Bende 30 yildir burdayim ve sayisini bilemem kackez duydumİlk defa çööö diye hoscakal dendigini duydum cunku, Almanya da 3 ay kaldim, hic duymadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 30 yildir burdayim ve sayisini bilemem kackez duydumİlk defa çööö diye hoscakal dendigini duydum cunku, Almanya da 3 ay kaldim, hic duymadim
Dogrudur, ben hic duymadigim icin sasirdimBende 30 yildir burdayim ve sayisini bilemem kackez duydum
Çüss beklerdim ben, Almanya'da biri bana cöö dese ne diyo la derdim. Bugun de yeni bir sey öğrendim.Dogrudur, ben hic duymadigim icin sasirdim
Nasil yani? Elin adamina kafayi taksaydim soruyu soran ben olurdum haddinizi bilinTmm da pesini birakmaz hayvani huzursuz eder. Bence siz adama kafayi takmissiniz, kizacak yer ariyorsunuz ama bu platformda boyle bi konuda size pek ekmek cikmaz bana gore
Sende mi Almanya'dasin?Çüss beklerdim ben, Almanya'da biri bana cöö dese ne diyo la derdim. Bugun de yeni bir sey öğrendim.
Kafayi takmaktan kasit, adama gicik olmuşsun yaniNasil yani? Elin adamina kafayi taksaydim soruyu soran ben olurdum haddinizi bilin![]()
Öyle birine ister istemez gicik gidiliyor elden ayri davranislariylaKafayi takmaktan kasit, adama gicik olmuşsun yani
Halbuki olmasın oHal bu ise ... Demek oluyor canım.
Hal bu ise.. ki defalarca denk de geldik .
Himm bende duymadım hiç tschüs u duydum da çöö yu ilk defa duydumTschüss ün kisasi Almanca ve kullanilirda size neden acayip geldi gibi?
Annem de halbuse der .Halbuki denmez mi ona? Halbuseki'yi de ilk defa duydum, o kadar kitap okurum halbuki![]()
Yok ben sizi anladımYa kusura bakmayin ister istemez yanlisliklar olabiliyorben bi ugrasiyim silebilirsem iyi olur
Adama kafayi takmissiniz diyince elin adamindan banane niye kafayi takiyim,benim derdim o adam kafayi köpegime takmasindi yorum yapan herkezede tsk ettim zaten halbuseki konusuda yanlis yazmisim uyarildim düzenledim olay buKafaya takmaktan arkadaşın kastı şudur:
Buraya konu açacak kadar aklınızı iyi kötü meşgul etmiş. Bu kadar kişide size yardımcı olmak için aşağı yukarı beş sayfa yazmış.
" Haddinizi bilin" sizce de biraz " Dilenciye hıyar verdigimizde eğri diye beğenmemezlik etmesi " gibi olmamış mı? Halbuki, halbukesi, halbuse, halsebuke gayet halis bir niyetle yazmış.
Bu konuda bende aynı fikirdeyim büyütülecek birsey yok.
Yok iste Almanya'ya gidersem diye dedimSende mi Almanya'dasin?
Çok yaşayın emiKöpeğinin ırzını korumak istemiş. Boyu değil işlevi önemli hem. Küçük diye kerkinemez mi? Devir kötü, kimseye güven olmaz ben hak verdim 40 yaşındaki bekar Arap abiye.