- 4 Şubat 2017
- 2.097
- 1.538
- 133
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Benim de şyle bir rezilliğim var.Eşimle birgün çok kötü kavga ettik bu evdev gitti bende efkarımdan gidip kocaman bir şarap aldım.Şarabı arada içen biriyim oda bir bardak.O gün su gibi içmek istedim onu derdimden.İçtim içtim ve içtim.Biraz sonra eşim geldi hadi sahile gidip az konuşalım dedi henüz iyiyim bişeyim yok.Dışarı çıktık gittik sonra başladı dünya 4 dönmeye. 5 dakika sonra be ben değildim.Pncereden bakanlara ne bakıyon teyzeee ayı mı oynuyor???Yoldan geçene iyi bak beni kına benden beter ol...beter olun beter olunnn....diye yerlerde sürüklüyormuş beni eşim.Apartmana gelince merdivenlere başım aşagıda ayaklarım yukarıda yatmışım eşim beni sürükleyerek çıkartmış o şekilde..
Valla yarana çomak sokmak gibi olmasın da ailemin benimle ilgili kahkahalar atarak herkese anlattığı en bariz olay, bir parkta bisiklet sürerken yokuş aşağı hızlanıp taklalar atmak suretiyle düşmem. Hatta aynı parktan geçerkeb illa içlerinden biri der hala, işte gohanın düştüğü park diye.
Ben de düşmelere çok gülerim. Üniversitede bir arkadaşım otobüste resmen uçmuştu, o kadar güldüm o kadar güldüm ki arkadaş bana küstü bikaç gün.
Hala hatırlayınca gülüyorum.
Bir kaç ay önce de yine otobüste oğlum düştü. Ya çocuk ağlıyor ama bana bir gülme geldi zor tuttum kendimi.
Benim de şyle bir rezilliğim var.Eşimle birgün çok kötü kavga ettik bu evdev gitti bende efkarımdan gidip kocaman bir şarap aldım.Şarabı arada içen biriyim oda bir bardak.O gün su gibi içmek istedim onu derdimden.İçtim içtim ve içtim.Biraz sonra eşim geldi hadi sahile gidip az konuşalım dedi henüz iyiyim bişeyim yok.Dışarı çıktık gittik sonra başladı dünya 4 dönmeye. 5 dakika sonra be ben değildim.Pncereden bakanlara ne bakıyon teyzeee ayı mı oynuyor???Yoldan geçene iyi bak beni kına benden beter ol...beter olun beter olunnn....diye yerlerde sürüklüyormuş beni eşim.Apartmana gelince merdivenlere başım aşagıda ayaklarım yukarıda yatmışım eşim beni sürükleyerek çıkartmış o şekilde..
sarhoş kafayla kafasında bişeyler kırılırdı yoksa :))Bu olaydan sonra başına gelecekleri bildiği için büyük bir kavgaya girme riskini göze almamistir bence kocan dogru tahmin mi?
O kadar güldüm o kadar güldüm ki gözümden yaşlar gelerek okudumAaa geçen seneki konum unutmusum bunu biri beğeni yapınca gördüm
Yazmak isteyen varsa beklerim
Evet ya sayende bende tekrar okudum ne komik anılar varmis çok güldümO kadar güldüm o kadar güldüm ki gözümden yaşlar gelerek okudum
Üç yıl geçmiş mi ? Ne çabuk geçmiş . Ben de böyle bişey arıyordum . Kafama huni takıp gezmeme çok az kaldı iyi oldu gördüğümAhhh ah bu konuyu actigim günlerin üstünden nerdeyse 3 sene geçmiş..bu aralar yine stres dolu günler yaşıyorum malum covid belası var başımızda. Stres konusunda yalnız olmadığımı biliyorum hepimiz etkilendik.
Hadi gelin biraz kafamız dağılsın,devam edelim komik anılarımızı yazmaya
Aynen ya oku bak ilk sayfadan ne anılar var gülmekten gözlerinden yaş gelirÜç yıl geçmiş mi ? Ne çabuk geçmiş . Ben de böyle bişey arıyordum . Kafama huni takıp gezmeme çok az kaldı iyi oldu gördüğüm
Okuyayım aynenAynen ya oku bak ilk sayfadan ne anılar var gülmekten gözlerinden yaş gelir
Hahaha bu çok kötü olmuşHaha bu tur bir olay benimde basima gelmisti bende dayima atmisim mesaji..esime yaziyorum diye..Aksam olsada eve gelsen neler hayal ediyorum bir bilsen seklinde bir mesaj hemde..ayyy nasil utanmistim anlatamam ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?