- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi Mayflower75
Benim trajikomik bir anım var sizle paylaşmak istediğim.
İşyeri bize öğle yemekleri için yemek kartı veriyor fakat küçük bir mutfağımız var,evden getirip ısıtıp yiyebiliyoruz.
Evden küçük kutuların içine yemek doldurup götürüp yiyoruz.
Tabi içinde sabah sandvici,yoğurtu,ekmeği,meyvesi herşey var
Sabah evden çıkarken tüm kutularımı karton poşete koydum.Havada nasıl yağmurlu anlatamam.
Otobüse bindim,poşet ağır olduğu için yere koydum,e yerlerde sırılsıklam poşetin altı yumuşamış.Neyse 2 vasıta yapıyorum otobüsten indim,koşarak minibüse ilk adımımı atar atmaz benim yemekler minibüse saçılmasın mı!
Minübüs dolu,bir ben ayaktayım.Yere bir baktım ekmeklerim bir tarafta,meyvem bir tarafta en kötüsü ise bir adamın üzerine taze fasülyem döküldü
Adamın üzerinden tek tek fasülyeleri aldım
poşet yırtılınca yerdeki tüm parçalanmış şeyleri birden kol çantama soktum.Çantam da yeni ve hediyeydi
O kadar utandım ki yemekler saçılınca,hele insanların o bakışları,ne fakir bir kız evden yemek götürüyor demişlerdir
O an yer yarılsaydı dedim yani
Allahtan yolum uzun değildi,indim ama yüzüm kıpkırmızı
İşyerine bir gittim çantamın içi,makyaj malzemelerim hep salça
Bu da benim böyle bir anımdır,ondan beri kutularımı bir de streç filme sarıp bez poşete koyuyorum
İşyeri bize öğle yemekleri için yemek kartı veriyor fakat küçük bir mutfağımız var,evden getirip ısıtıp yiyebiliyoruz.
Evden küçük kutuların içine yemek doldurup götürüp yiyoruz.
Tabi içinde sabah sandvici,yoğurtu,ekmeği,meyvesi herşey var

Sabah evden çıkarken tüm kutularımı karton poşete koydum.Havada nasıl yağmurlu anlatamam.
Otobüse bindim,poşet ağır olduğu için yere koydum,e yerlerde sırılsıklam poşetin altı yumuşamış.Neyse 2 vasıta yapıyorum otobüsten indim,koşarak minibüse ilk adımımı atar atmaz benim yemekler minibüse saçılmasın mı!
Minübüs dolu,bir ben ayaktayım.Yere bir baktım ekmeklerim bir tarafta,meyvem bir tarafta en kötüsü ise bir adamın üzerine taze fasülyem döküldü

Bu da benim böyle bir anımdır,ondan beri kutularımı bir de streç filme sarıp bez poşete koyuyorum