Komik mi komik..

Iyiki acilarin kadini sarkisini soylemissin hahaha:))
Ama mavi mavi guzel sarkiydi be..
Benim cocuklugumda ilkokulda herkes ya bunu yada bir mumdur iki mumdur uc mumdur 14 mumdur sarkisini soylerdi..matematik sorusu gibi sarkiymis valla ))
Bu ne güzel dügündür haninnaa, haninnaa, ay halay çekesim geliyor

Çok güldüm ya Allah da sizi güldürsün

ya ben birinci sınıfta yanlış amfiye girmişim geç kalmışım zaten koştura koştura açtım kapıyı girdim baktım başka hoca sınıfa şöyle bir baktım tanıdık yok hiç bozuntuya vermedim amfinin bir kapısından hocanın kürsüsü önünden diğer kapısına yürüdüm ve çıktım hoca da kıl bir tipti kesin arkamdan sallamıştır.

Bu ne güzel dügündür haninnaa, haninnaa, ay halay çekesim geliyor
Okul deyince..ilkokul 2 de filandim.23 nisanda siir okuyacagim.Merdivenlerin tepesinde butun cocuklar sirada.sirasi gelen siirini okuyup gidiyor.
Tam sira bana geldi onumdeki ogrenci heyecandan dusup bayildi.
Tabi herkes ona yardima kostu bir telas bir panik..
Bende gorev askiyla yaniyorum illa okuyacagim siirimi..
Ciktim kocaman mikrofonun basina avaz avaz o telasin arasinda yari aglamakli okudum siirimi..bana in diyorlar duymuyorum bile..sonra siir bitti asker gibi kafa selami verip indim kursuden..ama okudum yani ))

Ben de anımı anlatayım

Nişanlıyken düğünüme az zaman vardı ve harıl harıl topuklularla alışveriş yapıyordum.
Gurbete gidecektim 20 saat yol ilçenin en işlek caddesinde topugum zincire takıldı ve yüzüstü düştüm.
Bayagı toparlanmaya çalışırken teyzem kahkaha patlattı, gurbete gidecekte, gitmeden bir topragımı öpeyim dedi diye :)

İkinci si de eşim ilk defa geçiş töreni yapacak tank sürüyorlar ben de bir heves geçerken resmini çekeceğim eşim geçiyor ,el sallıyorum, resim çekiyorum tören bitti eve geldik beraber resimlere bakıyoruz ki o da ne başka adamın resimlerini çekmişim.
Eşim yuh beni nasıl tanımadın demesiyle aa aşkım napım hepiniz aynı benziyorsunuz dedim :)

Benimde başıma gelirdi küçükken o :)) geçen ofiste uyuyorum başımı koymuş rüyamdada merdivenden düştüğümü gördüm bi bastım tekmeyi ayağımıda çöp kovasının üstüne koymuşum çöp kovasıda metal çıkardığı gürültüyü siz düşünün yanımdakiler cinlendiğimi falan sandılar nasıl gülüyolar bana rezil oldum tabi

Öğretmenler tuvaletinde malum işi yaparken bir öğretmenin kapıyı açması ve totomu bariz görmesi..Kapıyı tutamadım çünkü kapı uzaktaydi, kilitlemeyi de unutmustum. İğrenç bir anı. Öğretmenlik karizmam yerlerde. .. neyseki 1 dönem sonra gitti o hoca

Ay onu ben de yaptım
Güneşte nasıl kararıyorlar hepsi esmer, saçlar aynı, giysiler aynı...
Elimde kamera, bulamadım benimkini, ben de sıradan hepsini çektim
Meğer adam içerideki yemin törenindeymiş. Gün boyu bekledim, annemlere "Aha işte x, bak bak" dedim filan.
Adam yokmuş meğer.

Ay pantolon üstü çıtçıtlı badi korkunçmuş :)) iiyiki tanıdık görmediniz

@Cok da Seyapmamak Lazim bak bunu yusuf hocada yaptım makinenin ordaki amfide var arkamdan salladıklarını sen düşün

Haha ayy iyiki gitmis bari o hoca)))

hormonlardan o :)

ben de hamiyleyken eşimle alışveriş yapıyoruz.
oklava almak istedim. eşim gerek var mı dedi diye eve kadar ağladım.
eşimin eli ayağına dolaştı. millet neler düşündü kimbilir :)

Aynen ya bu bize tecrube olsun hamilekadinlara cok dikkatli yaklasalim :)) alinma olayi da cokk fazla

En güzel rezaletlerimden biri Bir İstanbul yolculugu yaparken otobüste gece herkes uyumuş bende mışıl mışıl uykudayım.Rüyamda bir kedinin pençelerini bana çıkartıp üstüme atladıgnı gördüm.Alın şu kediyi üstümdennnnnnn kurtarın beniiiiiiiiii diye bağırırken tüm otobüs yolcuları başıma toplanmış kedi yok kızım kendine gel diye kolonya ile bileklerim ovuluyordu.

Çocuk bayılmış olabilir, tören devam etmeli, show must go on felsefesini iyi benimsemiş bir kişisiniz görevden kaçmak olmaz, ağzınıza sağlık.

Ay bir kerede kursa gidiyorum sınıftada bir abla var bizden farklı dersleri görüyor yaklaşık 23 25 yaşlarında ama göstermiyor yaşını abla diyorum ama kıza dememmi sen büyünce ne olcan x abla kız anlamsız bir şekilde suratıma baktı dili tutuldu ne diyeceğini bileemedi o gunden beri kimseye bu soruyu sormam yaş kaç olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…