Komik mi komik..

Haha o cocuk aklin ile korkmussundurda..))
Bende aekadasimin bisikleti ile (iki tekerlek surmeyi bilmedigim halde)bir gun bineyim dedim ve kaldirimda pazar tahtalari vardi onlarin icine ucmustum..heryerime kiymik girmisti hic unutmam :))

Haha o cocuk aklin ile korkmussundurda..))
Bende aekadasimin bisikleti ile (iki tekerlek surmeyi bilmedigim halde)bir gun bineyim dedim ve kaldirimda pazar tahtalari vardi onlarin icine ucmustum..heryerime kiymik girmisti hic unutmam :))

Hemde nasil...
Ama halice ucmak tuvalete düşmekden daha az korkuncdu...
Hala gülerim istanbula gelince...
Kim yüzmüş halicde benden başka diye...
Hepsi bir kenera olan bisiklete oldu... bayram hediyemdi...
:))

Kuş dilinden konuşuyoruz. İşte ben biliyorum falan çok kolay diyoruz. O ara eniştem de dedi ki ya evet çok kolay “aganigi nagagi “ dedi sonra ne dediğini anladı hepimiz bi sustuk ama eniştem feci kızardı bi süre kendine gelemedi :)))

kahkaha atarak okudum anılarınızı ne kadar renkli bir kisiliksiniz

Ben akşamları işten çıkışta işyerinin servisine binip eve gidiyorum.
Yine bi gün işten erken çıktım baktım servisin Işıkları fln kapalı şoför abi de içinde Yok.
Ön koltuğa oturur oturmaz bi an da nasıl içimden geldiyse bağıra bağıra muratgilin damından atlayamadım diye kendimce nağmeler gırtlaklar ekleyerek şarkı söylüyorum..
Arkadan bi öksürük sesi geldi ..
o an gerçekten ölmek istedim arkama utancımdan kim vardı diye bile bakamadım ..
Şarkıyı sesimi azaltarak sonlandırdım

Yaa dilime dolandı türkü akşam akşam

Kahkaha atarak okudum çok iyi süperdiniz valla

Fena güldüm başıma bir şey gelirse sebebi sensin,senin gırtlağın

Hahaha yalniz sarkiyi ses azaltarak sonlandirma baya sanatsal olmus mecburi bile olsa..sarkida guzel hem ))

Ahhh bu cok komik olmus yalniz

Çok çok geçmiş olsun öncelikle. Yani bu sorunuzun üstüne aklıma direk düşme anım geldi yaranızı deşmek gibi olmasın ama ben 16 yaşında falandım dershaneden eve otobüsle dönerken düşmüştüm. Aslında bayağı sağlam tutuyordum direği ama birden dengemi kaybetmiştim birde bir başka kadın da üstüme düşmüştü o an nasıl kahkaha attım anlatamam yani kadınla karşılıklı birbirimize gülmüştük. Hala aklıma geldikçe gülerim o an bayağı komikti yani
Aaa bak bir de şey var, yine akşam eve dönerken eve dönüş yolumun neredeyse tamamında arkamdan bir adamın geldiğini fark ettim, kötü niyetli diye düşünüp hızlı hızlı kaçmıştım. Ertesi gün bir öğrendim ki evi bana yakın olan bir arkadaşımmış o meğer. Çocuk ertesi gün haberi herkese yaymış beni gören herkes bıyık altından gülüyordu

Açlığa hiç dayanamam. Tansiyonum çok çabuk düşer.

Ben bankacıyım. Bir gün kurumsal büyük bir firmayla kredi görüşmesi var. Ben de görüşmeye gittim, gerekli soruları sorucam kredinin açılması için. Nasıl da havalıyım. Soru yağmuruna tutuyorum firmanın finans müdürünü.

Görüşme sabah erkendi, kahvaltı yapamadan gitmiştim. 2-3 sigara içtim bir de görüşmede herkes sigara içip buyrun siz de için deyince.

Görüşmeyi yaparken tansiyonum düştü bayıldım 1-2 dakika sürdü baygınlık süresi. Ayılınca telaşlı sordular "var mı bir hastalık" vs. Hastalık imajındansa söyledim açlıktan olduğunu, sabah aceleden bir şeyler yiyemediğimi.

Görüşme sonrası yemeğe götürdüler. Gerçi genelde oluyor zaten. Ama imaj süperdi. Açlıktan bayılan, firmaya krediyi vermeye giden bankacı

Tesekkur ederim)
Cocugu potansiyel sapik olarak gormeniz baya komik olmus ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…