Kız doğmamış çocuğuma kırkyamadan battaniye yaptım görsen kullanmaya kıymamaz insan simdide havlu kenarı yapıyorum kanaviçeden seminer aile eğiti ile ilgiliydi 5 haftalıktı bitti aldık belgelerimizi her hafta bi sosyolog yazar geldi aile,evlilik,çoçuk yetiştirme vs. İle ilgili şeyler anlattıne semınerıı
dıkıs kursunda bısey . Şimdogrenebıldın mı yararlı mı ferus
Tamam ayy mutlu oluyorum böyle yazanlar olumca sevmenoze seviniyorumevet eşimle başka odalardaydık
bulabilirsem komik şeyler eklerim çok sevdim bu topiği
hadı ya ozelden resım atttttKız doğmamış çocuğuma kırkyamadan battaniye yaptım görsen kullanmaya kıymamaz insan simdide havlu kenarı yapıyorum kanaviçeden seminer aile eğiti ile ilgiliydi 5 haftalıktı bitti aldık belgelerimizi her hafta bi sosyolog yazar geldi aile,evlilik,çoçuk yetiştirme vs. İle ilgili şeyler anlattı
Ahahahaben de sevgılımle olan konusmayıı ıleteyımmm
+telefonu mesgule atıyorum neden ısrarla arıyosun
-ben ınternet cekmıyor sanmıstım@Margarikotin
Git git cok eğlencelihadı ya ozelden resım attttt
ay ben de o tarz kursalara bı heves ettım de sanırım yazın gıderım
got mu ay ne kadan ayıpGit git cok eğlenceli
ben anlamammYa benn şeyy yanlışukla oldu
Hala sürüyor ekimde basladık kışın oluyor burda komek var ya onun kurslarıben anlamammdıkıs kursu kac ay surdu
bızım oluyo burdaa sanırım , emin de olamadım suanHala sürüyor ekimde basladık kışın oluyor burda komek var ya onun kursları
aa nasıl görmedin denk gelmedik dimek bir ara atarım resmimi üzülme senben senı gormedım
feraceli ruhen evlenmeye hazırsın kızKız doğmamış çocuğuma kırkyamadan battaniye yaptım görsen kullanmaya kıymamaz insan simdide havlu kenarı yapıyorum kanaviçeden seminer aile eğiti ile ilgiliydi 5 haftalıktı bitti aldık belgelerimizi her hafta bi sosyolog yazar geldi aile,evlilik,çoçuk yetiştirme vs. İle ilgili şeyler anlattı
ben de sevgılımle olan konusmayıı ıleteyımmm
+telefonu mesgule atıyorum neden ısrarla arıyosun
-ben ınternet cekmıyor sanmıstım@Margarikotin
oluyor canım her ilde halk eğitim kursları diyede geçiyor çok güzel kurslar var teyzem öğretmende benim o kurslarda dikiş kursu yapıyor bir sürü güzel kıyafet dikiyorlar kıskanıyorumbızım oluyo burdaa sanırım , emin de olamadım suan
Yok kız ruhen hazırım isteyen ,teklif edende çok ama bende tık yokaa nasıl görmedin denk gelmedik dimek bir ara atarım resmimi üzülme senama senin kadar şeker ve fıstık değilim beklentini düşük tut birde 25 değilde 17 yaşında gibi göründüğüme kendini hazırla şoka girme
feraceli ruhen evlenmeye hazırsın kızama daha yaşın küçük vermem seni evlenemezsin
oluyor canım her ilde halk eğitim kursları diyede geçiyor çok güzel kurslar var teyzem öğretmende benim o kurslarda dikiş kursu yapıyor bir sürü güzel kıyafet dikiyorlar kıskanıyorum
Yok kız ruhen hazırım isteyen ,teklif edende çok ama bende tık yokdaha bugün kurstan teyzesinin oğlu bağa talip oldu kurstaki kadınların oğullarının dibini kuruttum yemin ederim hocamda kızıyor bana çok pişman olcan diyo
Bi kaç kişi var pesimi bırakmıyor babamda yalan söyliyor sevdiği var diye çocuklar inanmıyor tabibulmuşlar senin gibi yetenekli hamarat gelin kaçırılarmı kız o teyzeler ne cin gibidir ama pişman olmazsın merak etme sen adeta bulunmayan hint kumaşısın pişman olma yaşına rahat 8 9 sene var o zamanakadar da birini bulursun
Yokk ız ne bulunmaz hint kumaşı yaa alan geri yollar beni :adaa nasıl görmedin denk gelmedik dimek bir ara atarım resmimi üzülme senama senin kadar şeker ve fıstık değilim beklentini düşük tut birde 25 değilde 17 yaşında gibi göründüğüme kendini hazırla şoka girme
feraceli ruhen evlenmeye hazırsın kızama daha yaşın küçük vermem seni evlenemezsin
oluyor canım her ilde halk eğitim kursları diyede geçiyor çok güzel kurslar var teyzem öğretmende benim o kurslarda dikiş kursu yapıyor bir sürü güzel kıyafet dikiyorlar kıskanıyorum
kız baya kapışılamayan olmuşsun 2 gün sonra düello yapar bunlar kapıdaBi kaç kişi var pesimi bırakmıyor babamda yalan söyliyor sevdiği var diye çocuklar inanmıyor tabi
Yokk ız ne bulunmaz hint kumaşı yaa alan geri yollar beni :ad
Aynen ya insan korkar tırsar nerdeee biri abimin arkadaşı hattakız baya kapışılamayan olmuşsun 2 gün sonra düello yapar bunlar kapıdaabinlerde var neye güveniyorlarsa yürek yemişler derler
Ahaha yok senin kardeşin beni almaz bu dombili der bağaaaa valla seni kardeşime alcam bekle feraceli öğretmen adayı istersen evde kalırsan haber ver
demez kız benikide fena değil kalıplı ama sen daha güzelsin bak şimdi kardeşimi beğenmedimAynen ya insan korkar tırsar nerdeee biri abimin arkadaşı hatta
Ahaha yok senin kardeşin beni almaz bu dombili der bağaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?