- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Inşallah öyledir ama evden duyduğum bağırma sesleri bana aksini düşündürüyor. Bi de eşimin gitmesini istemiyorum kapılarına. Bayan Çarşaflı eşim giderse bayanın eşi tarafından sorun olur diye korkuyorumbence tatlı bı dılle rahatsızlığınızı dıle geıtrın belki ters bırı değildir anlayışlı olur sonuçta komşusunuz
Ayy ne soğuk kadın o öyleÇocuk sesine alıştım artık. Hele oğlunun her sabah okula gitmek istemiyorum çığlıklarını duymaya çok alıştım. Bi kere karşılaştık işte bu bayanla. Yeni mi tasindiniz dedi evet dedim hangi daire dedi söyledim aaa alt katim dedi. Buyurun beklerim dedim sağolun iyi gunler dedi gitti
Mantıklı bir çözüm gibi geldi denemek lazım. Yarın hemen hazirlayim.o zaman şunu dene apartman girişine bir yazı yaz
apartman kurallarıyla ilgili
bu yazıyı fotokopiyle çoğaltıp bütün dairelerin kapılarına bırak
en azından çözüm olur.anlarsa tabiki
Apartmanda herkes genç. Alt katta iki daire var iki bayanda çalışıyor kalan 4 daire evde. Üst katimin karşı komşusu da yeni evli o da kimseyle görüşmüyor. Yönetici ile anlasabilsem sanırım o halleder ama anlamıyor tam olarakAyy ne soğuk kadın o öyle
Sen gene de davet et, yok mu acaba apartmanda sözü geçen birisi ona söylesen o örgütleyip getirse herkesi?
Bende böyle düşünüyorum işte. 2 daire hariç her daire de küçük çocuk var onlarda uyuyor olabilir. Bi de kendi bebeği var bebek nasıl uyuyor o gürültü de ya da kadın temizlik yaparken bebek napiyor diye merak ediyorumsabahın köründe evini temizleyeni hiç anlamam . insan komşusu uyuyomu rahatsız olurmu diye düşünmeli...ben direk kapısına giderdim açık açık da söylerdim.söylenemeyecek bazı şeyler var ama ben başka bi konuda yazmıştım komşum hakkında ...bu utanıp sıkılacak bir konu değil. kimse mustakil evde de değil apartman orası ve bazı kurallara uyulmalı.
Çok çekingen bir yapım var. Bi de insanları Kırarım diye ödüm patlıyorHic cekinme bence, hem bir merhaba demeye git, hemde kisaca seni rahatsiz eden seyleri tatli dille anlat.
Bir an önce cözümleyin, cünkü cözülmeyecek birsey degilki bu. Neden cekiniyorsunki ?
7-8erken degilmi ? Ben katilmiyorum sozlerinize.haftaici 9dan once hafta sonlari 12den once asla supurge calistirmamSabahlari normal bana gore sonuçta her hanede kim ne zaman eve geliyor kim uyuyor bilemeyiz ki 7 8 de asiri erken saatler değil..
Ama gece 11ler çok fazlaysa bunu uyarabilirsiniz tabii ki.
Keşke komşum da sizin gibi olsa. Hafta sonu hafta içi hiç farketmiyor. Hep aynı saatler. Hatta şimdi tekrar başladı7-8erken degilmi ? Ben katilmiyorum sozlerinize.haftaici 9dan once hafta sonlari 12den once asla supurge calistirmam
Ben yoneticiye haber verin diyecektim ama turkcesi zayifmis.ozaman komsuya kibarca soylemek kaliyor.Apartmanda herkes vardiyalı çalışıyor ve diger komşular birbirini tanıyor. Bi tek bu komsudan duyuyorum o saatte süpürge sesi. Diğer herkes bende dahil öğlen ya da ogleden sonra yapıyoruz
Bu cok guzel bir fikir olmuso zaman şunu dene apartman girişine bir yazı yaz
apartman kurallarıyla ilgili
bu yazıyı fotokopiyle çoğaltıp bütün dairelerin kapılarına bırak
en azından çözüm olur.anlarsa tabiki
Bende ondan korkuyorumSiz gidin nazikçe söyleyin eşiniz işin içine girerse pek hayırlı olmaz
Yok başta düşündüm ama değil. Bebek ağladığında duyuyorum. Ama bayan temizlik yapıyor supurgeliklere falan carptiriyor sürekli supurgeyi bi de koltukları falan çekiyorBebeginin kolik sancisi olabilir ve elektrikli supurgeyle sac kurutma makinesi anne karnindaki sese benzedigi için bebegi bununla susturuyor olabilir...
Sabah saatlerinde ceza uygulama yokBende ondan korkuyorum
Tek bir komşu var işte hayırlı olsun diyen ama o da evime gelmedi düğün gecesi biz salondan dönene kadar balkonda beklemislerdi öyle tanıştık. Gece 3 te geldik o saate kadar beklemis :)Ev alma komsu al demişler. su hosgeldine bile gelmeyen komsulara gıcık oluyorum gorgusuzlugun daniskası :)
Kayinpederim polis zaten. Ama işin o raddelere gelmesini istemem zatenSabah saatlerinde ceza uygulama yok
12 den sonra olursa polisi arayıp isminizi vermeden şikayet edebilirsiniz
tabi yüksek ses ve elektirikli süpürge sesi için evdeki konuşma tv sesi değil
Bende ilk evlendgim aylarda aynı sorunu yasadım anlıyorum canım ama o komsuda pek meraklıymıs 3 e kadar balkonda beklemişTek bir komşu var işte hayırlı olsun diyen ama o da evime gelmedi düğün gecesi biz salondan dönene kadar balkonda beklemislerdi öyle tanıştık. Gece 3 te geldik o saate kadar beklemis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?