Komik mi komik..

Benim trajikomik bir anım var sizle paylaşmak istediğim.
İşyeri bize öğle yemekleri için yemek kartı veriyor fakat küçük bir mutfağımız var,evden getirip ısıtıp yiyebiliyoruz.
Evden küçük kutuların içine yemek doldurup götürüp yiyoruz.
Tabi içinde sabah sandvici,yoğurtu,ekmeği,meyvesi herşey var :dondurma:
Sabah evden çıkarken tüm kutularımı karton poşete koydum.Havada nasıl yağmurlu anlatamam.
Otobüse bindim,poşet ağır olduğu için yere koydum,e yerlerde sırılsıklam poşetin altı yumuşamış.Neyse 2 vasıta yapıyorum otobüsten indim,koşarak minibüse ilk adımımı atar atmaz benim yemekler minibüse saçılmasın mı!
Minübüs dolu,bir ben ayaktayım.Yere bir baktım ekmeklerim bir tarafta,meyvem bir tarafta en kötüsü ise bir adamın üzerine taze fasülyem döküldü :KK70:Adamın üzerinden tek tek fasülyeleri aldım:KK70:poşet yırtılınca yerdeki tüm parçalanmış şeyleri birden kol çantama soktum.Çantam da yeni ve hediyeydi:mad:O kadar utandım ki yemekler saçılınca,hele insanların o bakışları,ne fakir bir kız evden yemek götürüyor demişlerdir :KK70:O an yer yarılsaydı dedim yani :KK70:Allahtan yolum uzun değildi,indim ama yüzüm kıpkırmızı:rolleyes:İşyerine bir gittim çantamın içi,makyaj malzemelerim hep salça:KK34:
Bu da benim böyle bir anımdır,ondan beri kutularımı bir de streç filme sarıp bez poşete koyuyorum :KK20:

Universitede ogrenciydim hafta sonu ailemin yanina gitmistim o gün de eve misafir gelmisti tabi ben memnuniyetsiz sekilde kalktim kahve yaptim misafirlere.
Neyse kahveyi ikram ettim iceri gectim , misafir bir yudum aldı tuzlu kahve falan dedi espiri yapiyor sandik , babam bir yudum aldi kahveden nempol tuzlu bu kahve dedi . :KK57:

Tabi ben geçiçi süreyle şok geçirdim kusura bakmayın falan filan dedim ama ne çare şeker koyacağıma tuzu koymuşum kahveye. Hemen kahveleri aldım yenisini yapıyım dedim yok dediler , misafirler gidene kadar ölü taklidi yapmıştım. :110:

Fotoğrafçıda çalışırken çekmeceleri temizleyeyim dedim o ara müşteri geldi elimi yıkamadan yüzüme sürmüşüm. vesikalığını çekicim ama adam gülüp duruyor bu kadar gülmenize gerek yok dedim, size bakınca gülmemek elde değil dedi gidip aynaya baktım ki kapkara bir yüz :eek:

Öncelikle geçmiş olsun, tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah...

Benim hayatım komedi olmuş zaten, yarısı Jurassic park, dörtte biri lunapark, kalanı da yanlış yere park...
Vakit buldukça anlatayım :)

En son yaşadığımızı anlatayım hatta, en tazeyi. Kesmezse daha var, ortaokuldan başlar anlatırım :p
Hani konu açsam olacak da "Ahaa bu yalın ayaklı bebenin anasıymış" derler, denk gelir ifşa olurum diye elleşmedim. :KK53:

Geçen kuzenin düğünü vardı, benim akıllı kuzen şu mevsimde düğünü beachte yapmaya karar vermiş, bi de akşam...
Hava eser mi eser, soğuk da... Neyse giydik abiyeleri üste ceket vs, o gün de kvler geldi yemeğe, öyle bir hengamenin içindeyim ki ne giyeceğim, ne yedik ne içtik, masa ne zaman toplandı, adam ne giyecek, oğlanın karnı sırtı derken sanırım 329742 parçaya bölündüm.

En son artık oğlanı giydirdim, gel gelelim benim bebenin bir huyu var ki evlerden ırak, çocuk kesinlikle ayakkabı giymiyor. Öyle bir inat, öyle bir ağlama krizi... Neler denedik kar etmedi; çarık çorap, patik vs... Cıks... İki kat çorap giydiriyorum işte güç bela. O gün de termal çorap almıştık ayıcıklı mayıcıklı bari kalın kalın sarsın ayağını üşümesin diye. Yok... Giydiremedik. İncecik yazlık iplik çorapla çıktı çocuk. O sıra zaten adam da ne giydi ne etti göremedim dedimdi bi "Kot giyme gözünü sevem".

