Ay ivet çok buyugum ama tipim ufak bana ilk soru nerde okuyorsun uniyi yeni mi kazandınBenden elektrik aldiysan gorusebiliriz sizden etkilendim dksbshksmsjhw
Marka degilik ben fahriye bana marg olla laaaaadedi gecende deadim yaaaa
Sen benden buyukmussun bu arada
Ufaciik tefecigim ben
Kankime laf yok
Tipini yirim senin bennnnn guzellikAy ivet çok buyugum ama tipim ufak bana ilk soru nerde okuyorsun uniyi yeni mi kazandınben okulu bitireli 3 seneyi geçti diyince şoka giriyorlar çalışıyorum diyince teyzelwr kalpten gidiyor
Hayaldir o hayal
Banada büyük didinTipini yirim senin bennnnn guzellikama benden buyuk oldugunu beklemiyordum kucuk duruyorsun
Kilo verdikçe küçüldüm birde ya şimdi inanmiyorlar hiç olsun ruhum küçük zatenTipini yirim senin bennnnn guzellikama benden buyuk oldugunu beklemiyordum kucuk duruyorsun
Kankime laf yok
Hayaldir o hayalcok seviyorsan demek herkesi ona benzetiyorum olabilirisn
Banada büyük didin
Konustukca benim gemi batiyo galiba snshakamzhuejsKilo verdikçe küçüldüm birde ya şimdi inanmiyorlar hiç olsun ruhum küçük zaten
Ama yokluğuma dayanamayıp geri geldin sonra her topige de etiketlemissin beni demek seviyorsun itiraf etSenin kankin benim neyim oluyor aceba.Onu gormeyeyim diye KK ye ara verdim ben.
Sen aslinda sen degilsin.
Sen sus iyisi mi margaKonustukca benim gemi batiyo galiba snshakamzhuejs
Aynen yaSen sus iyisi mi marganeyse olsun kız ne farkeder
Git bir bak bakayım ortalık sakin mi iyi geceler o zaman ben kararın birazdanAynen yaben bdv ye kacar
Bana çabuk açıklama yap profil mesajınada yazdım cevap yok büyük mü duriyom leenKonustukca benim gemi batiyo galiba snshakamzhuejs
Ne karıştırıyonuz beni sinir etmeyoSen sus iyisi mi marganeyse olsun kız ne farkeder
İyi geceler canım
Kaç yaşındasin ki sen margaya bakma yaş tutturamiyor oBana çabuk açıklama yap profil mesajınada yazdım cevap yok büyük mü duriyom leen
Bakmıyom ya saka yapıyorum o ciddiyim sandı kaçtıKaç yaşındasin ki sen margaya bakma yaş tutturamiyor o
Bakmıyom ya saka yapıyorum o ciddiyim sandı kaçtı21 e girdim ekimde a 20 diyelim tam 21 olmadım
Evet lucky çok enerjik yatamam sende kucukmussun bende A AklinYolu1 mi alıp gideyim demi lucky yaşlandık mi ne ama senin ruhun 19
Ne güzel seysin sen hep yasin 19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?