Kompleksli elti!!!

Görümcem de mızmızın tekidir. Ama o uzakta olduğu için pek takmıyorum. Ama eltimin şımarık tavırları çok canımı sıkıyo. Kayınpederim çocuğumu sevdiğinde bile kıskanıyo. Size abartı gibi gelebilir ama durum cidden böyle
Görümcenizi sevdiğinizi ve iyi ananlsştıgını yazmıştınız

Görümcem de mızmızın tekidir. Ama o uzakta olduğu için pek takmıyorum. Ama eltimin şımarık tavırları çok canımı sıkıyo. Kayınpederim çocuğumu sevdiğinde bile kıskanıyo. Size abartı gibi gelebilir ama durum cidden böyle
Nasıl şımarıklıklar mesela ?

Nasıl şımarıklıklar mesela ?
Evet az görüşünce sıkıntı olmuyo. Yani bana pek mızmızlanmıyo. Eltim sürekli ilgi onda olsun istiyo. İstemediği bişey olunca hemen tavır alıyo. Mesela görümcemle eltimin arası iyi değil bu davranışlar yüzünden. Ben görümcemle görüşünce bana trip atıyo. O iyi değil diye benim de samimi olmamı istemiyo. Hanımağa gibi benim dediğim olsun benim etradımda olsunlar istiyo. Fazla detaya girmek istemiyorum.

Evet az görüşünce sıkıntı olmuyo. Yani bana pek mızmızlanmıyo. Eltim sürekli ilgi onda olsun istiyo. İstemediği bişey olunca hemen tavır alıyo. Mesela görümcemle eltimin arası iyi değil bu davranışlar yüzünden. Ben görümcemle görüşünce bana trip atıyo. O iyi değil diye benim de samimi olmamı istemiyo. Hanımağa gibi benim dediğim olsun benim etradımda olsunlar istiyo. Fazla detaya girmek istemiyorum.
o zaman görüşmeyin madem ısrar edip neden mesafeli diye düşünmeyin

Kızı hastalandığında görümceme misafir gelmişti beni de davet etti eltimi çağırmadı. Bunun yüzünden bana bir sürü surat yaptı eltim. Eşimin izin günüydü biraz dolaşıp kafa dağıtmak istedik. Benim çocuğum da küçük. Annemi bile aramaya fırsat bulamadım o günlerde. Neyse sonra annesine bişey bırakmak için gittik hiç yerinden kalkmadı surat beş karış yüzüme bakmıyo konuşmuyo. Gezdik diye laf sokuyo. Uğurlamaya da kalkmadı. Noldu diye sordum. Neymiş kızı nasıl oldu diye sormamışım. Ki ben bu olaydan önce evine geçmiş olsun nası oldu diye çkmıştım içeri almamıştı. Ben de bi daha çıkmamıştım. Dediğim gibi eşim trafik kazası geçirmişti orda yabancı gibi girip geçmiş olsun deyip çıkmıştı. Yani sizce burda abartan ben miyim. Bunun gibi bir sürü örnek var

Sizden hoşlanmamış olabilir. Kimse kimseden hoşlanmak zorundada değil. Annen değil kardeşin değil. Madem o size gelmiyor siz niye gidiyorsunuz. Demişsiniz baktım hep ben gidiyorum bakalım o bana gelcek mi diye bekledim demişsiniz belki bu kadar gel git sevmiyordur. 1 gidersiniz 2 belki gidersiniz baktınız gelmiyor bu 3 ve 4 olmamalı. Siz aranızdaki ilişkiyi zorluyormuşsunuz gibi geldi. Gelmezse gelmesin konuşmazsa konuşmasın. Sizde ona göre tavır sergileyin. Yarın öbürgün Allah korusun ikinizden biri boşansa yüzyüze bile bakmıcaksınız. O yüzden ne yaparsa yapsın boşver.

Bundan ders alması gereken kişi sizsiniz.
Kadın mesafe koyuyorsa "fazla yanaşma, senden hoşlanmıyorum" demek istiyor yani.
Huyunu suyunu da beğenmiyormuşsunuz zaten. Sorun ne? Elti surat yapsa ne, yapmasa ne, sanki birlikte mi yaşıyorsunuz? Şu eltilerinizle neyi paylaşamazsınız anlamam. Anlaşamıyorsanız uzak durun birbirinizden, bitti. Zira konudaki elti onu yapıyor, ama siz takmışsınız kadına. Hiç mi arkadaşınız, kardeşiniz, kendi aileniz yok? Onlarla ilgilenin.

Ah canım aynısı bende de var ilk değilsin bizde dip dibe oturuyoruz benaramasam o hiç aramaz bir de ben sen küçük,hamileyim 25 gündür öksürükten tıkanıp kaç kere acillik oldum bir kere arayıp sormadı nasıldın demedi uzak durmak istiyor anladım ben sen de anla böyle tipler kendilerini biley sanıp kıskançlıktan kudurdukları için arayıp sormazlar hepsi çekememezlikten benimki bana tahammül edemiyor anladım ben senin de aynı boşver kapat kapını gez toz evine bak çokta tın de

Ah canım aynısı bende de var ilk değilsin bizde dip dibe oturuyoruz benaramasam o hiç aramaz bir de ben sen küçük,hamileyim 25 gündür öksürükten tıkanıp kaç kere acillik oldum bir kere arayıp sormadı nasıldın demedi uzak durmak istiyor anladım ben sen de anla böyle tipler kendilerini biley sanıp kıskançlıktan kudurdukları için arayıp sormazlar hepsi çekememezlikten benimki bana tahammül edemiyor anladım ben senin de aynı boşver kapat kapını gez toz evine bak çokta tın de
Aynen canım aynen. Kıskançlıktan kuduryolar. Bi de kocam çok ilgileniyo benimle Allah razı olsun. Boş cakitlerinde hep evde bana yardımcı oluyo. Onların öyle bi ilişkisi olmadığı için iyice kuduruyo. Sen anladın beni :))

Ben hamileydim hemen ardımdan o da bebek yaptı.
Siz yaptınız diye millet birkaç sene beklemek zorunda mı çocuk yapmak için? Kompleksli olan sizsiniz kusura bakmayın. Kadın sizle görüşmek istemiyor belli ki niye sürekli evine gitmeye çalışıyorsunuz. Ben olsam artık açık açık belli ederdim gelmeni istemiyorum diye.. Yakasından düşün eltinizin..

