- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Mayflower75
-
birde kar yağmış yollar kayganken şişhane yokuşunda kendimi durduramayıp benden neredeyse 2 metre kadar önde yürüyen çocuğa geliyorum dikkat et diye bağırarak çarpıp birlikte yere kapaklanmışlığımız var
Geçmiş olsun May abla, Allah tez vakitten şifa versin...
Geçen ay kına gecem sebebiyle yaklaşık 35 kişilik bir misafir ağırladık. Yemekler yendi, kına gecesinin kritiği yapıldı. Millet misafir odasında sohbet ederken ben de yatak odasında içerideki sohbetten bihaber eşimle düğün organizasyonu hakkında konuşuyordum. O sırada içeri elinde cezveyle kızkardeşim geldi. Abla içeridekiler türk kahvesi istiyor dedi. Ben de konuşmanın hararetiyle "sağ ol canım, ben almayayım dedim." Tabii bir kahkahadır koptu. Meğerse benden gelin kahvesi istiyorlarmış. Bakın ne kadar da coolum
Sagol canim benimGeçmiş olsun May abla, Allah tez vakitten şifa versin...
Geçen ay kına gecem sebebiyle yaklaşık 35 kişilik bir misafir ağırladık. Yemekler yendi, kına gecesinin kritiği yapıldı. Millet misafir odasında sohbet ederken ben de yatak odasında içerideki sohbetten bihaber eşimle düğün organizasyonu hakkında konuşuyordum. O sırada içeri elinde cezveyle kızkardeşim geldi. Abla içeridekiler türk kahvesi istiyor dedi. Ben de konuşmanın hararetiyle "sağ ol canım, ben almayayım dedim." Tabii bir kahkahadır koptu. Meğerse benden gelin kahvesi istiyorlarmış. Bakın ne kadar da coolum
Aynen yani.Dunya yikilsa okurdum ben o siiri o gun..3 ay ezberlemeye ugrasmisim kolaymi..)Çocuk bayılmış olabilir, tören devam etmeli, show must go on felsefesini iyi benimsemiş bir kişisinizgörevden kaçmak olmaz, ağzınıza sağlık.
Bereket versin tansiyonu olanlar içmeyince sayı haliyle 20'ye düştü. Eski usul minik fincanlarla 2 postada hallettim
35 kişiye kahve mi yapılırmış? yakındaki bir cafe ile anlaşaymışsınız
Sagol canim benim
Ama cidden coolmussun..ben almayayim demissin haha)
ben de fulya yokuşunu komple popomun üstünde inmiştimtutmaya çalışan herkesi de arkamdan sürükledim
Zahmet etmeseydiniz deseydin yaçocukta beni tutmaya çalışmıştı sarılarak düştüydük
Haha tam cocuktan al haberi olmus yani:))Ay bi tane daha geldi aklıma...
Esasen bunu babam anlatır anlatır güler
Seçim zamanı, annemler oy kullanmaya gidiyorlar işte.
Ben de bit kadar bebeyim, okuma yazma neyim yok henüz.
Yerimde de duramıyorum, merak içindeyim o perdelerin arkasında ne var vs babamları darlıyorum.
Neyse artık babam gel birlikte oy kullanalım deyip yanına beni de alıyor. Nasıl olsa ne anlayacağım yani, okul çağında bile değilim :)
Ama işte hesap edemedikleri bir şey var; partilerin amblemleri hayvanlı sembollü haliyle
O zamanları hatırlarsınız belki, kuş/güvercin, arı, at, ok, ay vs
Zaten babam oyunu basar basmaz "Babam x'e işaret koydu, babam x'i seçti diye bir ilan bende
Adam ağzımı tutmaya çalışır güler bir yandan...
Öyle bi yol boyunca adamın oyunu millete ilan etmişliğim var. :/
Tesekkur ederim tatlim evet oku cok komik anilar var ya..sabahtan beri gulmekten delirdim burda:))Geçmiş olsun Mayflower:)
Okumak yazmaktan daha eğlenceliymişKonuyu takibe alıp en baştan başlayacağım
Aklımda duruyor öyle hepsi, baya eğlenceli şeyler...
Lisede mesela; cuma günü son ders bedendi bizim, İstiklal Marşı için tabi kalmamız gerekiyor.
Millet kaçıyor filan önünü alamıyorlar. Cahillik işte, aslında kal, oku marşını. Bilinçli mi değildik, ergenliğin zirvesinde miydik, kendimizce cool mu olmaya çalışıyorduk öyle haller.
Hava nasıl güzel, tam kaçmalık; 3 kız yoklamadan sonra bahçeden efil efil gideceğiz, her zamanki duvardan atlayacağız. Alçak bir yeri vardı bahçenin. Elleri koymamla birlikte bi yapışık bir şey geldi; "Durun" demeye kalmadı, hepimizin eli bulaştı.
Müdür yardımcımız bubi tuzağı gibi tuzak kurmuş adam artık zift midir katran mıdır sürmüş duvarın tutunulacak yerlerine.
Çıksak zaten üst baş gidecek, el mahkum geri döndük.
Sonra da tabi "Elleri bi göreyim" kontrolü çekildi...
Biz de elimizi neremize ne yapcağımızı şaşırdıktı öyle bi anı da var :)
Şimdi gülünüyor düşünülünce, o zaman ne tırsmıştık.
Kahkaha attimAllaha sizi güldürsun
Ben
Eşim beni istemeye geldiğinde kahvesine tuz attım ablamda birazda karabiber at dedi. Garibim ilk yudumda anladı ama bitirdi. Öksürerek geldi mutfağa benim karabibere alerjim var diye yerlere düştü nefes alamıyorum diye.
Ablam ben Vicdan azabından ben tabi ekstra bişey olacak korkusundan telefonları arıyoruz ambulans arıcaz
Bir anda kalktı iyi oldu size dedi geçti içeri kalabalığa manyak
Yeni evlenen kızlar karabiber katmayın kahveye çok zararlı
Haha tam cocuktan al haberi olmus yani:))
Agizda bakla islanmamis o yasta))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?