullanalım deyip yanına beni de alıyor. Nasıl olsa ne anlayacağım yani, okul çağında bile değilim :)
Ama işte hesap edemedikleri bir şey var; partilerin amblemleri hayvanlı sembollü haliyle
O zamanları hatırlarsınız belki, kuş/güvercin, arı, at, ok, ay vs

Zaten babam oyunu basar basmaz "Babam x'e işaret koydu, babam x'i seçti diye bir ilan bende
Adam ağzımı tutmaya çalışır güler bir yandan...
Öyle bi yol boyunca adamın oyunu millete ilan etmişliğim var. :/

Haha tam cocuktan al haberi olmus yani:))
Agizda bakla islanmamis o yasta))

Geçmiş olsun Mayflower:)
Okumak yazmaktan daha eğlenceliymiş Konuyu takibe alıp en baştan başlayacağım
Tesekkur ederim tatlim evet oku cok komik anilar var ya..sabahtan beri gulmekten delirdim burda:))
Ama senin nick te fena ya ne zaman seni gorsem canim portakal sulu ordek istiyor..ayy

Aynısını bizim müdüre de yapmıştı.Arka bahçede engin bir duvar vardı biz de hep kaçardık boya ne varsa sürerdi en son tel yaptı tabi tel de deldik biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…