Gittik düğün yerine; zaten arabadan inerken savaş başladı. Çocuk giydiği çorabı da giymek istemez oldu. "Al çocum al giyme, don çocum üşü çocum!" diye artık çıkardım ayağında ne varsa. Üstü ceketli kalın, ayaklar yalın ayak paşa hazretleri koluma kuruldu derken o hengamede benim ayakkabının sağ teki ayağımda parçalandı. :olamaz:

Artık gözümün ucuna geldi yaş "x bi görün hoşbulduk güle güle de gidelim, vallahi ağlayacağım artık, imdat diye bağıracağım" dedim. Öyle olmaz böyle olmaz derken annem ileriden bizi gördü, çocuğu hop kaptı hadi hadi dedi, girdik içeri.
Ayy... Millet nasıl bakar, çocuğun ayağı yalın ayak, anası topallar... Bu arada eşim de gitmiş takım elbise altına bot giymiş :olamaz: Allahım... İki dakika boş bıraksam adam yayılmaya müsait. Biz böyle girdik içeri ama zalımlar collectiondan bir kesit gibiyiz.

Annem oradan "Aaa bu çocuun ayaandan bişi yok" der çorabı giydirir, çocuk ağlar. Çorabı çıkarır çocuk susar.
Eşim zaten tiner çekmiş gibi oynar pistte o botlarlan...
Kuzen geldi kolumdan çeker "Gangsta hadi ama ne nazlısın he" filan. "Ayakkabımı gösteririm "Bahh" diye filan... Ayaklarla bi derdimiz vardı o akşam tövbest.
Öyle bir düğündü. Düğünlere tövbe ettirecek cinsten.
Şimdi 2 haftaya kadar da diğer kuzenin düğünü var; artık ne yapsam olacak yani :)
Böyle bir haldi işte.

Cok guldum yaa

Ya bir tane daha var kurban bayramıydı bende dışarı çıktım üzerimdede tunik onun üstünede dantelli hırka vardı sonra yolda yuruyotum millet bakıp bakıp gülüyor ama kahkahalarla döndüm arkama bi baktım mor sütyen o anki rezilliği anlatamam kaldırımdaydım ay bu ne be dedim attım kaldırımda bıraktım öylece ama kızlar o sütyen nerden geldi takıldı geldi hala merak ediyorum bizim olmasına imkan yok çünkü
ohaaa :):)):):):):):::):):):):):

benim çok var.
Utandıran anlar olarak konu başlığına bir el atıyorum :)
Hastanede çalışıyordum şu banko hasta karşılama-yönlendirme kısmında.
Telefonda bir hastayla konuştum tamam dedim kapattım. Kapattığım gibi bir hasta geldi önüme.
Hastanın yüzüne bağırarak Alo dedim hoşgeldiniz diyeceğime :)
rezillik.
diğer anılarımdan birisi :
Üniversitede böyle giyinmişim ceket tayt falan havalı havalı yürüyorum
5 6 kızız.
Bahçede önümüzdeki masalarda benimde beğendiğim çocuğun olduğu erkekli gruplar var.
Arkadaşım arkadan ayağıma bastı ve benim ayağımdaki babet birden çocukların önüne fırladı taaa 3 metre uzağa.
Herkes güldü tabi.
çok utanmıştım
wcden çıkınca çıtçıtlı badiler oluyor ya atlet şeklinde
onu iç çamaşırının altına çıtçıtlayacağıma pantolonun üstüne çıtçıtlamışım
pantolon üstüne beyaz külot giymiş gibi markete gittim
yazık ki ne yazık annem eve geldiğimde farketti
bende diyorum bu insanlar niye bana bakıyor..
aklıma geldikçe yazacağım
çok geçmiş olsun.
ah bir de:
Şuan çalıştığım şirketin bahçesinde camdan yansımama bakıp allahım ne güzel giyinmişim diye kendimi severken takılıp yere çakıldım.
ne kadar utandığımı anlatsam azdır
ay ne güldüm allah da sizi güldürsün ya :D

Benim atkı pembe olsun :dondurma: ahahha
Şu ucu demir gibi olanlar varya eski tarz büyük şemsiyeler. O tam baldırıma geldi. Bayilicam sandim o nasil bi ağrıydı anlatamam. Birkac saniye birsey göremedim sonra aciyi hissettim :KK70: adım atamadım resmen ya. Sürünerek arabama gittim kardeşimi aradim. Arkadaşım dioki masaj yapiyimde açılsın bacagin :KK70: hastaneye gittim doktor ellemeden hastaneyi ayağa kaldırdım dokunma diye. Morardı sarardı falan. Krem sürerken o siyah noktayı gördüm tam kasın yırtıldığı yeri. O siyah noktaya parmagim gelince bayilicakmis gibi oluyordum. Bende gelmiş sana ağlıyorum seninki kırılmış vidalanmis :KK70: desene benimkide kas yirtilmasıyla kalsaydi keşke
Tamam senin pembe atkini Nooption Nooption a gelen kargocu ile yollarim "-:)))
Gecmis olsun ama o semsiyeden hepimiz birer tane alalim kadinlar olarak baksana resmen savunma silahi gibiymis))