Meraba kızlar. Evet yine bi elti konusu. Eltim aşırı derece kompleksli biri. Yeni gelin gibi nazından geçilmiyo. Evliliğimizin ilk yıllarında benimle hiç konuşmazdı. Düğünde toplulukta bile hep ayrı otururdu. Bi yere gidilecekse ben de gidiyosam gelmezdi. Hani bu yeni evlendi akrabalarla tanıştırıyım falan olmadı. Altlı üstlü oturuyoruz. Ben iyi olmak için her yolu denedim. Sürekli evine gittim oturdum muhabbet ettim. Ama baktım hep ben gidiyorum, bekleyim bakalım o bana gelecek mi dedim yok. Hiç gelip gitmez. Nasılsın diye sormaz bile. Ben hamileydim hemen ardımdan o da bebek yaptı. Kızı su çiçeği çıkardı. Evine gittim içeri almadı. Tamam onu anlıyorum benim de bebeğim var geçebilir diye almamış olabilir. Aradan bi hafta geçince eltimin annesine gittik. O da orda. Yerinden kalkıp hiç hoşgeldin demedi. Benimle hiç muhabbet etmedi. Giderken uğurlamadı. Sebebi de bi kere bile kızını nasıl oldu diye sormamışım. Herşeyi benden bekliyo. Benim eşim trafik kazası geçirdi. Altlı üstlü oturmamıza rağmen yabancı gibi geçmiş olsun dedi çıktı. Anlatabildim mi bilmiyorım ama böyle işte. Daha anlatacak çok tavrı var da zaten uzun sürdü yazı. Kısacası beni iplemiyo. alışmış pohpohlanmaya. Benden de onu istiyo. Zaten eşiyle hala dayı çocukları. Yani eşimin halasının kızı, abisiyle evli. Kıskanıyo mu nedir bilmiyorum. Artık içimden çıkmak da gelmiyo yüzünü bile görmek istemiyorum. O derece bezdirdi. Ben nasıl bi ders vermeliyim sizce bu eltiye. Ki bana bi daha bu tavrı alma cesareti bulamasın?
Ah bu eltiler buyuk sorun

Şükür hep böyle olsun.İşte kıskanmaları için en büyük sebep.Dediğim gibi gez toz daha çok kudurur böyleleri
Geçen gün düğüne gittik. Kocasıyla kavga etmiş belli. Surat beş karış kocasına ve bize sırtını dönüp oturdu. Ben onun bebeğini alıp sevdim kocası eşim ben muhabbet ettik bebeklerle. O hiç katılmadı. Sonra çıkışta da surat beş karış yine. Hiçbirimize iyi akşamlar bile demeden arabadan indi eve çıktı direk. Eşim sırf onun suratından arabaya bile binmedi yürüyerek geldi. Ben kızım üşümesin diye mecbur bindim. Ama hiçkimseye iyi akşamlar bile demeden çıkması çok abes bi durumdu. Ama düğünü görmen lazım. Onun akrabasının düğünüydü ama ondan çok benimle muhabbet ettiler. Ben de inadına kalktım oynadım falan iyice çatladı

Geçen gün düğüne gittik. Kocasıyla kavga etmiş belli. Surat beş karış kocasına ve bize sırtını dönüp oturdu. Ben onun bebeğini alıp sevdim kocası eşim ben muhabbet ettik bebeklerle. O hiç katılmadı. Sonra çıkışta da surat beş karış yine. Hiçbirimize iyi akşamlar bile demeden arabadan indi eve çıktı direk. Eşim sırf onun suratından arabaya bile binmedi yürüyerek geldi. Ben kızım üşümesin diye mecbur bindim. Ama hiçkimseye iyi akşamlar bile demeden çıkması çok abes bi durumdu. Ama düğünü görmen lazım. Onun akrabasının düğünüydü ama ondan çok benimle muhabbet ettiler. Ben de inadına kalktım oynadım falan iyice çatladı
Oh iyi yapmışsın umursama ki çatlasın bunlar bundan anlıyor her zaman sen kazanırsın o kendi mutsuzluğunda boğulsun :spor:

Bundan ders alması gereken kişi sizsiniz.
Kadın mesafe koyuyorsa "fazla yanaşma, senden hoşlanmıyorum" demek istiyor yani.
Huyunu suyunu da beğenmiyormuşsunuz zaten. Sorun ne? Elti surat yapsa ne, yapmasa ne, sanki birlikte mi yaşıyorsunuz? Şu eltilerinizle neyi paylaşamazsınız anlamam. Anlaşamıyorsanız uzak durun birbirinizden, bitti. Zira konudaki elti onu yapıyor, ama siz takmışsınız kadına. Hiç mi arkadaşınız, kardeşiniz, kendi aileniz yok? Onlarla ilgilenin.

Ya hem yorum süper hem de yorumla birlikte soldaki Elmo'ya baktıkça çıldırıyorum, var mı bu kadar sevimli bir şey :) sanki yorumu onun ağzından dinliyorum gibi geliyor bazen :KK200:

Back
X