Komik mi komik..

Haha o cocuk aklin ile korkmussundurda..))
Bende aekadasimin bisikleti ile (iki tekerlek surmeyi bilmedigim halde)bir gun bineyim dedim ve kaldirimda pazar tahtalari vardi onlarin icine ucmustum..heryerime kiymik girmisti hic unutmam :))
uçmak deyince aklıma geldi.
yazın köyde anneannemin bahçesinde mutlaka salıncak olurdu ve mutlaka kopardı ip, düşerdik.
o sene zincirden kurdular salıncağı. lay lay lom sallanıyoruz. bahçede de mısırlar serili, kurusun diye. tam en tepedeyken, salıncağın zinciri kopar ve ben mısır somaklarının içine uçarım.
her yerim ne acımıştı ya :)

ped deyince aklıma geldi.
lise yaşlarımdı. 3 aile pikniğe gittik. 20 kişi varız. komşunun bebeği kaka yapmış, kokuyor sıpa. o anda abimin arkadaşı askerliği yeni bitirmiş. bebeği aldı seviyor: "kız kakalı. orkid mi kullanıyorsun prima mı?" dedi.
o anda herkes buz kesti.
babalar başka yöne bakıyor, anneler öyle.
ki o dönemde pedleri sadece kadın satıcılardan alırdık. çok ayıptı :)

Of tahmin edebiliyorum o kuru misirlar fena acitir birdaha salicaga binebildinmi bari ?))
Bende dusmustum salincaktan takla atarak hemde..aslinda baya akrobatik hareketler yaparak hemde )genclik tabi

ayy bende şaşkolozluk cookk

bırını anlatayım esımın hala soyleyıp dalga gectıklerınden

yenı dogum yapmısım 1 aylık falan... kucuk hanımın en cılgın zamanları kolık reflu bır arada 4 gun hıc uyumamısım dusun... kızı besıgıne yatırmıs yatmısım ama hıc hatırlamıyorum yataga nasıl ve ne zaman gıttıgımı kız aglıyor ama degıl yataktan kalkabılmek gozumu bıle asla acamıyorum

esıme offf nolur al kızı benım kollarım koptu deyıp bırsey uzattım bır kahkaha koptu

gozumu kahkahasına bır actım kı esım kucagında kızı zaten pişpişlıyor bende cocugum sanıp esıme uzattıgım sey ıse yastık... oyle bır yorgunluk kı yastıgı kızım sanmısım ve uzatırken of kollarım koptu artık sen ılgılen dıyorum rezıllık

Of tahmin edebiliyorum o kuru misirlar fena acitir birdaha salicaga binebildinmi bari ?))
Bende dusmustum salincaktan takla atarak hemde..aslinda baya akrobatik hareketler yaparak hemde )genclik tabi
bindim canım binmem mi? :)

aaa bak yine aklıma geldi.
lise çağlarım, deli doluyuz, korkusuzuz filan :)
arkadaşlarla lunaparka gittik. gondolun en uç kısmına bindik. şarkı türkü gırgır şamata. gondol 90 dereceye geldikçe eller havaya, ayağa kalkıyoruz. güya hava atıyoruz. gondol orta seviye hızdayken bizim kemerler açıldı. 90 derece yine dikildi gondol. arkada tutacak bir şeyler bulduk ama yanımdaki kız sarktı. düştü düşecek. ben hem kızı tutuyorum, hem kendimi. bacaklarımı sıkıştırdım koltuğa ama bir yandan bağırıyoruz durdurun diye. neyse durdurdular ama herkes korkudan bayıldı bayılacak.
gondolu yöneten adama çemkirmeye hazırlanırken; "ne bağırdığınız o kadar? zaten bitmişti tur, durduracaktım" dedi. biz öyle bakakaldık.
çok sık olmasa da arada biniyorum ama ortaya, en ortaya :)

bır tane daha var yıne aynı lohusalık şaşkınlıgı

ben 14 kılo verdım hamılelıgımde ben dogurdum da esım doguramadı oyle dıyeyım ben kılo verdıkce adam kılo aldı gobek buyuttu

artık gobegı nasıl buyuttuyse... yıne uyku halı yıne kız aglıyor benım aklımda kalan gunler once kız esımın kucagındaydı yattıgı yerden omuzunda pıspıslıyordu

ruhum zıhnım orda kalmıs olacakkı kız aglayınca esımın omuzunda sanıp uyudugum yerde bebegımı ! pıspıslıyorum

pıışşş pııışşş pııışş

ama aglama sesı hıc kesılmıyor

gozumu bı actım şok

esım bana garıp garıp bakıyor

oksadıgım esımın gobegıymıs

sokmusum ıcerı elımı cocugum sanarak kocaman göbüşünü

o bakısını unutamıyorum rezıllık

3 sene once
fecı kar yagıyor

ozamankı nısanlı sımdıkı herıfcanım merdıvenın basında asagıda beklıyor bende yukardan ust gecıtden kendısıne dogru gelıyorum
otobus duragı da hemen merdıvenın dıbınde kalabalık durak...

