Nerden biliyon kızım güzel değilim ben nerden çıkardındemez kız benikide fena değil kalıplı ama sen daha güzelsin bak şimdi kardeşimi beğenmedimneren tombili ya bende tombiliyim napalım yanisi
biliyorum ben güzelsin bananeNerden biliyon kızım güzel değilim ben nerden çıkardın
Nerden biliyon ya merak ettim nerde gördün ki benibiliyorum ben güzelsin banane
söylemem söylemem ama gördüm işteNerden biliyon ya merak ettim nerde gördün ki beni
söylemem söylemem ama gördüm işte
birgün size özelden atarım dioneyle oda merak ediyor yabeğendin yani bende seni çok merak ediyom ya
Heycanla bekliyor olacağımbirgün size özelden atarım dioneyle oda merak ediyor ya
AhahaBuradan bir arkadaşa satış için resim atıyorum konuşuyoruz falan istersen bir sürü etegim var yazdım bir sürü erkeğim var olarak gitti
AhaaaahArkadaşım biz .... ile kahve içicez seni bekliyoruz hadi gel yazdı ben de tamam yazdim ama atma diye gitti ne aticam kız valla seni bekliyoruz sensiz içmeyin yazdı
Whadsapp hareket yok bu ara aslında çok komik olurEe hadi da gelin havrayaa@-Mahperi- @Margarikotin Dionee Efser mismo @2KediAnnesi Melisa1995 @TugbaHamza
Eki Görüntüle 1714667 odama fare girmesini normal karsilayan ve durumdan kendine pay cikaran koca
Whadsapp hareket yok bu ara aslında çok komik olur
senin tembel halin benim becerikli halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?