Komik mi komik..

benimki de düştü

sonra ben onu alıp bir yıla yakın daha kullandım

hijyen takıntılı tanıdıklarımız var onlara da ballandıra ballandıra anlattım

artık evime uğramazlar sanmıştım hala da gelirler

Ayy bende mesajiniza gulme krizine girdim. Bende dusmelere acayip gulerim. Benim bir arkadasimda liseden okulun bir merdivenine cikmadan alt taraf buz tutmus havali havali yururken yere oyle bir yapisti ben gulmekten kizi yerden kaldiramamistim ogretmen gelip mahtuana gulecegine kaldirsana arkadasini demisti. Aynisini bendede var her dusene gulme geliyo yakinimda olsa ama engel olamiyorum. Annem merdivenden dusmustu ayagi burkuldu hastaneye gidiyoz ben hala gulmemek icin zor tutuyom artik annemin ayagi sarildi saldim kendimi ayy anne nasil dustun diye gulmekten oldum tabi annem kizmisti biraz. Boyle cok anim var

benimkini pirince yatırdım bir hafta

hatta eşim kızdı gir yeni telefon al vs dedi

sonra düzeldi arkadaş 4 yaşını doldurunca yenisini aldık

ayyy Pelin

bayıldım

şahsen görmek isterdim

benim paşa oğlumun da bikinimin üstünü açmışlığı vardır da

eşim takılıyor haşla

herkes yazık adama demiştir diye

bu sene de açılacak tut şunu dedim bir şey oldu da

aman baksınlar ne olacak güzele bakmak sevaptır dedi

beni mi sınıyor bilemedim

bu kadar guldugumu hatirlamiyorum. allahda sizi guldursun hepside cooookkkk komik

Bu yaz ilk defa kampa gittik Şile 'ye.Bilenler bilir denizi hırçın hele birde rüzgar varsa dalga amele sümüğü gibi yapıştırıyor yere.Neyse tam bizde denize girmeye hazırlanıyoruz girmek derken ayağımı sokacağım sadece.O dalgada para verseler girmem.Yanımızda Alamancı misafirimiz var.O girdi ama bir çıkışı vardı sorma per perişan.Şart kaymış.
Dedim nasıl Valla masaj yapar gibi ama tüm kemiklerim ağrıyor.

Anasınıfındayken altıma yapmıştım,halıfileks ıslanmıştı.Oradaki görevli teyze ne olduğunu sorduğunda "su içerken su arkaya gitti" gibi bir şey demiştim.O yaşta böyle bir zeka çok fazla.
Haha ben ilkokul 5 te yaptim onu..
Eskiden cumhuriyet ve 23 nisanlarda cocuklari siraya dizer sokaklarda yuruyus yaptirirlardi elimizde minik bayraklarla..
Bende izci olmustum piril piril giyinmisim bir hava bir hava sorma..sonra yuruyusun ileriki zamanlarinda ben bir fena oldum altima yapicam.durup gruptan ciksam olmuyor hem nerde tuvalet..yururken oyle yavas yavas usulca saldim altima..sonra ohhh be dedim ama bacaklardan siziyor etek olmus gol..
Bayragi arkama sakladim.Sonra arkadaki bir ogrenci sordu altinami yaptin sen diye..bende yooo sen gormedin ben dustum bir su birikintisine diye yalan soyledim..Simdi olsa evet yaptim ne olmus derdim iste cocukluk:)

Kardesim (6 yas) bayramda dedemlerde butun sulale toplanmisken, ona genc kizlar sigara icmez diyen dedeme, ablam da genc kiz ama sigara iciyor demesi (lisedeyim o zaman) annem konuyu kapatmaya calisirken abimin atlayip hep o sevgilisi alistiriyor bunu boyle şeylere diyerek tüy dikmesi

Hahaha amele sumugu:)))
Cesur alamanmis yinede:)))

Universitede yilbasi icin anlastik sinifca gelmeyecegiz hani simdi varmi bilmiyorumda kimse sinifta olmayinca yoklama alinmiyor imzayada gerek olmuyor. Oyle anlastik tabi herkes evine gitti bikac gunlugune. Once sevdigim bir iktisat hocasi vardi ona msj attim yeniyil msj oda cvp yazdi sonra kankama msj attim yilbasi gecesi canim giydinmi kirmizi ic camasirini cvp gelmiyor sonra bir baktim inanamiyorum gozlerime hocaya atmisim okulda nasil birkiz attigim msja bak Allah im napcam dedim tekrar msj attim hocam kusura bakmayin burcuyla sakalasiyorduk size atmisim diye s..çtim bide suvadim. Hoca bir muddet benimle konusmamisti

Zaten kastiriyordu korkuyordum, belliydi basima gelecegi
Benimki de beni oyle gormus daha elimden bardaklari aliyor, ben yenisini alirim diyor bi de, yahu arkayi kapatsana adam
En iyisi bagli bikini giyip iyice baglamak, yoksa kaydirakta dalgada falan da kaza oluyor

Ben cocukken ev yaptiriyorduk koyde..evde ustalar var ve babam onlarla yemek yiyor yardim ediyor filan.tabi bende onun pesindeyim yas 6 filan..birgun onun dizlerinde oturmus ustalarla yemek yiyoruz.Ben durup dururken "ablamin cok guzel dantelli kilotlari sutyenleri var buyuyunce bende onlardan alicam"demistim..Ahh babamin yuz ifadesi ve adamlar:)))

inanamıyorum sanaaaa ..... :)

Kahkaha attimAllaha sizi güldürsun

Vurdu ve gol oldu

Sen var ya muhteşem bir insansın.
Sen beni güldürdün Allahım da seni güldürsün inşallah.
Allahım senden razı olsun inşallah...
bu yorumu almak beni çok mutlu etti yüzümde oluşan kocaman bir gülümsemeyle yazıyorum bunları şuan :)
allah senden de razı olsun Laale inşallah sende ömrün boyunca hep gülersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…