bır goruntu dusunun sımdı ...
taa yukardan asagıya dogru merdıvenden kayıp duserken once popo ustu seke seke sonra yuz ustu altımda etekle sonra yan sekılde kaya kaya otobus duragındakı kalabalıga dogru esımın ayak dıbıne düşüşümü

hah ıste o goruntudekı zavallı kız benım

okadar komık dustum kı ben dahıl herkes guldu halıme

Arkadaşın biri bu sayfayı önermiş çok komik şeyler var okuyun diye.. gerçekten çok güldüm.. bende anlatıyım başımdan geçen bir olayı; yıl 2008 rahmetli babam ve annem yurtdışına yeğenimin düğünü için gittiler.. benide evde yalnız bırakmamak için ablama emanet ettiler.. o dönem üni ye gidiyorum memleketimizde..2. Öğretimlilerin birkaç dersine katılcaz arkadaşımla birlikte.. eniştemin de bal sarısı bir arabası var..akşamları eniştem almaya geliyor.. neyse son gün arkadaşım eve dolmuşla gitmek durumunda kaldı.. bende akşam akşam dolmuşla gitme eniştem beni almaya gelince senide bırakırız dedim.. o da tamam dedi.. çıktık kampüsten, arkadaşımlada hararetli hararetli sohbet ediyoruz, eniştemin bal sarısı arabasıda kampüsün önünde ben burdayım diye bağırıyor..arabaya yaklaştık arka kapıyı açtım arkadaşımı güzelce arka koltuğa oturttum, sonrada ben ön koltuğa geçtim, hala sohbet ediyoruz, tam enişteme arkadaşımı tanıştırcam o da ne kel, göbekli biri oturuyor direksiyonun başında.. adam bana bakıyor, ben adama..meğersem yanlış arabaya binmişiz.. neyse indik arabadan karşımda ablam ve eniştem..gülmekten hareket edemiyorlar..o gün eniştemin beni pikapla alacağı tutmuş.. arkadaşıma rezil olmuştum.. hahahahaa.. o günden beri eniştem hep” çatlak baldız” der..

Hahaha yastik mi verdin bebek diye hay allahim cok guldum buna ))))

Bende binmistim taaa genclikte ennn arkaya ve agzimin payini almistim.cok korkunc yahu her kalkista havaya zipliyor insan..ben tovbe ettim..aynen senin gibi binersem bile ennn ortaya simdi :)))

Ayyy birsey demedimi esin?Ben olsam deli gibi gulerdim cok acayip komik bu :)))

Esine dogru resmen ucarak gitmissin yani..ne heves bu ))
Ay ama acimistir ya..

Ayyy birsey demedimi esin?Ben olsam deli gibi gulerdim cok acayip komik bu :)))

Esine dogru resmen ucarak gitmissin yani..ne heves bu ))
Ay ama acimistir ya..
Hala her ortamda hatırlatıp gülüyor bana koftehor
Neyse ki havayastiklarim sağlam

Bi tanede benden gelsin,
5 6 yaslarndaym Annemler beni komşuya bırakmıştı acil işleri çıkmıştı, komşumuzm eşi hakan amca bana senin amcan varmı diye sormuştu bende amcam yok emmim var demiştim, hiç unutmam aklıma geldikçe gülerim

Hergün eve gittiğimde benim ikizler evin anasını ağlatmış olur.Bende başlarım söylenmeye.Evi mok götürecek anasını satayım.Birgün yine işten eve girdiğim anlarda eve girdim.Ev mok kokuyor ama görüntüde bişiycikler yok üstümü değiştim pencerelei açtım koku gitsin diye elime misket gibi yuvarlak bişey geldi kokladım.Allahımmmmm bu neyyyyyyyyyyyyyy bildiğiniz mok vardı elimde yuvarlak yuvarlak bir kaç yerde .Mgersem annem kızların altını değiştirirken cocuk elinden kaçmış her yere dökmüşte dökmüş.Allahımmmmmm evimi sonunda moklar bastıııııııııııııııııııı.

Kardeşime güldüm bende.

Geçen haftalarda gs storeyi arıyormuş bi semtde. Forma almak icin.
Bulamamis.

Yoldan geçen birine sormus.

Tarif etmiş adam kardeşim bi gitmiş fenerium
Adam fenerliydi demek
Tabi şok bizimki.

Tam 1 saat sövdüm i.neye dedi..

Benim duygularımla oynadı diye hala sövüyordu anlatırken.

Son düzenleme:
Buna benzer bir konu daha vardi orda da yazmistim buraya da yazayim

Ogretmenlige ilk atandigim seneydi,ilk yil aday ogretmen statusunde olunuyor ve tabiki yeni atanmanin verdigi oz guvenle bi havalarda oluyor insan yas da 23 tabi neyse,okula aday ogretmenleri teftis icin dort tane mufettis geldi bizi (3 kisiydik iki bayan 1 erkek) kutuphaneye aldilar,yerlerimize oturacakken mufettisin biri sandelyesinin kirik oldugunu gordu oturmadi, arkadasta benim sandalyeyi ona vermis tabi ben gormedim verdigini,tahmin edersiniz oturdugum gibi popo yerde bacaklar havada dort mufettis ve iki arkadasin onunde rezil oldum durumu toparlamak isteyen mufettislerden biri de,dusmez kalkmaz bir Allah demesin mi,gulsem mi aglasam mi bilemedim.

Belki komik değil ama,o yaşadığın şoku iliklerime kadar hissettim,güldümde vallahi bir yandan

Aaa gondolun en ucu en sevdigimdi...
Benim ranger da acildi kemer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…