- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Kayınpederinizin olayla ilgisi ne ?Kayinpederim polis zaten. Ama işin o raddelere gelmesini istemem zaten
Çalışıyor haftasonları evde :) tabi o zaman eşlerde evde oluyorBende ilk evlendgim aylarda aynı sorunu yasadım anlıyorum canım ama o komsuda pek meraklıymıs 3 e kadar balkonda beklemişo eforu ev ziyaretinde gosterseydi keske :)
Eski komsuluklar yok canım maalesef hep bir bahane mevcut esiyle gelsin esin evdeyken hem tanısmıs olurlar :)Çalışıyor haftasonları evde :) tabi o zaman eşlerde evde oluyor
Şikayet için polise haber vermemize gerek yok demek istedim kayinpederim halleder ama ben huzursuzluk çıksın istemiyorum. Çekingen olduğum için nasıl derim diyey ardım almak istiyorumKayınpederinizin olayla ilgisi ne ?
ben size hakkınızı söyledim
önce gidin uyarın devam ederse şikayet edersiniz
Ya canım ben çok küçük gösteriyorum eşim de öyle. Yasimizi belli edemiyoruz sanırım o yüzden komşular küçük gördü muhattap almıyorlarEski komsuluklar yok canım maalesef hep bir bahane mevcut esiyle gelsin esin evdeyken hem tanısmıs olurlar :)
Gece vardiyasıyla çalıştığınızı söyleyerek tabi kiŞikayet için polise haber vermemize gerek yok demek istedim kayinpederim halleder ama ben huzursuzluk çıksın istemiyorum. Çekingen olduğum için nasıl derim diyey ardım almak istiyorum
güldurdun beni :) Kac yasındasın kiYa canım ben çok küçük gösteriyorum eşim de öyle. Yasimizi belli edemiyoruz sanırım o yüzden komşular küçük gördü muhattap almıyorlar
Bildiğini düşünüyorum çünkü bi sabah 5 te eşimle eşi karsilasmis ikisi de ise gidiyordu eşin bahsetmiş işinden vardiyalı çalışıyorum diye. Tabi adam eşine dememiş olabilirGece vardiyasıyla çalıştığınızı söyleyerek tabi ki
belki bilmiyordur
24 ama her gören ne kadar küçük evlenmissin 18 yaşında mısın diye soruyorgüldurdun beni :) Kac yasındasın ki
Ne Guzel iste gec yaslanırsınız kocişinle :)24 ama her gören ne kadar küçük evlenmissin 18 yaşında mısın diye soruyor
Oovvv 7 de 8 de supurge mi açılır çok erken. Ben ogleden sonra çalışıyorum sabahta erken kalkiyorum. Ona ragmen en az 11 kadar beklerim süpürge açmak için. Ben de üst kat komşuma kızıyorum sabah 8 de süpürge açtı diye demek ki sizin gibi düşünüyorSabahlari normal bana gore sonuçta her hanede kim ne zaman eve geliyor kim uyuyor bilemeyiz ki 7 8 de asiri erken saatler değil..
Ama gece 11ler çok fazlaysa bunu uyarabilirsiniz tabii ki.
Takdir ediyorum zatrn bu kadar temiz olmasını iki çocuk var evde güzel birsey ama bazen misafirleri geliyor duyuyorum sesleri çocuklar kosturuyor falan anlıyorum yani ama misafir varken bile açılıyor o süpürgebence esinizin vardiyali calistigini soyleyin
ben ust kat komsuma soyledim saatleri
kizimin ogle uykusunda supurge acmiyor :)
hemde anlasamayiz yani pek
yada cirpilcak birseyi varsa rica eder falan
gidip guzelce konusun
uyarmadan sikayete gerek yok
cocuklu insaniz bazen. 5 kerede supurge yaptigim oluyor
ama komsumun gec yatip gec kalktigini dikkate alirim
Bence de erken işte. Eşim sabah calistiginda 5 te kalkiyoruz sonra da uyumuyorum ama yine en erken 10 buçukta açıyorum supurgeyiOovvv 7 de 8 de supurge mi açılır çok erken. Ben ogleden sonra çalışıyorum sabahta erken kalkiyorum. Ona ragmen en az 11 kadar beklerim süpürge açmak için. Ben de üst kat komşuma kızıyorum sabah 8 de süpürge açtı diye demek ki sizin gibi düşünüyor
Ay teşekkür ederim :) inşallahNe Guzel iste gec yaslanırsınız kocişinle :)
O gurultucu komsuna gelince bıraz sabret inşallah bir gun duracaktır oda :)
Zekice olur gercekten :)))Ay teşekkür ederim :) inşallah
Ya da en sonunda sessiz makinelerden alıp hediye edeceğim
Sizin yerinizde olsa kibarca uyaririm. Kimsenin kimseyi o saatte rahatsız etmeye hakkı yok. Sinir oluyorum düşüncesi bencil insanlara.Bence de erken işte. Eşim sabah calistiginda 5 te kalkiyoruz sonra da uyumuyorum ama yine en erken 10 buçukta açıyorum supurgeyi
Bi arkadas girişe yazmayı asmayi onermis hoşuma gitti yazı asacagim yarın ise yaramazsa gider konuşurumSizin yerinizde olsa kibarca uyaririm. Kimsenin kimseyi o saatte rahatsız etmeye hakkı yok. Sinir oluyorum düşüncesi bencil insanlara.
Takdir ediyorum zatrn bu kadar temiz olmasını iki çocuk var evde güzel birsey ama bazen misafirleri geliyor duyuyorum sesleri çocuklar kosturuyor falan anlıyorum yani ama misafir varken bile açılıyor o süpürge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?