- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Tesekkur ederim.evet onuda bugun ogrendim okuyacsgim onuda insallah iyi olacakÖncelikle çok geçmiş olsun. Kocanıza ilk ne zaman rezil oldunuz diye bir konu vardı kk da. Ben çookk gülerdim. Baya uzun sayfalarca...
Aşk olsun
İlla sapık doktor haberi mi okuyacağız? sapık hasta olamaz mı?
Bu ne güzel dügündür haninnaa, haninnaa, ay halay çekesim geliyorIyiki acilarin kadini sarkisini soylemissin hahaha:))
Ama mavi mavi guzel sarkiydi be..
Benim cocuklugumda ilkokulda herkes ya bunu yada bir mumdur iki mumdur uc mumdur 14 mumdur sarkisini soylerdi..matematik sorusu gibi sarkiymis valla))
Çok güldüm ya Allah da sizi güldürsünbenim çok var.
Utandıran anlar olarak konu başlığına bir el atıyorum :)
Hastanede çalışıyordum şu banko hasta karşılama-yönlendirme kısmında.
Telefonda bir hastayla konuştum tamam dedim kapattım. Kapattığım gibi bir hasta geldi önüme.
Hastanın yüzüne bağırarak Alo dedim hoşgeldiniz diyeceğime :)
rezillik.
diğer anılarımdan birisi :
Üniversitede böyle giyinmişim ceket tayt falan havalı havalı yürüyorum
5 6 kızız.
Bahçede önümüzdeki masalarda benimde beğendiğim çocuğun olduğu erkekli gruplar var.
Arkadaşım arkadan ayağıma bastı ve benim ayağımdaki babet birden çocukların önüne fırladı taaa 3 metre uzağa.
Herkes güldü tabi.
çok utanmıştım
wcden çıkınca çıtçıtlı badiler oluyor ya atlet şeklinde
onu iç çamaşırının altına çıtçıtlayacağıma pantolonun üstüne çıtçıtlamışım
pantolon üstüne beyaz külot giymiş gibi markete gittim
yazık ki ne yazık annem eve geldiğimde farketti
bende diyorum bu insanlar niye bana bakıyor..
aklıma geldikçe yazacağım
çok geçmiş olsun.
ah bir de:
Şuan çalıştığım şirketin bahçesinde camdan yansımama bakıp allahım ne güzel giyinmişim diye kendimi severken takılıp yere çakıldım.
ne kadar utandığımı anlatsam azdır
Üni. nin ilk senesi, ilk ders, tanışma kaynaşma... Bölüm başkanı, prof. x dersimizde, bölüm ile ilgili bilgiler vererek işte bölüme dair aşkını anlatıyor; o kadar kaptırmış anlatıyor ki "İçinize girdikçe hissedeceksiniz" filan dedi bir ara. Sınıfta derin bir sessizlik kikirtiler. Sonra tabi sinirlendi az, bi azar.
Anlatmaya devam...
Anlattı anlattı...
"Sorusu olan varsa alabilirim" dedi.
Ben el kaldırdım ve:
"Ne biçim üni. burası, kocaman sınıfta tek bir solak sandalyesi yok, bakın iki sandalyeyi birlikte kullanmak durumunda kaldım. Konsantrasyonum bozuluyor, nereden bulacağız solak sandalyesi?"" dedim ve dışarı atıldım.
İlk ders, ilk izlenim, ilk intiba, süper imaj.
Allahtan adımı sormadı
Okul deyince..ilkokul 2 de filandim.23 nisanda siir okuyacagim.Merdivenlerin tepesinde butun cocuklar sirada.sirasi gelen siirini okuyup gidiyor.Bu ne güzel dügündür haninnaa, haninnaa, ay halay çekesim geliyor
Benimde başıma gelirdi küçükken o :)) geçen ofiste uyuyorum başımı koymuş rüyamdada merdivenden düştüğümü gördüm bi bastım tekmeyi ayağımıda çöp kovasının üstüne koymuşum çöp kovasıda metal çıkardığı gürültüyü siz düşünün yanımdakiler cinlendiğimi falan sandılar nasıl gülüyolar bana rezil oldum tabiben hamileyken bir gece rüyamda tuvallete oturup işediğimi gördüm sabah kalktıgımda ise durum felaketti her yer çiş.Kv beni uyarmaya geldi yerimden kalkamadım o halde kurka mı yattın dedi bana eşimle gülerek. Ben sadece altıma yaptım diyebildim
Ben de anımı anlatayım
Nişanlıyken düğünüme az zaman vardı ve harıl harıl topuklularla alışveriş yapıyordum.