benim de sanırım en rezil olduğum an budur.
bir erkek bir kız kuzenimle avm ye gitmek için otobüse bindik. çamurluğa takıldım, çığlık attım düşüyorum diye. erkek olan kuzen çığlığıma geri döndü ve matrix deki o meşhur sahne yaşandı. kuzenin üstüne düştüm. beraber yere düşerken son anda koltukların kenarından tuttu da kafa göz dağılmadı :)

bütün yolcular koptu.biz de durakta inince koptuk :)
images.webp

Ben surekli boyle gaflar yapar rezil olurum, daha bu yaz tatilde plaj barindan iki bira aldim ellerimde biralar birden bikinimin arkasi koptu tak diye acildi, onu kapatcam diye iki bardak birayi ustume boca ettim, sonuc: elleriyle bikinisini memelerinde tutan bu arada elindeki bos bardaklari hala birakmayan, sortundan ve pacalarindan sari ve kopuren bir sivi akan kadinin drami :bicak:

:KK30: :KK70::KK70::KK70:
Allah iyiliğini versin. Yüz kaslarım gülmek için çabalarken kendimi kasıyorum çünkü etrafım insan dolu. Yüzüme bakan ağlamamaya çalışıyorum sanıp ne olduu diyecek şimdi.. :KK70::KK70::KK70:

Ben cocukken ev yaptiriyorduk koyde..evde ustalar var ve babam onlarla yemek yiyor yardim ediyor filan.tabi bende onun pesindeyim yas 6 filan..birgun onun dizlerinde oturmus ustalarla yemek yiyoruz.Ben durup dururken "ablamin cok guzel dantelli kilotlari sutyenleri var buyuyunce bende onlardan alicam"demistim..Ahh babamin yuz ifadesi ve adamlar:)))
:KK33:

benim de sanırım en rezil olduğum an budur.
bir erkek bir kız kuzenimle avm ye gitmek için otobüse bindik. çamurluğa takıldım, çığlık attım düşüyorum diye. erkek olan kuzen çığlığıma geri döndü ve matrix deki o meşhur sahne yaşandı. kuzenin üstüne düştüm. beraber yere düşerken son anda koltukların kenarından tuttu da kafa göz dağılmadı :)

bütün yolcular koptu.biz de durakta inince koptuk :)
Eki Görüntüle 2059251
Matrix 5)))
Bende taa eskiden minibusten dusmustum..tam inecegim sofor gaza basiyor benim tek bacak yerdr teki merdivenlerde..bacak yerlerde surunuyor pantolon yirtilmis heryer kan revan..ve ben soktan ve utanctan sofore sadece "inecektim ben ama"diyebildim..simdi olsa adami yakasinda tutar atardim kapidan..))

bir tane daha yazayım.. rezil olacam bu gidişle kk ya:KK70:

lisedeyken okul çıkışıma sevgilim gelmişti. evin yolunu uzattık tabi sonra kendimi bir damla bıraksam ne olur ki sanki derken bulmuştum o damlayı durduramadım sevgiliyle el ele yürürken işemenin dayanılmaz sıcaklığı hayatımın en büyük rezilliklerinden biri olarak tarihteki yerini aldı:olamaz:

Tamam senin pembe atkini Nooption Nooption a gelen kargocu ile yollarim "-:)))
Gecmis olsun ama o semsiyeden hepimiz birer tane alalim kadinlar olarak baksana resmen savunma silahi gibiymis))
O kargocu o günden sonra işi birakmiş ahahahaha :D Nooption Nooption
O şemsiyelere karşı fobim var benim artik.. sanada çok geçmiş olsun canim. Güzel degerlendir zamanini. Bidaha eline geçmez okadar hafta evde kalmak. Gecsede bu sebebten dolayı geçmesin insAllah :D Çok kıskandım :oops:

bir tane daha yazayım.. rezil olacam bu gidişle kk ya:KK70:

lisedeyken okul çıkışıma sevgilim gelmişti. evin yolunu uzattık tabi sonra kendimi bir damla bıraksam ne olur ki sanki derken bulmuştum o damlayı durduramadım sevgiliyle el ele yürürken işemenin dayanılmaz sıcaklığı hayatımın en büyük rezilliklerinden biri olarak tarihteki yerini aldı:olamaz:
Hahsha sevgilin ne yapti onu merak ettim damlalarin gole donustugunu gorunce yani?)))

O kargocu o günden sonra işi birakmiş ahahahaha :KK70: Nooption Nooption
O şemsiyelere karşı fobim var benim artik.. sanada çok geçmiş olsun canim. Güzel degerlendir zamanini. Bidaha eline geçmez okadar hafta evde kalmak. Gecsede bu sebebten dolayı geçmesin insAllah :KK70: Çok kıskandım :oops:

ben olsam böyle eğlenceli işi bırakmazdım :KK70:

Back
X