- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
6 daireli bir apartman. O yüzden apartman görevlisi yok. Yönetici de dediğim gibi yabancı çok fazla türkçe bilmiyor. Ayrıca kendisinin köpeği var onun sesinden duymuyordur süpürge sesinihemen kapısına gitmek yerine yöneticiye söyleyin yada apartman görevlisine
belki yanlış anlar kavga gürültü olur çünkü tam tanımıyorsunuz bu uyarılara uymazsa o zaman kendiniz söylersiniz
Beni de geriyor bu durum ama eşim sinirli biri. Ve uykusu varken hiç çekilmiyor. Ayrıca tavşan uykusu gibi her sese kalkıyor. Ya diyorum sakin ol ilerde bi gün bizim çocuğumuz olunca komsularda onun ağlamasını duyacak diye ama bir değil ki diyor haklıkibarca uyarın kapısına dayanmak hiç hoş olmaz.
büyük gerginlik çıkabilir.
Beni de geriyor bu durum ama eşim sinirli biri. Ve uykusu varken hiç çekilmiyor. Ayrıca tavşan uykusu gibi her sese kalkıyor. Ya diyorum sakin ol ilerde bi gün bizim çocuğumuz olunca komsularda onun ağlamasını duyacak diye ama bir değil ki diyor haklı
Apartmanda herkes vardiyalı çalışıyor ve diger komşular birbirini tanıyor. Bi tek bu komsudan duyuyorum o saatte süpürge sesi. Diğer herkes bende dahil öğlen ya da ogleden sonra yapıyoruzSabahlari normal bana gore sonuçta her hanede kim ne zaman eve geliyor kim uyuyor bilemeyiz ki 7 8 de asiri erken saatler değil..
Ama gece 11ler çok fazlaysa bunu uyarabilirsiniz tabii ki.
6 daireli bir apartman. O yüzden apartman görevlisi yok. Yönetici de dediğim gibi yabancı çok fazla türkçe bilmiyor. Ayrıca kendisinin köpeği var onun sesinden duymuyordur süpürge sesini
Ban diyor git diye ama gidipte pat diye söylemek istemiyorum. Biraz tanisalim öyle laf arasında söylerim diyorum ama eşim dayanamıyor bende dayanamıyorum gerçiEşin olaya karışmasın.
Çık kibarca uyar.
En itici şeydir bir erkeğin bayanı ikaz etmeye gitmesi.
SEVGİLER;;:))
Kapısına gidipte hanımefendi süpürge sesinizden rahatsız oluyoruz diyemem ki cekinirim beno zaman uygun dille uyar eşini karıştırma
Çocuk sesine alıştım artık. Hele oğlunun her sabah okula gitmek istemiyorum çığlıklarını duymaya çok alıştım. Bi kere karşılaştık işte bu bayanla. Yeni mi tasindiniz dedi evet dedim hangi daire dedi söyledim aaa alt katim dedi. Buyurun beklerim dedim sağolun iyi gunler dedi gittiİlk zamanlar aynı sizin durumunuzdaydım apartman beni dışladı 5 ay oldu kapımı çalan sadece bir tane oldu. İlgilendi sağolsun. Apartmana yeni gelin gelmiş kimsenin umuru değil. Aynı benim üstteki de çok çektirdi bana. Halı silkelemeler camıma camıma, gecenin 3ünde çoluk çocuk koşturmacası, bi yılbaşı kutladılar ev yıkıldı tepemize resmen...
Bu iş inan ki iletişim olmadan çözülmez. Komşularınla iletişimin olmalı ki, rahatsızlığını belirt ya da eşinin vardiyalı çalıştığını belirt. Onlar gelmiyosa kapı kapı gez, bi gün belirle o gün müsaitseniz bekliyorum de. Onlar utansın...
Kapısına gidipte hanımefendi süpürge sesinizden rahatsız oluyoruz diyemem ki cekinirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?