- 10 Haziran 2011
- 796
- 577
- 103
- 39
- Konu Sahibi Tipsylalapoo
Ortada ders verilecek bir durum yokki herkes herkesle samimi olacak diye bişey yok sizi bu kadar uzuyorsa tavırları uzak durun görüşmeyin kafanız rahat olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı vicdan yoksunu kayınvalide görümce kayınpeder ilk gelinin(hele akrabaysa,küçük evlenmişse)nhayatının içine ederler .Etmedikleri kalmaz sonraki oglan hemen evlenemez yaşı yaşadığı çevreye göre geçer evlenmek için ,çünkü ahali bilir ne mal olduğunu ailenin kimse kızını akrabasının kızını vermez .Bu sonra ki oglan ya kendine denk olmayan yada telefondan internetten tanıştığı yabancı bir ailenin kızıyla evlenirEvet ilk gelin. Olay nedir?
Hadi diğer söylediklerini anladım da. Bu tespitinizi çok saçma buldum. Biz eşimşe severek evlendik. Maşallah hala da öyleyiz. Eltimin tavırlarının bununla alakalı olduğunu sanmıyorum. Evet beni sever eşimin ailesi. Çünkü eşim de ben de hergğn gideriz bakarız bi istekleri var mı iyiler mi. Ama eltim kandiller de bile annesine gider. Kaynanamın kandilini kutlamaz bile.Bazı vicdan yoksunu kayınvalide görümce kayınpeder ilk gelinin(hele akrabaysa,küçük evlenmişse)nhayatının içine ederler .Etmedikleri kalmaz sonraki oglan hemen evlenemez yaşı yaşadığı çevreye göre geçer evlenmek için ,çünkü ahali bilir ne mal olduğunu ailenin kimse kızını akrabasının kızını vermez .Bu sonra ki oglan ya kendine denk olmayan yada telefondan internetten tanıştığı yabancı bir ailenin kızıyla evlenir
Zaten oglu zor evlendiği için kaynana 2. Gelini nedense pek sever görümce de tabi ama herşey yalandır kız bir yalanın üzerine kurmuştur yuvasını
Mesele bu yani
Ben senin eşini ve kayınvalideni kastetmedim zaten genelde böyle oluyor dedimHadi diğer söylediklerini anladım da. Bu tespitinizi çok saçma buldum. Biz eşimşe severek evlendik. Maşallah hala da öyleyiz. Eltimin tavırlarının bununla alakalı olduğunu sanmıyorum. Evet beni sever eşimin ailesi. Çünkü eşim de ben de hergğn gideriz bakarız bi istekleri var mı iyiler mi. Ama eltim kandiller de bile annesine gider. Kaynanamın kandilini kutlamaz bile.
Aynenilla gitmek zorunda mısınız?
kadın size karşı tavrını net koymuş siz hala kapısından ayrılmıyorsunuz
bunu bizim mi söylememiz gerekiyor size
bırak kendisi ne yapıyorsa yapsın?
not:tam tersi olsaydı 'eltim her şeyin içinde,bizden çıkmıyor bıktım artık'diyecektiniz
Kompleks belirtisi yerine dik ve kendinden emin bir tavır duruş içinde ben şahsen takdir ettim eltisini gıyabında bizlere de dik ve emin bir duruş tavrı Rabbim nasip etsinKadın bir şey yapmamış ki, hatta sorun orada hiç bir şey yapmamış, sizi dikkate bile almıyor bence, o derece kendi dünyasında...
