Komşu beni deli ediyor

Kayınpederinizin olayla ilgisi ne ?
ben size hakkınızı söyledim
önce gidin uyarın devam ederse şikayet edersiniz
Şikayet için polise haber vermemize gerek yok demek istedim kayinpederim halleder ama ben huzursuzluk çıksın istemiyorum. Çekingen olduğum için nasıl derim diyey ardım almak istiyorum

Şikayet için polise haber vermemize gerek yok demek istedim kayinpederim halleder ama ben huzursuzluk çıksın istemiyorum. Çekingen olduğum için nasıl derim diyey ardım almak istiyorum
Gece vardiyasıyla çalıştığınızı söyleyerek tabi ki
belki bilmiyordur

Gece vardiyasıyla çalıştığınızı söyleyerek tabi ki
belki bilmiyordur
Bildiğini düşünüyorum çünkü bi sabah 5 te eşimle eşi karsilasmis ikisi de ise gidiyordu eşin bahsetmiş işinden vardiyalı çalışıyorum diye. Tabi adam eşine dememiş olabilir

bence esinizin vardiyali calistigini soyleyin
ben ust kat komsuma soyledim saatleri
kizimin ogle uykusunda supurge acmiyor :)

hemde anlasamayiz yani pek
yada cirpilcak birseyi varsa rica eder falan
gidip guzelce konusun
uyarmadan sikayete gerek yok
cocuklu insaniz bazen. 5 kerede supurge yaptigim oluyor
ama komsumun gec yatip gec kalktigini dikkate alirim

Sabahlari normal bana gore sonuçta her hanede kim ne zaman eve geliyor kim uyuyor bilemeyiz ki 7 8 de asiri erken saatler değil..

Ama gece 11ler çok fazlaysa bunu uyarabilirsiniz tabii ki.
Oovvv 7 de 8 de supurge mi açılır çok erken. Ben ogleden sonra çalışıyorum sabahta erken kalkiyorum. Ona ragmen en az 11 kadar beklerim süpürge açmak için. Ben de üst kat komşuma kızıyorum sabah 8 de süpürge açtı diye demek ki sizin gibi düşünüyor

Takdir ediyorum zatrn bu kadar temiz olmasını iki çocuk var evde güzel birsey ama bazen misafirleri geliyor duyuyorum sesleri çocuklar kosturuyor falan anlıyorum yani ama misafir varken bile açılıyor o süpürge

Bence de erken işte. Eşim sabah calistiginda 5 te kalkiyoruz sonra da uyumuyorum ama yine en erken 10 buçukta açıyorum supurgeyi

Takdir ediyorum zatrn bu kadar temiz olmasını iki çocuk var evde güzel birsey ama bazen misafirleri geliyor duyuyorum sesleri çocuklar kosturuyor falan anlıyorum yani ama misafir varken bile açılıyor o süpürge

bnmde misafirlerim hep cocuklu
dokuyorlar fln mecbur hizlica supuruyorsun

cok haklisiniz
ben giris kattayim
altim bodrum
cok sansliyim diyorum :)
bir cocuk daha gelecek
yanardim

umarim uzlasirsiniz

Maalesef o kadar çok düşüncesiz insan var ki... Sınav dönemi, sabaha kadar uyumadığımız oluyor doğru düzgün dinlenip kendiliğimden uyandığımı hiç hatırlamıyorum. Sabahın köründe kapılarını açık bırakıp bas bas bağırırlar, üstteki gelinleri kapılarını yumruklar 10 kere... 1 kere kalktım bari kapıyı kapatın apartman burası dedim, bir değişiklik olmadı. Bazı insanlar laftan pek anlamıyor umarım komşun öyle değildir. Bizim sonumuz karakol olacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…