- 23 Eylül 2013
- 25.371
- 52.600
- 798
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Bizde 10 yıl önce falan bekardım tabi annemler yeni eve taşındı.
ev temizlemeye gittik.
tabi tanımıyoruz mahalleyi sesiz yer.
sonra annem çöp atmaya gitti
geldiğinde gözlüğü yamulmuş saç baş dagınık
ben şok.
aklıma neler geliyo
meğer çöpü atınca kedi üstüne atlamış annemin
baya mücadele etmişler
annem eller havada kocaman bakışıyla karsımda
saatlerce güldüm sanırım o gün
çöpü hep uzaktan atıyorum o günden sonra...
Sagol canim..cok guldum ya portakal dedin ya koptumÖncelikle geçmiş olsun. Benim hikaye tam rezillikGeçen Ramazan Bayramı arefesinde iftarı dışarda yapalım dedik.Bayram için de saçları boyayacağız,orielle açtık saçı oldum turuncumsu,parlak tövbe Yarabbim bir şey İftardan sonra da boyayı süreriz dedik. Saçlarım korkunç çirkin ama iftar telaşıyla kimse görmez,iftar sonrası arabamıza atlarız hemen dedik. Lokantaya girdik her yer full. Arabada bekleyelim,ilk tur bitsin ,öyle yeriz dedik. Arabaya varmaya 2 dk kala başka bir araba bana çarptı. Eşim yolda yattığımı görünce ne arıyorsun yerde dedi o şokla. Neyse her yer insan ama milletin şoku yerde bir portakal yatıyor tadında iyi ki kimse görmez dedim o gece ambulanstaki görevli başta tüm dr,hasta ve hasta yakınları bana uzaylı gibi baktılar Hayatımın en rezil günüydü.
Sende sağol canım :) ya sen halimi görsen,portakal bile azSagol canim..cok guldum ya portakal dedin ya koptum
Bir gece kuzenlerle otururken acıktık ve alt komşudan yumurta istedik. Yumurtayı tavaya kırmamla lop diye bir şey düştü ve ben çığlık attım. Niyeyse o saliselik dilimde düşenin civciv olduğuna hükmetmiştimBen de çocukluk anımı anlatayım
Bir gün annem yumurta haşlamış o yumurta kaldı öyle, ertesi gün yumurtayı mutfak tezgahında görünce şeytan dürttü beniannem ekmek almaya markete gönderdi beni, bende yumurtayı aldım cebime markete gittim haşlanmıs yumurtayı kolılerin arasına koydum döndüm eve ve halen de merak ederim kim aldı o yumurtayı ve ne şoklar yaşadı diye
Hahahaha demek ole oluormussBir gece kuzenlerle otururken acıktık ve alt komşudan yumurta istedik. Yumurtayı tavaya kırmamla lop diye bir şey düştü ve ben çığlık attım. Niyeyse o saliselik dilimde düşenin civciv olduğuna hükmetmiştim
Meğerse x teyze yenmeyen haşlanmış yumurtayı çiğ yumurtaların arasına koymuş, oğlu da bilmeyip bize vermiş.
Ben de çocukluk anımı anlatayım
Bir gün annem yumurta haşlamış o yumurta kaldı öyle, ertesi gün yumurtayı mutfak tezgahında görünce şeytan dürttü beniannem ekmek almaya markete gönderdi beni, bende yumurtayı aldım cebime markete gittim haşlanmıs yumurtayı kolılerin arasına koydum döndüm eve ve halen de merak ederim kim aldı o yumurtayı ve ne şoklar yaşadı diye
Hahahaha demek ole oluormuss
Benim rahmetli babam kendisine acayip hakaretler etmisti birgun..
Babam pastaciydi emekli olali yillar olmus ama arada arkadaslarina yardima giderdi bayramlarda filan.yine birgun bir pastaci arkadasi yardim istemis gelip kandil simidi yaparmisin diye oda tamam demis.Gidecegi gun o kadar hastaki ayakta zor duruyor ama soz verdigi icin gitmek zorunda..o gun hazirlanirken kendi kendine kavga ettigini duydum.
"Yahu niye soz veriyorsun niye,demekki ben kadin olsaymisim o... olacakmisim gel diyenin arkasindan gidecekmisim"demezmi hahaha ah canim babam hala bunu hatirlayinca gulerim))
Ayyy harika seyler paylasilmis ya sabah sabah gune gulerek basladim sayenizde cok tesekkur ederim.Ay yanaklarim agridi gulmekten offBanlanmam insallah ama link burada https://www.google.com.tr/amp/s/www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esinize-ilk-ne-zaman-rezil-oldunuz.403347/?amp=1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?