SENDE ONU GÖRMEZDEN GELMELİSİN... MERHABA MERHABAMeraba kızlar. Evet yine bi elti konusu. Eltim aşırı derece kompleksli biri. Yeni gelin gibi nazından geçilmiyo. Evliliğimizin ilk yıllarında benimle hiç konuşmazdı. Düğünde toplulukta bile hep ayrı otururdu. Bi yere gidilecekse ben de gidiyosam gelmezdi. Hani bu yeni evlendi akrabalarla tanıştırıyım falan olmadı. Altlı üstlü oturuyoruz. Ben iyi olmak için her yolu denedim. Sürekli evine gittim oturdum muhabbet ettim. Ama baktım hep ben gidiyorum, bekleyim bakalım o bana gelecek mi dedim yok. Hiç gelip gitmez. Nasılsın diye sormaz bile. Ben hamileydim hemen ardımdan o da bebek yaptı. Kızı su çiçeği çıkardı. Evine gittim içeri almadı. Tamam onu anlıyorum benim de bebeğim var geçebilir diye almamış olabilir. Aradan bi hafta geçince eltimin annesine gittik. O da orda. Yerinden kalkıp hiç hoşgeldin demedi. Benimle hiç muhabbet etmedi. Giderken uğurlamadı. Sebebi de bi kere bile kızını nasıl oldu diye sormamışım. Herşeyi benden bekliyo. Benim eşim trafik kazası geçirdi. Altlı üstlü oturmamıza rağmen yabancı gibi geçmiş olsun dedi çıktı. Anlatabildim mi bilmiyorım ama böyle işte. Daha anlatacak çok tavrı var da zaten uzun sürdü yazı. Kısacası beni iplemiyo. alışmış pohpohlanmaya. Benden de onu istiyo. Zaten eşiyle hala dayı çocukları. Yani eşimin halasının kızı, abisiyle evli. Kıskanıyo mu nedir bilmiyorum. Artık içimden çıkmak da gelmiyo yüzünü bile görmek istemiyorum. O derece bezdirdi. Ben nasıl bi ders vermeliyim sizce bu eltiye. Ki bana bi daha bu tavrı alma cesareti bulamasın?
Kanın önünde geşenşere hoşgeşdiniz demek için bekliyodum. O gelince hoşgeldin abla dedim öpmek için uzandım hoşbulduk dedi geçti gitti. Bunu da mı abartıyorum milletin içinde rezil oldum o gün
Kompleks belirtisi yerine dik ve kendinden emin bir tavır duruş içinde ben şahsen takdir ettim eltisini gıyabında bizlere de dik ve emin bir duruş tavrı Rabbim nasip etsin
Ben suratsız saygı bilmeyen misafiri sevmeyen soguk ve şeytanmışımZaten bizim millet dik ve kendinden emin duruşlu kadın sevmez, hemen "soğuk nevale" yaftasını yapıştırıverir. Kompleksli der... Ben de takdir ettim şahsen.
Ben suratsız saygı bilmeyen misafiri sevmeyen soguk ve şeytanmışım
Çünkü yalakalık yapmıyorum
Her dk mesaj atmıyorum
Günlerimi kv görümce agırlayarak geçirmiyorum
Büyük eltime ayy çökmüşsün kocanda sevmiyor demiyor aksine ne güzelsiniz diyorum
Kimseye yaranmak için çeyiz vs yapmıyorum
Ketum olmayı dominat olmayı tercih ediyorum mutluyum
İnşaAllah evlendiğimde sudan çıkmış balık gibiyim tepeme binen binene bir gün oglunu boşuyorum donuna kadar alacam ama yetmez avukatla görüştüm kızınla sanada dava açacam diye mesaj attım ses gelmediEn güzeli...
Alın benden de o kadar...
Herkes hizasını bilecek (ben dahil)
Hiç bir aile içi karara karışmam da aldırış da etmem,
benim kurduğum aile bana yeter.
Ha, arada kendi aileme müdahale ettirmediğim için karşı taraflar(!) gerilim yaşarlar mı? Yaşarlar...
Ama kendilerine yaparlar ne yaparlarsa... Ben yine yoluma devam.
En hayırlısını yapıyorsunuz, harika!
Uzun vadede kazanan siz olursunuz, kafanız da rahat olur, yuvanız da![]()
İnsan kanının ısındığı yaşının kafasının tuttuğuyla samimi olur iyi yapıyorsunuzBende eltimle mesafeliyim,arada bir görüşürüz okadar,küs falanda değiliz.sadece çok samimi değiliz okadar.![]()
Aynen öyle canım,bi insanla anlaşamıyorsam ,ısınamadıysam ,neden samimi olayımki,mecbur değilim sonuçta,hiç kimse değil...İnsan kanının ısındığı yaşının kafasının tuttuğuyla samimi olur iyi yapıyorsunuz