Gurbete gidecektim 20 saat yol ilçenin en işlek caddesinde topugum zincire takıldı ve yüzüstü düştüm.
Bayagı toparlanmaya çalışırken teyzem kahkaha patlattı, gurbete gidecekte, gitmeden bir topragımı öpeyim dedi diye :)
İkinci si de eşim ilk defa geçiş töreni yapacak tank sürüyorlar ben de bir heves geçerken resmini çekeceğim eşim geçiyor ,el sallıyorum, resim çekiyorum tören bitti eve geldik beraber resimlere bakıyoruz ki o da ne başka adamın resimlerini çekmişim.
Eşim yuh beni nasıl tanımadın demesiyle aa aşkım napım hepiniz aynı benziyorsunuz dedim :)
Ay pantolon üstü çıtçıtlı badi korkunçmuş :)) iiyiki tanıdık görmedinizbenim çok var.
Utandıran anlar olarak konu başlığına bir el atıyorum :)
Hastanede çalışıyordum şu banko hasta karşılama-yönlendirme kısmında.
Telefonda bir hastayla konuştum tamam dedim kapattım. Kapattığım gibi bir hasta geldi önüme.
Hastanın yüzüne bağırarak Alo dedim hoşgeldiniz diyeceğime :)
rezillik.
diğer anılarımdan birisi :
Üniversitede böyle giyinmişim ceket tayt falan havalı havalı yürüyorum
5 6 kızız.
Bahçede önümüzdeki masalarda benimde beğendiğim çocuğun olduğu erkekli gruplar var.
Arkadaşım arkadan ayağıma bastı ve benim ayağımdaki babet birden çocukların önüne fırladı taaa 3 metre uzağa.
Herkes güldü tabi.
çok utanmıştım
wcden çıkınca çıtçıtlı badiler oluyor ya atlet şeklinde
onu iç çamaşırının altına çıtçıtlayacağıma pantolonun üstüne çıtçıtlamışım
pantolon üstüne beyaz külot giymiş gibi markete gittim
yazık ki ne yazık annem eve geldiğimde farketti
bende diyorum bu insanlar niye bana bakıyor..
aklıma geldikçe yazacağım
çok geçmiş olsun.
ah bir de:
Şuan çalıştığım şirketin bahçesinde camdan yansımama bakıp allahım ne güzel giyinmişim diye kendimi severken takılıp yere çakıldım.
ne kadar utandığımı anlatsam azdır
ya ben birinci sınıfta yanlış amfiye girmişim geç kalmışım zaten koştura koştura açtım kapıyı girdim baktım başka hoca sınıfa şöyle bir baktım tanıdık yok hiç bozuntuya vermedim amfinin bir kapısından hocanın kürsüsü önünden diğer kapısına yürüdüm ve çıktımhoca da kıl bir tipti kesin arkamdan sallamıştır.
Haha ayy iyiki gitmis bari o hoca)))Öğretmenler tuvaletinde malum işi yaparken bir öğretmenin kapıyı açması ve totomu bariz görmesi..Kapıyı tutamadım çünkü kapı uzaktaydi, kilitlemeyi de unutmustum. İğrenç bir anı. Öğretmenlik karizmam yerlerde. .. neyseki 1 dönem sonra gitti o hoca
hormonlardan o :)
ben de hamiyleyken eşimle alışveriş yapıyoruz.
oklava almak istedim. eşim gerek var mı dedi diye eve kadar ağladım.
eşimin eli ayağına dolaştı. millet neler düşündü kimbilir :)
Çocuk bayılmış olabilir, tören devam etmeli, show must go on felsefesini iyi benimsemiş bir kişisinizOkul deyince..ilkokul 2 de filandim.23 nisanda siir okuyacagim.Merdivenlerin tepesinde butun cocuklar sirada.sirasi gelen siirini okuyup gidiyor.
Tam sira bana geldi onumdeki ogrenci heyecandan dusup bayildi.
Tabi herkes ona yardima kostu bir telas bir panik..
Bende gorev askiyla yaniyorum illa okuyacagim siirimi..
Ciktim kocaman mikrofonun basina avaz avaz o telasin arasinda yari aglamakli okudum siirimi..bana in diyorlar duymuyorum bile..sonra siir bitti asker gibi kafa selami verip indim kursuden..ama okudum yani))
Haha ayy iyiki gitmis bari o hoca)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?