- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
Isim yazdiginin farkinda degildim resmi atmak icin acinca farkettimO zaman niue amak istiyon kuzum
Kim hoşlanmaz lenRomantik erkeklerden hoslanir misin fahriye
Biri bana marka diyordun marga diyecegi yerde oda nerden cikti niye ben denk gelmedim bi kere oMargollla koydum adını ben geçen unuttun mu ne margarini yaaa
Ben hayatta hoslanmam meselaKim hoşlanmaz lensevmem ben öyle zot zot ayuları
HeeIsim yazdiginin farkinda degildim resmi atmak icin acinca farkettim
Bende bu arada fahriyeyi öyle benimsemişimki hiç tepki vermiyorum ahahaRomantik erkeklerden hoslanir misin fahriye
Hadi ya ben hep allahım bana bi şair çıkar karşıma derim ayy eririm onun mısralarında beeeenBen hayatta hoslanmam mesela
Fahriye maroon 5 animals sarkisini dinliyorum telefondan sos ses actimO zaman niue amak istiyon kuzum
Neden hoşlanmıyon ya ??Ben hayatta hoslanmam mesela
Bence nickini fahriya yao o daha guzelHee
Bende bu arada fahriyeyi öyle benimsemişimki hiç tepki vermiyorum ahaha
25 buyugum senden kabul edersen 26 olcam ama valla yapımı göstermiyoeum kimse anlamaz benceTanisabiliriz fistik ben margarin yas kacdnshshksksk
Ben marka diyorum arada sanaBiri bana marka diyordun marga diyecegi yerde oda nerden cikti niye ben denk gelmedim bi kere o
Marg olla laaaaaaa
AhahahahFahriye maroon 5 animals sarkisini dinliyorum telefondan sos ses actim
Yan odadan annem geldi
Kizim o uluma sesi nerden geliyor diye sordu ahahahaha
Halbuki adam uuuuuuuuuuuuuug yapioo
Neden hoşlanmıyon ya ??
Sende benim ikinci ismim fahriye koydum zatikızım olursa adı fahriye olcak zatiBence nickini fahriya yao o daha guzelfahriye diyesim geliyo sana surejli
Ben hoslanırım vallahaTarzim degil bilmem karsimdaki insan onun dozunu ayarliyo abartidan hoslanmam
Benden elektrik aldiysan gorusebiliriz sizden etkilendim dksbshksmsjhw25 buyugum senden kabul edersen 26 olcam ama valla yapımı göstermiyoeum kimse anlamaz bencekimlerdensiniz acaba elektrik aldım sizden de
Ben marka diyorum arada sanatelefon yapıyor valla
Kahkaha attim bendeeeAhahahahYa anneni yerim ya
Marg olalalal dicem saan artıkınBiri bana marka diyordun marga diyecegi yerde oda nerden cikti niye ben denk gelmedim bi kere o
Marg olla laaaaaaa
Fahriye erkek olursa da burak koySende benim ikinci ismim fahriye koydum zatikızım olursa adı fahriye olcak zati
Iyyy hiç sevmem erke olursa ömer koyarım bababab şimdiden planlar hazırFahriye erkek olursa da burak koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?