Gecenlerde yeni bir trent var koltuk altı simleri biraz kıllı filan benim yigenlerle grubum var onlara atım oda ünüversteymiş
Hala diyor tam dersin ortasında açtım nasıl kapataçagımı şasırdım
kız ben kendime yemek yapmaya üşeniyorum sen hergün bir mahaleye yetecek yemek yapıyorsun abinler sayesindeyerim ya
Ayy negzel bizimkiler tam öhüz ya
Ayy sorma anam ağladıkız ben kendime yemek yapmaya üşeniyorum sen hergün bir mahaleye yetecek yemek yapıyorsun abinler sayesinde
Iyy cok igrenc yaa sen yazdiktan sonra baktim ben de diyecek laf yok o ne yaa oyleeGecenlerde yeni bir trent var koltuk altı simleri biraz kıllı filan benim yigenlerle grubum var onlara atım oda ünüversteymiş
Hala diyor tam dersin ortasında açtım nasıl kapataçagımı şasırdım
ahahaha
hayırdır niye yavrucuğumH E deadline Huy Meselesi Dionee @-Mahperi- Efser O okypete dostlarım bugün çok kötü bir güm geçirdim ya hadi gelin sohbet edelim siz bana ilaç gibi geliyonuz
Gün içinde senlede konuşmuştum ya hoca beni baya delirtti eve geldim oturdum agladım benki kolay kolay ağlamayan birihayırdır niye yavrucuğum
Gelmezmiyim kuzumH E deadline Huy Meselesi Dionee @-Mahperi- Efser O okypete dostlarım bugün çok kötü bir güm geçirdim ya hadi gelin sohbet edelim siz bana ilaç gibi geliyonuz
Yildizlariniz barismamis anlasilan ama gormemezlikten gel be kuzummmmmGün içinde senlede konuşmuştum ya hoca beni baya delirtti eve geldim oturdum agladım benki kolay kolay ağlamayan biribenden büyük saygısızlık etmek istemiyorum ama o beni delirtiyo ya marga çok safım galiba
Söyleseydin ya bize bdv yi toplar gelirdik tüm kkGün içinde senlede konuşmuştum ya hoca beni baya delirtti eve geldim oturdum agladım benki kolay kolay ağlamayan biribenden büyük saygısızlık etmek istemiyorum ama o beni delirtiyo ya marga çok safım galiba
Cansın senGelmezmiyim kuzum
Ahh canım ya zor sartlar altımda bize yazıyorhayirdir noldu canim yaa bende telefonumu isyerimde unutmusum esimden zarzor tableti aldimda ordan giriyorumm..
Ayy efserim tüm emiyor kadın nasıl bi illet zormaSöyleseydin ya bize bdv yi toplar gelirdik tüm kk
Hiç barışmadı yani cok uç noktalardayız benim için salı ve çarşamba günleri tam bi facia beynimi uyuşturacak sakinleştirici falanmı alsamYildizlariniz barismamis anlasilan ama gormemezlikten gel be kuzummmmm
Altta dosta yükle butonu var oraya basarak resmi yükleye bilirsinizArkadaşlar telefondan giriyorum sürekli kk. Resim eklemek istiyorum ama olmuyor. Resim Nasıl ekleniyor telefondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?