Vallaha niyetim varbu yeteneğini değerlendirip aşçı ol bence. bi aşçı da anca günde on çeşit yapıyodur zaten. o ne gız
Sil sende canim
Kuzum yapamam ben oyle seyleri hem konusma da baya desifre olabilecegim seyler var o yuzden yaSil sende canim
Afiyet olsun simdidenKırp resmi sende
Yarıın ımmmm aslında bugüm dolma baya arttı yanı a ne yaparım bilmiyorum daha düşünmedim çorbada duruyor
Ahahaha atarlı sevgiliAz once benimkiyle konusuyorum
Dusa giriyorum askim mutlu noeller gorusuruz dedi
Bende sizede mutu noeller dedim telefonu kapattim
O zaman hic riske girme koyma kuzumKuzum yapamam ben oyle seyleri hem konusma da baya desifre olabilecegim seyler var o yuzden ya
Bizim de yok ama toparlanmaya çalışıyoz bende öpüyom :***Ferace'lim canim benim.. hele benim hic keyfim yok nemrud gibiyim. Enerjinizi emmiyim ben. Baska zamanda bol bol geyiklesirizkokulu kokulu optum hepiciginizi :*
Aaaa neyin var cilekli pudingim benimFerace'lim canim benim.. hele benim hic keyfim yok nemrud gibiyim. Enerjinizi emmiyim ben. Baska zamanda bol bol geyiklesirizkokulu kokulu optum hepiciginizi :*
Gel beraaber yerikAfiyet olsun simdiden
Ayy etrafimdaki herkes biliyor burayi uye olduklarindan suphelendiklerim felan varO zaman hic riske girme koyma kuzum
Hemde ne atarAhahaha atarlı sevgili
Ooooooo riskli olaylarAyy etrafimdaki herkes biliyor burayi uye olduklarindan suphelendiklerim felan var
Aferin kız en sevdiğim sevgili tipi ne öyle vıcık vıcık sevgilere eşlere yüz verenler adamlar yüzlerine tükürse yarabbi şükür diyecekler tanıyorum yaHemde ne atar
Tanisabiliriz fistik ben margarin yas kacmarga resim niye değişti ya profil yani yabancı geliyorsun bana
O zaman niue amak istiyon kuzumAyy etrafimdaki herkes biliyor burayi uye olduklarindan suphelendiklerim felan var
Heee peslerindeyim hafiye gibi bulurum belki tanidiklariOoooooo riskli olaylar
Romantik erkeklerden hoslanir misin fahriyeAferin kız en sevdiğim sevgili tipi ne öyle vıcık vıcık sevgilere eşlere yüz verenler adamlar yüzlerine tükürse yarabbi şükür diyecekler tanıyorum ya
Margollla koydum adını ben geçen unuttun mu ne margarini yaaaTanisabiliriz fistik ben margarin yas kacdnshshksksk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?