komsu derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke sizin komşunuz gibi komşum olsa. Gayet haklı. Tepesinden halı kilim çırpana ne yapsın alkış mı tutsun? Benim üst katımdakide çırpıyor, papaz olcaz az kaldı. 10 defa uyardım insanca laftan anlamıyor. Hele eşinizin sigara içerek inmesi nedir? Benim eşim yapsa aynısını ona bile çok kızarım. Apartmanda sigara içilmez. Birde konu açmışsınız, pess..

bakın hali değil sadece ufak 2 3 parça sey sadece tamam eşim konusunda haklisiniz ama insan bukdr herseyden şikayetçi olurmu konu açarım açmam orasi beni ilgilendirir

Su konular beni cidden geriyor.
1- cocuklar bagira cagira inememeli orasi dingonun ahiri degil
2- apartman icinde sigara icilerek inemezsiniz orasi yine ne dingonun ahiri ne sizin eviniz
3- yil olmus 2019 balkondan hali silkelemek nedir ya. Elektrik supurgesi icat edileli bin yil oldu

Kusura bakmayin da bana da sizin gibi dusunenlerin kafalarindan gina geldi rica ediyorum alisin artik apartmanlarda yasamaya.

Kimse tahammül edemez bence sigara içmek nedir çok rahatsız edici çırpmak köyadeti olan birşey burda süpürge var makinalR var
Kadın haklı birde alt katta oturuyormuş çok zordur eminim
hayır 2. katta onun altindada var ama o koca koç halilari cirpiyor aşağıya doğru ona herşey hak bize gelince yasak ne güzel dunya

Birde hergün yapsaydı.. Acil çıkması gerekiyorsa söndürsün çıksın. Kimse kimsenin sigara dumanını çekmek değil. Yazık komşunuza üzüldüm. Birtek o şikayet ediyor demişsiniz, birtek komşunuz hanımefendi toplu yaşama kurallarına uyuyor demekki koca binada. Çekilecek gibi değil...

eşiniz de bina içinde sigara içemez. orası ortak kapalı alan. evinde içsin, arabasında içsin. bina içinde içemez.
Artık arabasinda da icemez. Yuzelliuc lira cezasi var.
Apartmanda sigara icilmez. Madem son saniye iciyor beklesin iki uc saniye, ölür mü ki?
Ayrica diger insanlarin sikayet etmemesi bundan cok mutlu oldugunu gostermez ki. Hatriniza susuyirlardir,ya sabir diyorlardır.
Belki de bu kadin uyarmasa-daha dikkat etmeseniz
Misal esiniz tam cikis katında degil de bir ust katta yakmaya baslasa onlarla da kavga edebilirsiniz.

1 dakika onlar cocuk siz çocuk olamdinizmi ne yapmasınlar simdi apartmandalar diye evemi tikilsinlar cocukluk denen bisey var istemeyen mustakil cocuksuz çok katsiz ters otursun kardesim 2.sigara konusunda haklisiniz 3.evet bende biliyorum.ama kendisi koca koca halilari alt katina ilkelerine bir sorun yok ta biz isteyincemi olmuyor ki kaldiki sadece arada carsaf ufak kilimler falan tabiki bende evimde son model süpürge kullaniyorum sizin sandiginiz akillardan degilim ben

ama ben hergun onun kapisindaki kirli şeyleri görmek zorundayim demi

komsunuzda bır sorun goremedım ben sigarayla ınmek nedır ? ben o koku yuzunden kusma noktasına gelıyorum halı kılım çırpmak mı kaldı ;?

tek içen benim esimdegil

bakın hali değil sadece ufak 2 3 parça sey sadece tamam eşim konusunda haklisiniz ama insan bukdr herseyden şikayetçi olurmu konu açarım açmam orasi beni ilgilendirir
Benimkide 2-3 parça şey çırpıyor. Benim camdan içeri giriyor onlarda. Çarşaf çırpar sofra bezi çırpar. Ne kadar saygısızca. Hangi devirdeyiz? Ben balkon yıkarken bile o kadar dikkat ederim ki aşağıya kaçmasın diye. Örtü çırpmak nedir?

Apartmani sigara kokutmaya hakkiniz yok. Cirpmaya da hakkiniz yok
Cok istiyorsaniz kendi balkonunuza cirpin siz temizleyin komsunuz niye kirintiyi saci temizlesin

peki kendisi kocaman haliyi cirparken ne oluyor ki asla sofra bezi cirpmam

Eğer eleştirdiği seyleri kendisi yapıyorsa söyleyin lafinizi esirgemeyin .
Sizi ezip sindirmesine izin vermeyin.
Yok yapmıyor kurallara uyuyorsa sizde kurallara uymaya çalışın.

Onlar cocukluklarini yasarken benim beynimi oyamazlar efendim. Dun gece esim engelelmese yukari cikip kavga edicektim. Adam gece 10 da bagira cagira oynuyo cocukla cocuk bi oraya bi buraya kosuyo. Butun gun ben de onlar gibi calisiyorum ve evimde dinlenmek istiyorum. Sabahin 7 sinde de ayni. Ve evet apartmandan inerken de aynilardir eminim. Bi kesimin ozgurluk anlayisi diger kesimin alanini gasp ederse o ozgurluk olmaz. Biraz empati. Zaten son donemin piremses anneleri ve onlarin piremses ve prenslerinden gina geldi. Ben de sizin mantiginizdan bakarak diyorum ki cocuguna sinirsiz ozgurluk alani tanimak isteyen gitsin mustakil ev tutsun. Benim gun boyu sisen beynimin de dinlenmeye ihtiyaci var.

Apartmani sigara kokutmaya hakkiniz yok. Cirpmaya da hakkiniz yok
Cok istiyorsaniz kendi balkonunuza cirpin siz temizleyin komsunuz niye kirintiyi saci temizlesin
balkonu cam ile kapali be kendide çok ahat kocaman halilari cirpiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…